Честита заслужена победа и купа на зелените, бяха по-добрият и обигран отбор на терена. Всичко друго освен победа на Лудогорец щеше да е изненада.
Сега, понеже чета разни коментари, че съдията н'ам си кво ... ами не мога да разбера как с отсъжданията си е повлиял на крайния изход на мача. Спрете да се връзвате на родните треньори, които винаги реват след мач, че са заклани и ощетени, като вече им стана отвратителен навик да прикриват собствената си некадърност и неподготвеност на отбора с чернодрешковците. За футбол, игра и тактика-нито дума. Освен това, разни такива малки футболистчета да вземат да си насочат вниманието в тренировките, вместо да ми симулират и после да "спират с футбола". Ами спирай бе, притрябвали са ми такива манекенчета да ги гледам на малкия екран, говньовци .... тръгнал да ми симулира дузпа на Финал.
Най-голямият кеф обаче е, да се чете канонадата от негодувания на
ония, леле ... събрали са се под строй в тази тема

То не бяха съдии, завери, зализани прически, малко фенове, платени фенове, липса на много българи в състава и куп други традиционни червени конспирации. Види се, че голям страх, или направо да го наречем комплекс, тресе красноармейците преди поредния им сблъсък с Лудогорец, та са решили отсега да си постелят поредната загуба с утешителни оправдания.