Съни е скромните 67...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

За солидна селекция все още, за съжаление можем само да мечтаем- на този етап поне!Мисля,че от имената ,които се спрягат познаваме само Маркиньос и Галчев,по-понятни причини ,но аз никак не съм обнадежден от тяхното привличане,пак по понятни причини,особено за първия!Гледах видеото със Съни и ми направи много добро впечатление-много повратлив и техничен играч,ако така играе и при нас това ще е много добро попадение в средата на терена!Тони Силва го гледах само със Сливн.герой-игра супер, но да го видиме със по-сериозни противници!При него ме притеснява,това че играе по дясното крило,а си води топката с левия крак,играл съм малко футбол,все пак и това направо ме фрапира
 За солидна селекция все още, за съжаление можем само да мечтаем- на този етап поне!Мисля,че от имената ,които се спрягат познаваме само Маркиньос и Галчев,по-понятни причини ,но аз никак не съм обнадежден от тяхното привличане,пак по понятни причини,особено за първия!Гледах видеото със Съни и ми направи много добро впечатление-много повратлив и техничен играч,ако така играе и при нас това ще е много добро попадение в средата на терена!Тони Силва го гледах само със Сливн.герой-игра супер, но да го видиме със по-сериозни противници!При него ме притеснява,това че играе по дясното крило,а си води топката с левия крак,играл съм малко футбол,все пак и това направо ме фрапира  ,по принцип играещият срещу него бек,би трябвало да няма проблеми с отнемането на топката...но да видиме.Относно Тошко,мисля,че има още какво да даде,според мене ,в сравнение с предишни сезони,се представя доста силно-по-специално имам в предвид ,че е намалял доста брака при пасовете му.Най-невралгичния пост за мене е централния нападател,човека,който да бележи,ако не се намери що годе качествен такъв,моя фаворит е ...Чочев-все пак,като централен нападател,при това многообещаващ, го взехме от Етрополе,понатрупа и самочувствие ,би могъл да се справи чудесно на този пост.От тези,които са в списъка за гонене,би трябвало да останат Косоко и може би Кировски.Преди малко четох,че Лех са пратили човек да договаря Карчанаков,ако го продадат, това ще е много голяма грешка,поне според мен
 ,по принцип играещият срещу него бек,би трябвало да няма проблеми с отнемането на топката...но да видиме.Относно Тошко,мисля,че има още какво да даде,според мене ,в сравнение с предишни сезони,се представя доста силно-по-специално имам в предвид ,че е намалял доста брака при пасовете му.Най-невралгичния пост за мене е централния нападател,човека,който да бележи,ако не се намери що годе качествен такъв,моя фаворит е ...Чочев-все пак,като централен нападател,при това многообещаващ, го взехме от Етрополе,понатрупа и самочувствие ,би могъл да се справи чудесно на този пост.От тези,които са в списъка за гонене,би трябвало да останат Косоко и може би Кировски.Преди малко четох,че Лех са пратили човек да договаря Карчанаков,ако го продадат, това ще е много голяма грешка,поне според мен 
Треньорът на армейците Стойчо Младенов също няма нищо против да се раздели с 21-годишния талант.
гражданин от село написа:Ами Карачанаков играе по лявото крило,а си води топкатаи шутира с десният крак,така че това не е проблем.Даже е доста удобно при навлизане към средата за отправяне на удар към вратата,Рубен играе точно по този начин.

dreben23 написа:Да го взимат. Добра сделка ще направят и за самия играч ще е от полза да смени обстановката. Това момче не е същото вече.
Red joker написа:ЗА МНОГО ГОДИНИ ДЖЕНТЪЛМЕНИ!!!Надявам се през новата година отбора да се стабилизираЗа солидна селекция все още, за съжаление можем само да мечтаем- на този етап поне!Мисля,че от имената ,които се спрягат познаваме само Маркиньос и Галчев,по-понятни причини ,но аз никак не съм обнадежден от тяхното привличане,пак по понятни причини,особено за първия!Гледах видеото със Съни и ми направи много добро впечатление-много повратлив и техничен играч,ако така играе и при нас това ще е много добро попадение в средата на терена!Тони Силва го гледах само със Сливн.герой-игра супер, но да го видиме със по-сериозни противници!При него ме притеснява,това че играе по дясното крило,а си води топката с левия крак,играл съм малко футбол,все пак и това направо ме фрапира
,по принцип играещият срещу него бек,би трябвало да няма проблеми с отнемането на топката...но да видиме.Относно Тошко,мисля,че има още какво да даде,според мене ,в сравнение с предишни сезони,се представя доста силно-по-специално имам в предвид ,че е намалял доста брака при пасовете му.Най-невралгичния пост за мене е централния нападател,човека,който да бележи,ако не се намери що годе качествен такъв,моя фаворит е ...Чочев-все пак,като централен нападател,при това многообещаващ, го взехме от Етрополе,понатрупа и самочувствие ,би могъл да се справи чудесно на този пост.От тези,които са в списъка за гонене,би трябвало да останат Косоко и може би Кировски.Преди малко четох,че Лех са пратили човек да договаря Карчанаков,ако го продадат, това ще е много голяма грешка,поне според мен
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта