Локомотив Пловдив - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски

Мнениеот Old_death » 03 май 2013 05:36

Не зная кой какво е гледал , но вчера аз видях един неправилно отменен гол за Локомотив и поредните две подарени точки за "отбора на народа ' . Явно това е "другия начин " на Тонев . Във футбола като игра има и съдийски грешки , но един нормален човек се замисля дали това са грешки , когато са все в една и съща посока . Явно доста се работи извън терена за да ви дадат дубъла , като коз за сключване на договора за спонсорство със Газпром , но е по добре да изчакаме края на първенството и тогава да коментираме .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 03 май 2013 09:58

Teo написа:
shotgun blues написа:
сини шампиони написа:честита ви директива

ха ...че то оставаше и да не покаже картон :o

Аз даже не очаквах да го даде, но просто му стана неудобно на съдията ;)

Положението е тежко, Тео. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 03 май 2013 10:21

Даже има и засада

[rimg]http://www.prikachi.com/images/66/6147066K.png[/rimg]
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 май 2013 10:42

Егати кефа, тия червените обезумяха...На Локо Пд дирят кусури, все едно ни биха в събота, та да учат другите! Пък ако Херо днеска вземе та врътне нещо, направо не ми се мисли!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 03 май 2013 11:25

Old_death написа:Не зная кой какво е гледал , но вчера аз видях един неправилно отменен гол за Локомотив и поредните две подарени точки за "отбора на народа ' . Явно това е "другия начин " на Тонев . Във футбола като игра има и съдийски грешки , но един нормален човек се замисля дали това са грешки , когато са все в една и съща посока . Явно доста се работи извън терена за да ви дадат дубъла , като коз за сключване на договора за спонсорство със Газпром , но е по добре да изчакаме края на първенството и тогава да коментираме .

Не получи ли инфаркт вече ?
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 май 2013 13:36

Old_death написа:Не зная кой какво е гледал , но вчера аз видях един неправилно отменен гол за Локомотив

Вчера отменен гол нямаше.
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 май 2013 13:52

Е, то можеше при спряла игра да се пробват всичките от Локо Пд да бият, дорде влезе, ама карай...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 май 2013 14:33

Аз гледах малко и само едно положение ми стигна да разбера как ще завърши мача - положението е в наказателното поле на Левски през второто полувреме, когато Ангелов игра опасно и подложи високо крак, а после вдигна ръка...Съдията гледаше като трактор и се направи на ударен - за какво да свири дузпа, след като Ангелов се извинява за проявата си?!

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 03 май 2013 14:48

Old_death написа:Не зная кой какво е гледал , но вчера аз видях един неправилно отменен гол за Локомотив и поредните две подарени точки за "отбора на народа ' . Явно това е "другия начин " на Тонев . Във футбола като игра има и съдийски грешки , но един нормален човек се замисля дали това са грешки , когато са все в една и съща посока . Явно доста се работи извън терена за да ви дадат дубъла , като коз за сключване на договора за спонсорство със Газпром , но е по добре да изчакаме края на първенството и тогава да коментираме .

Ако започнеш да гледаш с очите си , а не със зурлата , може и други неща да видиш!
Но не можеш! От такива индивиди като тебе ,като общо българите сме на тоя хал! Вечно да гледаш и коментираш в другия двор.Всичко цъфнало и вързало , а той се опитва да "гледа".Големи разбирачи сте се навъдили.Имам усещането , че единствените мачове , които гледате са тези на "Левски" , като идеята за това е да се търси нещо което го няма .Но и да има и да няма помия прасето си грухти...
Феновете на цеца Панчаревска никога няма да гледат и мислят като нормални европейци.Тях не ги интересува жалкия им отбор да е добре!Много по-важно и възвишена цел в живота им е да п ъ р д я т в опитите си да кажат нещо. Достойни сте за съжаление...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 03 май 2013 19:34

Блутуг написа:

Ако започнеш да гледаш с очите си , а не със зурлата , може и други неща да видиш!
Но не можеш! От такива индивиди като тебе ,като общо българите сме на тоя хал! Вечно да гледаш и коментираш в другия двор.Всичко цъфнало и вързало , а той се опитва да "гледа".Големи разбирачи сте се навъдили.Имам усещането , че единствените мачове , които гледате са тези на "Левски" , като идеята за това е да се търси нещо което го няма .Но и да има и да няма помия прасето си грухти...
Феновете на цеца Панчаревска никога няма да гледат и мислят като нормални европейци.Тях не ги интересува жалкия им отбор да е добре!Много по-важно и възвишена цел в живота им е да п ъ р д я т в опитите си да кажат нещо. Достойни сте за съжаление...

Концентрирах цялото си внимание , но не успях да разбера нищо освен тревожно мучене . В поста си не обидих нито клубът , нито привържениците му , но явно скудоумието е ваша характерна черта . Чудя се как иначе стриктния модератор във вашия форум не те е изпердашил за поста ти , но явно преди да реагира като модератор , е реагирал като фен . Ако майка ти се казва Цеца ,забележи , че го пиша с главна буква , това не е името на любимия ми отбор . Във вашия форум имам не повече от 20 мнения и съвсем не съм провокирал за разлика от някои сини усровци . Коментирах само факта , че бе отменен редовен гол за Локомотив , което се вижда от всички графики ,но е съвсем нормално един шлайфан син мозък да отрича очевадните факти . Това не е сефте на фона на съдийските гаври в мачовете ви с Литекс и столичния Локомотив . Това са фактите , а ще оставя липсата ти на възпитание на родителите ти .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Архив”