ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 23:49

1982 написа:
CSKA 78 написа:Ми...бекалчо, извади 30 млн. и се разплати, аз нямам нищо против! Но от теб има само възвишени речи и поркане на уиски! :mrgreen: :mrgreen:

На вашето знаме е Тити Папаааааааазоооов,
на нашето грее Сашо Попооооооооов ....

И след чаша-две до десет, той запя! :lol: :lol: :lol:

Искаш да кажеш Ганчев, може би?! А, не Папазов?! Този алкохол много ти пречи да знаеш! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 23:49

Beladona написа:
1982 написа:
Beladona написа: баскетболния Левски

Пути Папазов - Гъзолизеца и Сашо Попов ..... всеки знае кой как постъпи със своя клуб, нека всеки сравни тези две особи и реши чий пример иска да следва.

И другия аферист с ГМО Данчо Лазаров , трупа дългове на Левски волей и после хоп : Левски боол в А група ....

Обаче Левскарите може да са всякакви , но поне имат достойнство и викат : бегай Урод и не искат да го чуят това , че е Левски ...при Тити Папазов също , имат по 3 фена на баскет ....

Ами тогава с чиста съвест можеш да си вземеш достойнството и да се присъединиш към лилавите ! Защото , те имаха достойнството МВР да им плаща всички разходи по стадион и база , а МВР плаща от моя и твоя джоб :idea: Клубът им какво е платил , нали Сметната палата бяха излезли с един доклад за около 15 милиона , това не е ли към държавата , не е ли към баба Пена за пенсийката , нали иначе достойни били :idea: Няма по нагли от Подуенци в България - факт , точно тия да ми даваш за пример е ... баси смешката :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 юни 2016 23:50

CSKA 78 написа:
Beladona написа:
sin4ec написа:Беладона, 62-а армия е пред капитулация, а?

Ше ги мачкам тия ГМО -та като дамска цица на първа среща !!! :)

Бравос! Няма да падаш духом я! :lol: :lol: :mrgreen:

Да бе , некви смешници вкарали Литекс в А група нередовно и вчера ми пускат заря ....ха ха ха !!!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 08 юни 2016 23:51

Така и така кипим от морал ,та нека платим и международния дълг на България ,те тогава да ни дадат лиценз : )

Оня и той щял да мачка ,ама не казва ,че чаршафите на бабати Дора !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2016 23:51

CSKA 78 написа:Искаш да кажеш Ганчев, може би?! А, не Папазов?! Този алкохол много ти пречи да знаеш! :mrgreen: :mrgreen:

Ганчев, Папазов, все едно ...... все далавера им е в умО .......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 23:53

Beladona написа:
CSKA 78 написа:Ми...бекалчо, извади 30 млн. и се разплати, аз нямам нищо против! Но от теб има само възвишени речи и поркане на уиски! :mrgreen: :mrgreen:

Спокойно, има кой да ги извади , нали съм ви казал ! Нали Литекс ти е в А група , кво ти дреме за ЦСКА ....

Проблемът е, че старото ПФК май вече и фенове няма! То, на днешната ви среща се видя! Тази сбирка щеше да е смешна, ако не беше жалка! Кой би оздравил, който и да било клуб, когато този клуб няма фенове? Би ли ми отговорил, но без пропаганда, ако обичаш?!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 юни 2016 23:54

1982 написа:
CSKA 78 написа:Искаш да кажеш Ганчев, може би?! А, не Папазов?! Този алкохол много ти пречи да знаеш! :mrgreen: :mrgreen:

Ганчев, Папазов, все едно ...... все далавера им е в умО .......

Да ти кажа , като гледам, Тити е истински джентълмен в сравнение с Гришката !!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2016 23:55

Коце, на срещата при Микренския вожд да не бяха 100 човека, бе ??! На такива срещи ходят определени хора, не се изсипват всички фракции и половината сектор. Ти от Марс ли падаш ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 23:56

percival написа:Така и така кипим от морал ,та нека платим и международния дълг на България ,те тогава да ни дадат лиценз : )

Оня и той щял да мачка ,ама не казва ,че чаршафите на бабати Дора !

Тя , ако знае какъв гол вкара за Гришата с това мега тъпо изпълнение , не е истина направо :roll: Поне като смяташ да говориш пред камера си направи домашното , като не си в час поне си замълчи , ама баба ти Дора реши да се изявява и стана за смях на цяла България :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 юни 2016 23:56

CSKA 78 написа:
Beladona написа:

Спокойно, има кой да ги извади , нали съм ви казал ! Нали Литекс ти е в А група , кво ти дреме за ЦСКА ....

Проблемът е, че старото ПФК май вече и фенове няма! То, на днешната ви среща се видя! Тази сбирка щеше да е смешна, ако не беше жалка! Кой би оздравил, който и да било клуб, когато този клуб няма фенове? Би ли ми отговорил, но без пропаганда, ако обичаш?!

Ще видим колко фена ще викат за Литекс в А група и колко за ЦСКА във В група !!! Пак ще си говорим!

Нали знаеш , че пак ще позная ?!

Върни се в “Архив”