1914.1902 написа:
'Ся, не е честно спрямо дамите във форума да гледаме само голи цици...
Затова ето нещо приятно за "изплакване" на женското око, директно от плажа...!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1914.1902 написа:

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
honda написа:Явно си пропуснал ,че и в момента собственик на стадион "Българска Армия" е ММС
„Изготвихме програма за футболните клубове, която, може би, ако имаме още 2-3 седмици, ще представя. 100 милиона лева ще отидат в помощ на професионалните клубове за инфраструктурата им“, каза Василев пред БНТ.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
delqnski47 написа:honda написа:Явно си пропуснал ,че и в момента собственик на стадион "Българска Армия" е ММС
А кой е собственик на Арена Виваком?

...В същото време „армейците“ съобщиха, че еквадорският национал не се е качил на самолета за Австрия, където отборът е на подготвителен лагер за новия сезон. Към момента от клуба нямат връзка с него и не знаят къде се намира.
... Това е поредният случай, в който Кайседо и мениджърът му постъпват некоректно към ЦСКА. След като нарушиха конфиденциалността на договора, не дадоха коректна информация за причината за забавянето на играча при прибирането му в София и сега, най-грубо казано, просто изчезнаха без обяснение, сме длъжни да търсим правата си по законов ред.
Потребители, разглеждащи този форум: alexdb, Cooler, Ioan912, mikata, miro_rz, noo, Plamen_i00, W84me и 38 госта