Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Мда. Аз току що си ги прерязах, само като видях, че това са същите схемаджии, които щяха да строят стадион на Славия.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
peliforewer написа:DanailG написа:Когато пели е припознал Литекс изобщо не е предполагал че 6 години ще са на калъфки и ще играят сред бурени и гъби
Аз като съм открил ЦСКА ти си бил в Ташкент.
А като закри ЦСКА, колегата къде е бил?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Подуенци са цели три пъти закривани и преоткривани, с тирета, с имена на части от велосипед и последното, най-калпавото-ментето на Лафчис. Та тая сган гледа треската в окото на другите..
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Песимист съм за построяването на модерен стадион на ЦСКА. Покрай нашия проект се запознах с всички изисквания на УЕФА - трябва да има над 1000 паркоместа, три захода към стадиона, търговска част и т.н. Не виждам как това ще стане на стадион "Българска армия". Там има само един път - откъм БНР, който не е много широк. Как ще стане това? С парашути ли ще ги спускат на "Армията". Знаете ли под територията на стадиона какви кабели минават? Освен това хората на Ива от Германия бяха някакви бушони, тези дано са други, за да не размотават Гришата. Колко пари хвърлихме за проекта, за адвокати! И накрая нищо. Смятам, че в рамките на "Армията" може да се направят някакви промени, има нужда от такива, но в Борисовата градина да се изгради стадион, който да покрие всички изисквания на УЕФА, ми се струва кауза пердута.
САМО ЛЕВСКИ!
rsk написа:Мда. Аз току що си ги прерязах, само като видях, че това са същите схемаджии, които щяха да строят стадион на Славия.
Тихо па ти, бре! :))) Стадион за чудо и приказ ще строят хората, режи си там веничките тихичко и гледай сеира. :)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- damyanov1963
peliforewer написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:ugly bug написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:Посъбудих Ви, много бяхте оклюмали (•‿•).
Скука братче, какво да се прави?
Как какво...!?
Басейн, барбекю, студена бира с приятели а защо не дори и със съседа...!
Голи цици можеш да намериш сутрин тук във форума...
:-)
Добре, че колегата им вдига самочувствието сутрин, имам чувството, че това им е удоволствието за деня.
А твоето удоволствие през деня какво е, ако не е тайна?
Нямам време за удоволствия през деня, работя, не е тежка работата ми, но все пак е работа.Удоволствията след 18.00ч. и в почивните дни, но никога не съм си падал воаьор, даже и на тези години.
Трябва да ти е много хубава работата, след като имаш толкова време да пишеш във форума. Но ти пишеш и след работно време(колко е часът?) и в почивните дни. То на наш'те години е разбираемо да нямаме много удоволствия, освен най-голямото - Да си играеш с внуците, но се чудя на младите.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- delqnski47
- Контакти:
rsk написа:Мда. Аз току що си ги прерязах, само като видях, че това са същите схемаджии, които щяха да строят стадион на Славия.
Ако си ги нарязал, но си още жив, ми завещай апартаментчето в Дружбичката
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
peliforewer
- Контакти:
damyanov1963 написа:peliforewer написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:ugly bug написа:damyanov1963 написа:Скука братче, какво да се прави?
Как какво...!?
Басейн, барбекю, студена бира с приятели а защо не дори и със съседа...!
Голи цици можеш да намериш сутрин тук във форума...
:-)
Добре, че колегата им вдига самочувствието сутрин, имам чувството, че това им е удоволствието за деня.
А твоето удоволствие през деня какво е, ако не е тайна?
Нямам време за удоволствия през деня, работя, не е тежка работата ми, но все пак е работа.Удоволствията след 18.00ч. и в почивните дни, но никога не съм си падал воаьор, даже и на тези години.
Трябва да ти е много хубава работата, след като имаш толкова време да пишеш във форума. Но ти пишеш и след работно време(колко е часът?) и в почивните дни. То на наш'те години е разбираемо да нямаме много удоволствия, освен най-голямото - Да си играеш с внуците, но се чудя на младите.
Казах ти, че работата ми позволява някои волности като интернет, внуците са ми любимо занимание, но те са само лятото при нас и по време на големите празници,но си имат отделни стаи, така че има време да уважим и бабата на внуците ни.Ти ако си приключил с тази част при положение, че си 5 год. по-млад си е проблем и трябва да се хванеш в ръце.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
-
peliforewer
- Контакти:
https://en.wikipedia.org/wiki/Sportfive
W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:rsk написа:Мда. Аз току що си ги прерязах, само като видях, че това са същите схемаджии, които щяха да строят стадион на Славия.
https://en.wikipedia.org/wiki/Sportfive
Пуснал си му линк на английски. Няма да разбере.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]