Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: В КОЯ СЕКУНДА ТОЧНО ПАДНА ГОЛА НА ЙОВОВ И НАЙ БЪРЗИЯ ЛИ Е?
За това първенство може да е най-бързия... но най-бързия е на Черно море, Маркос да Силва беше вкарал гол 9 - 13 сек. така и не казаха точно в коя секунда е, но е най-бързия 

Re: Юношите на Левски в първия тим
manoll написа:Както всички знаем, в България има два истински тима - Левски и ... юношите на Левски
Искам да обърна внимание на всички, че вчера Левски започна със 6 (шест) души, започнали от синята школа - Митрев, Миланов, Генев, Минев, Гаджев и Йовов. Закономерно влезе и седми - младия Цачев #19.
Въпреки шампионските си амбиции, Левски е единственият бг отбор с толкова ярко присъствие на собствената школа - на пейката чакат и Н. Димитров, Цв. Димитров, Недялков, Балтанов, Табаков, Димов и т.н.
Успех на младите сини!
Няма лошо,но ти да си видял някои отбор да стане велик благогарение на юношите си?Аз не мисля и колко от тези ваши юноши са класни?
Re: Веско Минев или Лусио Вагнер?
а кво стана с Жо някой разбрали нещо ?
sistera написа:manoll написа:Както всички знаем, в България има два истински тима - Левски и ... юношите на Левски
Искам да обърна внимание на всички, че вчера Левски започна със 6 (шест) души, започнали от синята школа - Митрев, Миланов, Генев, Минев, Гаджев и Йовов. Закономерно влезе и седми - младия Цачев #19.
Въпреки шампионските си амбиции, Левски е единственият бг отбор с толкова ярко присъствие на собствената школа - на пейката чакат и Н. Димитров, Цв. Димитров, Недялков, Балтанов, Табаков, Димов и т.н.
Успех на младите сини!
Няма лошо,но ти да си видял някои отбор да стане велик благогарение на юношите си?Аз не мисля и колко от тези ваши юноши са класни?
Пич много си неориентиран. Революцията във футбола се прави от Аякс които е съставен от 18 юноши на отбора, провери ако не вярваш.
-
- Контакти:
Според мен пък Лусио е с класи над Минев.Въобще най-добрия ляв бек в България,каквото и да си говорим.Вярно е,че не е в най-добрата си форма,но се представя на ниво,вие какво очаквате да минава цялата защита ли?Веско си е типичната резерва,неорентиран и с лошо центриране.Лусио трябва да е титуляр,а и много добре комбинират с ''големия'' ЖО. 

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
въпроса е малко подвеждащ,но едно е много точно това което казваш за моментната форма ,а веско има само един недостатък изнасянето на топката ,но за това пък е много по борбен от лусио и много по всеотдаен хубаво че там има конкуренция по -безпокояващо седи въпроса с десния фланг при живко там алтернатива е май само балтанов,за бензукан незнам каква е истината но преди да се контузи много ма кефеше.
Левски завинаги в моето сърце.
-
Опредлено Веско трябва да е титуляр.Това момче си изтрада титулярното място. На Вагнер му остана само името.В момента е трагичен.
това за младите от синята школа е много добре и си мисля че около 3-4 в първия състав е добре прав е човека че само с младите няма да стане но докато са гонзо и петков да пускат повече и повече защото на тези пичове им трябват лидери,аз за тбаков,цачев,недялков,балтанов ,хичо,и другите.
Левски завинаги в моето сърце.
-
- Контакти:
Няма значение дали са юноши на отбора,важното е да са млади и перспективни.Според мен трябва да се налагат поне 3-ма млади футболсити с ДОБРИ ФУТБОЛНИ КАЧЕСТВА.Мисля,че ние имаме доста добри таланти,но в школите не се работи професионално и юношите ни стават типичните български футболисти,които играят само ''ритни топка''. 

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
ще се върне ли телкийски в левски някога
ще се върне ли телкийски в левски някога