Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Официално: УЕФА удари Левски
Санкция за следващ мач от Евотунирите!?!?!?! Тя до тогава ще е изтекла по давност!
Имам странното чувство, че ще се палят и горят знамена с емблемата на УЕФА 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- trokadero_
- Контакти:
CTAHKO написа:Имам странното чувство, че ще се палят и горят знамена с емблемата на УЕФА
Маймуната си остава маймуна

Бой, бой и пак няма да се оправи

Второто наказание ще е солидна парична глоба....500 хил.евра и последно предупреждение за изваждане от турнирите. 

trokadero_ написа:CTAHKO написа:Имам странното чувство, че ще се палят и горят знамена с емблемата на УЕФА
Маймуната си остава маймуна![]()
Много правилно

П.П. Сега ако ми кажеш и кое е лошото в нацистките свастики и символи, че чак да се наказва заради тях

Има фашаги на повечето мачове
Аз лично не видях да е имало свастики и подобни знамена, който е ходил на живо - да каже
Малко се преекспонира тая работа с расизма - мангалите подпалиха Европа, ние ще ги интегрираме 

Леевски, оле

soilwork написа:Второто наказание ще е солидна парична глоба....500 хил.евра и последно предупреждение за изваждане от турнирите.
Което само показва, че Левски освен отборът на народа е и анти-системен отбор

[center]Ще накривите шапките на чичковците от УЕФАCTAHKO написа:Имам странното чувство, че ще се палят и горят знамена с емблемата на УЕФА

soilwork написа:[center]Ще накривите шапките на чичковците от УЕФАCTAHKO написа:Имам странното чувство, че ще се палят и горят знамена с емблемата на УЕФА[/center]
Ами и те нашата

CTAHKO написа:trokadero_ написа:CTAHKO написа:Имам странното чувство, че ще се палят и горят знамена с емблемата на УЕФА
Маймуната си остава маймуна![]()
Много правилноА най-лошото е когато нашата планета се превърне в "Планетата на маймуните" и маймуните започнат да казват на хората, кое е правилно и кое не
А още по трагично става положението, когато и хората спрат да мислят и започнат да пригласят на маймуните
![]()
П.П. Сега ако ми кажеш и кое е лошото в нацистките свастики и символи, че чак да се наказва заради тях
Е ти до сега като не си го разбрал ,няма смисъл някой да ти обяснява....!