Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Thsmith » 12 авг 2021 16:55

pomiqrat написа:
Thsmith написа:
pomiqrat написа:
Thsmith написа:
pomiqrat написа:
Самоубийството е твоя интерпретация, за която специалист в областта би казал, че е твоя потисната идея. .

Естествено както обикновено си изключително близко до целта. Човек за когото най-важен е самия той и никога не го е крил и идеята да жертва най важното си, а именно себе си. Десетката! : )

pomiqrat написа:Боядисването от моя страна също е твоя интерпретация.

Не, аз интерпретации в случая нямам. Ти отвори дума за боядисване на дадена статуя и как би и се отразило, а аз ти дадох идея как да осъществиш душевния си прелом на местна почва.

pomiqrat написа:Разбирам, че си твърдо зад еднополовата любов, налагана от любимите ти щати, но аз съм тесногръд и твърдо за скуката в днешно време между мъжа и жената. Не знам как свърза гейството с удоволствието, което доставям на жени и изричто подчертах че става дума за жени, но очевидно криеш нещо от обществеността. Не се срами.

Я да се върнем към предишния абзац тук, какъв беше? Интерпретация и потисната идея? Ох, май засегнах нерв!

п.с Твърде слабо и зелено подходи. Трябва по-добре да обмисляш текста за да не може да се използва срещу теб в подигравателен стил. Едно време, когато се упражнявахме с дебати в лицея, това беше един от първите уроци. По кратки тези, които не дават възможност да се атакуват широко. Бързо осмиване на част от тезата на опонента и си готов.

pomiqrat написа:Твоите талибани ще те подкрепят. Може заедно да ми доставите удоволствието и да боядисате статуята.

Аз талибани нямам, ти доколкото си спомням се готвеше за талибан. Както и ти изразяваше някакви желания за боядисване с идеята за духовно удовлетворение. Аз просто гледам сеир. :lol:

---
Ех, липсваше ми такъв тип човъркане! :lol:

От първото ми мнение е очевадно, че не се готвя за талибан, а че чакам талибанските изтъпления в САЩ да продължат и да се разширят. Не предполагах, че трябва да направя попара и да я сдъвча, за да ме разберт. Мислех нивото във форума за по-високо. Да искаш да боядисам някакъв съветски паметник, който на теб ти пречи и е на ръка разстояние от теб не знам как не го наричаш талибанизъм? Моят и твоят паметник и твоята причина и моята причина за боядисване са диаметрални. Единственото общо по между им, че проповядват лъжа. Как да нямаш талибани, като твоите хора са гласували демонтиране на паметник :shock:

Няма как някой да се подиграе с човек, когато този човек сам е подходил подигравателно към себе си с написаното от себе си за себе си.

Е как ще се готвиш? Аз бях останал с впечатлението, че вече си станал. Чакаш само още малко да поникне брадицата?
Аз моето мнение за този позор в центъра съм го казал отдавна. Съвета ми към теб е изцяло с мисъл за твоето емоционално здраве. Каза, че очакваш някакъв катарзис при вида на боядисване и ти предложих най-добронамерено да пробваш сам да го предизвикаш. Може пък да те възстанови. Иначе разбирам, че се смяташ за дълбоко запознат с членовете на племето Ви, но те уверявам, не си срещал "мой" хора там. Припознал си се, но то е простимо. Не се страхувай от грешките, както е казал великият Бенджамин Франклин!

* С човек може и да е трудно, но с талибан? :lol:

Опитай се да си събереш мислите и да се върнеш към темата за талибанската организация САЩ.

Какво каза за проектирането? Някъде в третия или четвъртия пост беше май?
Недей да прехвърляш семейните си проблеми другаде. :lol:

(Първа стъпка е да обръснеш брадата и да се освободиш от овцата, след това може да да се върнеш към светския живот)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 авг 2021 17:18

Thsmith написа:
pomiqrat написа:
Thsmith написа:
pomiqrat написа:
Thsmith написа:
pomiqrat написа:
Самоубийството е твоя интерпретация, за която специалист в областта би казал, че е твоя потисната идея. .

Естествено както обикновено си изключително близко до целта. Човек за когото най-важен е самия той и никога не го е крил и идеята да жертва най важното си, а именно себе си. Десетката! : )

pomiqrat написа:Боядисването от моя страна също е твоя интерпретация.

Не, аз интерпретации в случая нямам. Ти отвори дума за боядисване на дадена статуя и как би и се отразило, а аз ти дадох идея как да осъществиш душевния си прелом на местна почва.

pomiqrat написа:Разбирам, че си твърдо зад еднополовата любов, налагана от любимите ти щати, но аз съм тесногръд и твърдо за скуката в днешно време между мъжа и жената. Не знам как свърза гейството с удоволствието, което доставям на жени и изричто подчертах че става дума за жени, но очевидно криеш нещо от обществеността. Не се срами.

Я да се върнем към предишния абзац тук, какъв беше? Интерпретация и потисната идея? Ох, май засегнах нерв!

п.с Твърде слабо и зелено подходи. Трябва по-добре да обмисляш текста за да не може да се използва срещу теб в подигравателен стил. Едно време, когато се упражнявахме с дебати в лицея, това беше един от първите уроци. По кратки тези, които не дават възможност да се атакуват широко. Бързо осмиване на част от тезата на опонента и си готов.

pomiqrat написа:Твоите талибани ще те подкрепят. Може заедно да ми доставите удоволствието и да боядисате статуята.

Аз талибани нямам, ти доколкото си спомням се готвеше за талибан. Както и ти изразяваше някакви желания за боядисване с идеята за духовно удовлетворение. Аз просто гледам сеир. :lol:

---

От първото ми мнение е очевадно, че не се готвя за талибан, а че чакам талибанските изтъпления в САЩ да продължат и да се разширят. Не предполагах, че трябва да направя попара и да я сдъвча, за да ме разберт. Мислех нивото във форума за по-високо. Да искаш да боядисам някакъв съветски паметник, който на теб ти пречи и е на ръка разстояние от теб не знам как не го наричаш талибанизъм? Моят и твоят паметник и твоята причина и моята причина за боядисване са диаметрални. Единственото общо по между им, че проповядват лъжа. Как да нямаш талибани, като твоите хора са гласували демонтиране на паметник :shock:

Няма как някой да се подиграе с човек, когато този човек сам е подходил подигравателно към себе си с написаното от себе си за себе си.

Е как ще се готвиш? Аз бях останал с впечатлението, че вече си станал. Чакаш само още малко да поникне брадицата?
Аз моето мнение за този позор в центъра съм го казал отдавна. Съвета ми към теб е изцяло с мисъл за твоето емоционално здраве. Каза, че очакваш някакъв катарзис при вида на боядисване и ти предложих най-добронамерено да пробваш сам да го предизвикаш. Може пък да те възстанови. Иначе разбирам, че се смяташ за дълбоко запознат с членовете на племето Ви, но те уверявам, не си срещал "мой" хора там. Припознал си се, но то е простимо. Не се страхувай от грешките, както е казал великият Бенджамин Франклин!

Опитай се да си събереш мислите и да се върнеш към темата за талибанската организация САЩ.

(Първа стъпка е да обръснеш брадата и да се освободиш от овцата, след това може да да се върнеш към светския живот)

Виждам, че за пореден път водиш въображаема дискусия с някога и мислите си ги преписваш за негови. Нормално комунистическо държане. Гледам талибаните в Афганистан водят по-светски живот от талибаните в САЩ. Разни дъги и пръдльовци не ги приемат и ги лишават от възможността да им дишат въздуха. С твоите талибани се съберета най-накрая и свалете паметника до вас. 30 години не се намериха мъже да го демонтират. После може да напишете на НС: "Дъга до дъга, в САЩ ще се съеденим". Известно ни е дъговото влечение на Запада.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 12 авг 2021 17:30

Момци, намерете си "стая".Стига сте си цитирали чаршафите,че ме заболяха очите :lol:
По темата: И едните и другите да го духат !!!Жалко единствено за мирното население, което сега бега насам.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 авг 2021 17:37

favaca8888 написа:Момци, намерете си "стая".Стига сте си цитирали чаршафите,че ме заболяха очите :lol:
По темата: И едните и другите да го духат !!!Жалко единствено за мирното население, което сега бега насам.

Плащат ни да вдигнем активността във форума, че е ниска. В САЩ отдавна спряха да бягат хората, защото не е място, на което да се устроиш. Американската мечта отдавна е убита и е останал мита за нея. Само от околните латино страни бягат към тях, защото не знаят, че на Скандинавския полуостров е далеч по-добър живота.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 авг 2021 17:46

pomiqrat написа:
Thsmith написа:
pomiqrat написа:
Thsmith написа:
pomiqrat написа:
Thsmith написа:

---

Нормално комунистическо държане. Гледам талибаните в Афганистан водят по-светски живот от талибаните в САЩ.

Не се и съмнявам, че гледаш и живо се интересуваш. Хубаво е, че си признаваш, първата стъпка е да осъзнаеш и признаеш наличието на проблем.

:lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 авг 2021 18:32

Проблемът е решен на стр. 4245 мнение 3 и 5. Оттам насетне оправдаваш комунистическата си агентура и запълваш работното си време в безсмилици.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 12 авг 2021 18:52

pomiqrat написа:
favaca8888 написа:Момци, намерете си "стая".Стига сте си цитирали чаршафите,че ме заболяха очите :lol:

Плащат ни да вдигнем активността във форума, че е ниска. В САЩ отдавна спряха да бягат хората, защото не е място, на което да се устроиш. Американската мечта отдавна е убита и е останал мита за нея. Само от околните латино страни бягат към тях, защото не знаят, че на Скандинавския полуостров е далеч по-добър живота.

А, може.Да ти кажа на мен ми предлагаха да копам злато в Папуа Нова Гвинея и ми даваха 30 000 долара на месец.
Проблемът бе,че населението там са човекоядци и живеят още в 1 век :lol: Иначе щеше и там да ми е яко.Обещаха да не ме изядът и всяка вечер с различна жена. :lol:
И към двама Ви със смит имам един съвет.Не работете със последствията, а с причините ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 авг 2021 19:03

pomiqrat написа:Проблемът е решен на стр. 4245 мнение 3 и 5. Оттам насетне оправдаваш комунистическата си агентура и запълваш работното си време в безсмилици.

Аз работно време нямам : ) Имам обаче един ужасен недостатък, който не мога да отстраня. Изключително голям инат, който не отстъпва пред нищо, никога. Без значение колко е незначително :lol: И тъй като имам неограничено свободно време :lol:

Иначе браво, хубаво е че вече признаваш, че имаш проблем. Сега остава наистина да го решиш.

favaca8888 написа:И към двама Ви със смит имам един съвет.Не работете със последствията, а с причините ;)

О, аз даже не си спомням причината за спора. Не е от значение изобщо, просто в един момент ще го принудя да се откаже. :lol:

pomiqrat написа:

:roll: Сега сериозна вметка, не се сещам за по подтикващо място от скандинавските страни, поне не и такова в което съм бил. :lol: И то говоря като почивка, а да не говорим да живееш там. При това визирам Стокхолм и Копенхаген, а не провинция. Поне за мен де.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 авг 2021 19:15

Той не знае за какво спори дори.

В Скандинавските страни, ако имаш занаят след 2-3 години ще се прибереш с 50-60 хил. То и на мен София не ми харесва. Това не означава, че селата наоколо не са хубави за живеене.

В кое племе те пускат да спиш с нечия жена за добре дошъл? Имаше някакво такова, но забравих къде. Обновяват си ген фонда

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 авг 2021 21:35

pomiqrat написа:Той не знае за какво спори дори.

В Скандинавските страни, ако имаш занаят след 2-3 години ще се прибереш с 50-60 хил. То и на мен София не ми харесва. Това не означава, че селата наоколо не са хубави за живеене.

В кое племе те пускат да спиш с нечия жена за добре дошъл? Имаше някакво такова, но забравих къде. Обновяват си ген фонда

Ще се "прибереш"? Ахъм, живееш като скот за да се "прибереш" :lol:

* Сигурно ще да е някое муджахидинско, нали си основно запознат с техните обичаи? :lol:

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”