THE G.A.M.E написа:Както писах, подробностите са излишни и ненужни.
Аха, браво. Е, след като така водиш диалог... И липсата на отговор е отговор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Както писах, подробностите са излишни и ненужни.
THE G.A.M.E написа:Както писах, подробностите са излишни и ненужни.Groucho написа: ...................
Падането на настоящата кремълска мафия от власт, ще е само позитив за Европа и за нас.
Какъв позитив, как защо, са подробности и процес в развитие.
Нека паднат веднъж ( нещо, в което съм убеден, само времето не е известно ) ... И ще настъпят добри времена за България.
Русия е далеч по-голямото за нас лично зло от Щатите и бюрократичен Брюксел.
Ем не желаеш да се дискутира по "голямата картина', а се взираш, "кой, колко, кога и от кого" ще взема или няма да взема газ.Groucho написа:THE G.A.M.E написа:Както писах, подробностите са излишни и ненужни.
Аха, браво. Е, след като така водиш диалог... И липсата на отговор е отговор
те тези, дето прибират кинтите на руската олигархия са ясни.fcb_bg написа:Аз му викам, че проблема е в нашата мафия, той пак неговото си знае.
Продажникът с власт като не се продаде на изток, ще го направи на запад. Файда от такива за народа няма.
THE G.A.M.E написа:те тези, дето прибират кинтите на руската олигархия са ясни.fcb_bg написа:Аз му викам, че проблема е в нашата мафия, той пак неговото си знае.
Продажникът с власт като не се продаде на изток, ще го направи на запад. Файда от такива за народа няма.
Но монетата има две страни - онези си плащат за влияние.
Конкретно у нас, същото влияние хич не е безобидно.
Достатъчно е да видим, че мекере като Коце "Копейката" има шанс за Парламента.
Борисов е еманация на това, което нЕкои фактори наричат "Троянски кон".metodito написа:Така е. И аз мисля като теб. Но отчиташ и нашите еничари, нали?
Иначе, по-назад на два пъти писах, Байдън е добре за нас, Тръмп - не е. И се видя, че е точно така. Борисов е мръсна кремълска подлога, освен еничар и пълен психопат.
П.С. Извън властта обаче, предпочитам 1100 пъти руските пред западноевропейците и американците. Но и руските, като българите, никога няма да имат нормални държавници. Самите народи са тъпи в политическо отношение. Те си искат батюшката/нацепената батка и това е.
Като има кой да дава, винаги ще има кой да взема.fcb_bg написа:Добре де, колко по-просто да го кажа, за да разбереш, че най-големите заплахи са продажните политици?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта