ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кировец » 07 юни 2016 22:29

Кашчей написа:
Кировец написа:Коша, ти не си оценил факта, че са те оставили да си вееш коня тука, а сега задаваш мазни въпроси на видимо ранения Васконти - той така си ги вижда нещата за себе си. на него ще му мине, ама ти се тежък случай!

Кировец, ти като стана цесекар кой беше отбора, който те плени? Имаше ли нещо общо с Етрополе и Ловеч?
Вие и Ердоган ще признаете за президент, ако каже, че Турция става България!

Коша какво са виновни феновете и футболистите, че някой е решил да прикача АД-та към футболните клубове? Преди това как са съществували? Стига дрънка глупости! Тука си говорим ЦСКА-ри. Ти вече няма работа тука. Адиос!
АЗ СЪМ ФЕН НА ЦСКА, НЕ НА АД Х,Y,Z! Ясно ли е или още ти е трудно да загрее котлоня на раменете ти? Борим се за 32 титла! Чао!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 07 юни 2016 22:29

Кировец написа:
Nuke написа:
CSKA 78 написа:
Nuke написа:Ти от кой отбор от тия си?

По-добре ти кажи от кой отбор си? Щото лилаво-синия се разпада, а ти кесиш в този подфорум?! :lol: :lol: :mrgreen:

Като се разпадне, няма да имам отбор, който да подкрепям. Дотогава съм от Левски. А ти така и не ми отговори. От кой от изброените отбори си ти?

КАто се разпаднел...Аланко, Левскето и то е сменило дузина дружества, а за гарнитура държавата го е закривала. Да не говорим за обединението със Спартак и взимането на целия му отбор. Бахти наглите сте бе, и сте леко глупави. Научи си историята на клуба.

Сериозно ли, баце? Ма вие не се обединявате с никого, не чаткаш ли? ЦСКА фалира. Това е съвсем друг отбор.
И още нещо - как така не припознавате дълговете, ама припознавате титлите, дето ви ги донесоха тия дългове? А? За наглост не отваряй дума!
Последна промяна от Nuke на 07 юни 2016 22:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 юни 2016 22:30

Nuke написа:
Кировец написа:
Nuke написа:
CSKA 78 написа:
Nuke написа:Ти от кой отбор от тия си?

По-добре ти кажи от кой отбор си? Щото лилаво-синия се разпада, а ти кесиш в този подфорум?! :lol: :lol: :mrgreen:

Като се разпадне, няма да имам отбор, който да подкрепям. Дотогава съм от Левски. А ти така и не ми отговори. От кой от изброените отбори си ти?

КАто се разпаднел...Аланко, Левскето и то е сменило дузина дружества, а за гарнитура държавата го е закривала. Да не говорим за обединението със Спартак и взимането на целия му отбор. Бахти наглите сте бе, и сте леко глупави. Научи си историята на клуба.

Сериозно ли, баце? Ма вие не се обединявате с никого, не чаткаш ли? ЦСКА фалира. Това е съвсем друг отбор.
И още нещо - как така не припознавате дълговете, ама припипознавате титлите, дето ви ги донесоха тия дългове? А? За наглост не отваряй дума!

Ново ЕАД с нов ЕИК... нека бъдем точни и обективни!
Последна промяна от Teo на 07 юни 2016 22:31, променено общо 1 път.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 юни 2016 22:31

CSKA 78 написа:
vaskonti написа:
CSKA 78 написа:Ми...не е! Футболистите ще са други, треньорите, фанелките, аве, въобще всичко ще е различно от тази картинка! :shock: ;)

Ок бе, сменят фанелките, играчите нали се очаква да са същите или поне в доста голям процент...сал един треньор остава да е друг. Колко толкова различно да е...

Играчите от бившия Литекс ще са 4-5! Всички останали, са момчетата, които спечелиха финала за купата! Ще има още български трансфери от А група и няколко чужденци! Даже ще има едно доста голямо име-чужденец, централен нападател! ;)

Каза ви го в прав текст:
"Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион "Васил Левски". Разчитаме, че всички ще започнат на качествени терени, като ремонтите на някои места са започнали“, сподели Павел Колев.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 юни 2016 22:31

vaskonti написа:
CSKA 78 написа:
vaskonti написа: Че защо се дразниш? Ако попитам това ли е ЦСКА -
според мен имам голям шанс да позная, нали? Какво дразнещо има тук? Нещо лъжа ли, какво?

Ми...не е! Футболистите ще са други, треньорите, фанелките, аве, въобще всичко ще е различно от тази картинка! :shock: ;)

Ок бе, сменят фанелките, играчите нали се очаква да са същите или поне в доста голям процент...сал един треньор остава да е друг. Колко толкова различно да е...

Остай са.. От БФС първо сменят формата, след това решават кои ще участват, а едва след това ще сменят Наредбата....ако циркът не беше изкуство, щях да напиша, че е цирк, а то е просто позор!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юни 2016 22:32

eMs1 написа:Голями празненства се вихрят вече, освен да поздравя всички фенове на Литекс, а.к.а. новото ЦСКА друго не ми остава.
Само едно нещо ще ви помоля, че виждам често почнахте да наричате хората които не са съгласни с това пребоядисване, говеда и т.н., недейте, запазете поне малко достойнство, защото на 24.05 може да сме били един до друг на стадиона. Вие сте избрали в какво да вярвате или припознавате, други сме избрали различно нещо. В крайна сметка отборът заради който сме драли гърла, в дъжд и пек, все още е жив, може да е в изкуствена кома, но още мърда, а за някои от нас това е достатъчно за да не го отебеме. Когато умре, ако умре, ще решаваме.
Лека вечер.

отбора за който сме викали както се изрази е воден от Хр Янев и Владо Манчев , същият отбор е воден пак от тях , не от Зафето и Бучински , правиш ли разликата ;) Отново същия отбор започва подготовка на 13-и и вече почна селекцията , ти си решавай но не ни давай насока в живота ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 07 юни 2016 22:34

Teo написа:
Ново АД с нов ЕИК... нека бъдем точни и обективни!

То не се издържа, я кажи кое е новото АД и това ЕИК какво му е новото ??
Я отвори партидата в ТР по това ЕИК и му виж историята...но иначе да сме точни и обективни.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юни 2016 22:35

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:Коша, ти не си оценил факта, че са те оставили да си вееш коня тука, а сега задаваш мазни въпроси на видимо ранения Васконти - той така си ги вижда нещата за себе си. на него ще му мине, ама ти се тежък случай!

Кировец, ти като стана цесекар кой беше отбора, който те плени? Имаше ли нещо общо с Етрополе и Ловеч?
Вие и Ердоган ще признаете за президент, ако каже, че Турция става България!

Коша какво са виновни феновете и футболистите, че някой е решил да прикача АД-та към футболните клубове? Преди това как са съществували? Стига дрънка глупости! Тука си говорим ЦСКА-ри. Ти вече няма работа тука. Адиос!
АЗ СЪМ ФЕН НА ЦСКА, НЕ НА АД Х,Y,Z! Ясно ли е или още ти е трудно да загрее котлоня на раменете ти? Борим се за 32 титла! Чао!

Въобще що се занимаваш с недоразумението от Русчук :roll: Аз като бях фен на ЦСКА Червено знаме какво общо имахме със Септември , че продължих да съм фен на ЦСКА Септемврийско знаме :roll: Толкова са тъпи , че не могат и мантрите да си сменят :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 07 юни 2016 22:36

Оттук нататък единственият ход на Гришата е оздравителен план, който кредиторите да приемат. След това колко вноски ще плаща, е друг въпрос.
Изтърве ли сегашното дружество ЦСКА, ще му стане доста по-трудно да се сдобие с атрибутите на ЦСКА и с договор за Армията.
А без тия неща, само със смяна на името няма да мине.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 07 юни 2016 22:36

baraba написа:
eMs1 написа:Голями празненства се вихрят вече, освен да поздравя всички фенове на Литекс, а.к.а. новото ЦСКА друго не ми остава.
Само едно нещо ще ви помоля, че виждам често почнахте да наричате хората които не са съгласни с това пребоядисване, говеда и т.н., недейте, запазете поне малко достойнство, защото на 24.05 може да сме били един до друг на стадиона. Вие сте избрали в какво да вярвате или припознавате, други сме избрали различно нещо. В крайна сметка отборът заради който сме драли гърла, в дъжд и пек, все още е жив, може да е в изкуствена кома, но още мърда, а за някои от нас това е достатъчно за да не го отебеме. Когато умре, ако умре, ще решаваме.
Лека вечер.

отбора за който сме викали както се изрази е воден от Хр Янев и Владо Манчев , същият отбор е воден пак от тях , не от Зафето и Бучински , правиш ли разликата ;) Отново същия отбор започва подготовка на 13-и и вече почна селекцията , ти си решавай но не ни давай насока в живота ;)

Да има разлика и голяма, това че ти не виждаш си е лично твой проблем. Аз насока не съм давал на никой, само помолих за нещо, но явно не може да достигне до теб, жив и здрав.

Върни се в “Архив”