Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Botev1912PlovdivFan
Контакти:

Re: ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО? 26 МАРТ 2009 9:00 пред Колежа

Мнениеот Botev1912PlovdivFan » 25 мар 2009 20:09

Добре де писна ми така от днес за утре да го казвате така ... утре няма да има повече от 50 човека и 10 журналиста ... Аз ще дойда и ще разпространявам това съобщение на възможно най-много хора , но какво очаквате да стане , след като го казвате от днес за утре :x :|
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!

ОТ КОЙ ОТБОР СИ???

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 25 мар 2009 20:13

а ти мислиш,че се знае 5 седмици по-рано ли уе? смисъла е да се окаже морална подкрепа,който има възможност да отиде

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 25 мар 2009 20:13

Ех...и тоз ден мина,ноооооооо........и утре е ден......
Мамичката му ще ........... :lol: :lol: :lol:
Айде Ботев!!!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 25 мар 2009 20:20

Утре който може да ходи пред стадиона.Футболистите са потвърдили че спират да тренират и ще бойкотират.
Кърлежа е натиснат отвсякъде и сега е момента да се направи последното дръпване.
СВОБОДЕН БОТЕВ!
100 години символ на Пловдив

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 25 мар 2009 20:23

Кои от кого преписва... ;) http://sport.plovdiv24.com/82983.html
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

WIND

Re: СЛУХ ЗА НОВА ОФЕРТА КЪМ ХРИСТОЛОВ РАЗБУНИ ПЛОВДИВ

Мнениеот WIND » 25 мар 2009 20:23

доколкото знам,в тоя форум не се допускат никъкви обиди и обидни епитети,иначе щях жълтуро п...т,да ти отговоря толкова пълноценно че щеше да съжаляваш за писанията си! а за това дали е верен слуха ще разберете още тая седмица! нищо вярно!и не мисляче разумен човек би публикувал името на журналист! който и да е той! въпреки всичко няма да ти падна на нивото жълто човече защото подобно поведение и реч са типичните ви белези! само на вас жълтите! айде,на повечето! все пак и сред вас има хора! признавам!

WIND

Мнениеот WIND » 25 мар 2009 20:34

виж сега,аз немога да избирам собственника на любимия ми клуб както и ти,както всеки на тоя свят! мисля че не е достойно за адекватен човек да обижда или да се мъчи да обиди някой заради собственника на отбора му! това го знаем всички! и аз имам против турците и китайците но.......? нищо немога да направя! както и вие жълтите неможете със вашия! мен ме интересува,в събота или понеделник,като ида на мач,да видя любимия ми отбор че играе добре,че побеждава,естественно винаги е невъзможно,че има селекция и че не крета из дъното за оцеляване! ако това не става,всеки който е собственник е НЕДОБРЕ дошъл и винаги ще искам да го няма! какъвто и дае! черен,бял,зелен или червен! ако обче отбора ми върви и ме радва често,това ми стига! това го искат и левскари и цесекари и германци и французи и т-н! така че,нека се опитаме да спрем да се обиждаме със жалки и недействителни определения! всички знаем колко се мразим но има моменти когато тази умраза трябва да бъде загърбена! поне така мисля аз! а ако ще се псуваме и обиждаме,ок! и аз имам какво да кажа и то доста! но каква полза от това!??? само исках да кажа че това за кръстева не е верно,поне до момента!ама абсолютно неверно!

botev champion

Мнениеот botev champion » 25 мар 2009 20:35

WIND написа:доколкото знам,в тоя форум не се допускат никъкви обиди и обидни епитети,иначе щях жълтуро п...т,да ти отговоря толкова пълноценно че щеше да съжаляваш за писанията си! а за това дали е верен слуха ще разберете още тая седмица! нищо вярно!и не мисляче разумен човек би публикувал името на журналист! който и да е той! въпреки всичко няма да ти падна на нивото жълто човече защото подобно поведение и реч са типичните ви белези! само на вас жълтите! айде,на повечето! все пак и сред вас има хора! признавам!

Слушай какво ромска дрисня с черно-бели отенъци,не виждам смисъл да сричаш над клавиатурата!!!Явно българският език те затруднява и по-важното няма смисъл от тъпотията ти във форума ни.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 25 мар 2009 20:42

ве4е звъннах на 5-6 приатели и им казах, зна4и в9 пред стадиона

emo_cska1
Контакти:

Мнениеот emo_cska1 » 25 мар 2009 20:45

WIND написа:доколкото знам,в тоя форум не се допускат никъкви обиди и обидни епитети,иначе щях жълтуро п...т,да ти отговоря толкова пълноценно че щеше да съжаляваш за писанията си! а за това дали е верен слуха ще разберете още тая седмица! нищо вярно!и не мисляче разумен човек би публикувал името на журналист! който и да е той! въпреки всичко няма да ти падна на нивото жълто човече защото подобно поведение и реч са типичните ви белези! само на вас жълтите! айде,на повечето! все пак и сред вас има хора! признавам!

Ей КЮМЮР вие сте утайката на Пловдив и винаги сте били такива.Ходи си лягай,че след малко ще спре тока в махалата.Пожелавам от все сърце успех на БОТЕВ,дано нещата се оправят в най-скоро време.
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Върни се в “Архив”