ЛЕ: Апоел (Беер Шева) - Левски (София), Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: ЛЕ: Апоел (Беер Шева) - Левски (София), Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот tiamat » 20 юли 2025 15:37

noo написа:
ananas написа:
noo написа:С идването на Веласкес стабилизирахме отбора, намерихме баланса и резултатите не закъсняха. Къде лесно, къде трудно, но все пак станахме убедително втори. И то с цели 13 точки. Затова, въпреки прогнозите на немалка част от феновете, на букмейкъри и кой ли не, все пак успяхме да елиминираме евреите.
Тъй като на теб футбола не ти е ясен, гледай поне фактите за да можеш да се ориентираш.

Я пак?
Какво има да се стабилизира отбор в победна серия и продължаващ за купата? Генчев постигна по-добри есенни резултати от Мъри и Костов с много по-слаби играчи. Точковата разлика през пролетта е от пропадането на Морето и Жълтите.
Не знам за какви прогнози и факти ми говориш? Ето ти малко факти:
-Аз прогнозирах спокойно класиране за ЕКТ през зимата и бях прав.

-За Апоел казах, че е 50-50 преди мачовете, а след първия казах, че е много вероятно да отиде към продължения и дузпи. Специално поне 2 пъти написах да ги тренират.

-След ПАОК беше страшна еуфория сред наивниците, щели сме да се борим с Кренвиршите, Уелтън бил голяма звезда и т.н. Аз разправях на всички познати, че ще се борим здраво за влизане в 3-ката и не е сигурно, че ще успеем. А отсреща ме гледаха сякаш съм луд и се мръщеха. Видяхме кво стана накрая.

Определено не съм аз тоя, който трябва да се ориентира.

Не знам как си прогнозирал спокойно класиране за ЕКТ, като си регистриран на 11 юни тази година. Освен, ако не си трол.

Хехехе

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 20 юли 2025 16:08

NOMER14 написа:Кое е убитото на форума?

Малка активност, ниско умствено ниво, ниска футболна и всякаква култура. Ето го и тоя глупак над мене, направил оромен цитат, за да издраска едно хехе отдолу. Дори хумора липсва.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 20 юли 2025 16:15

NOMER14 написа:
ananas написа:
noo написа:Не знам как си прогнозирал спокойно класиране за ЕКТ, като си регистриран на 11 юни тази година. Освен, ако не си трол.

Само за Апоел е от форума, другите неща са от разговори на живо. Ще трябва да ми се довериш. Ако остана по-дълго в тоя убит форум или не ме баннат ще се научите да ме слушате. Тука нивото е потресващо, в другия форум поне имаше много читави хора.

Кое е убитото на форума?

Хора, спрете да обръщате внимание на този припок-провокатор. Той е тук само да провокира и дразни. Ясно е, че припоците нямат друга радост в живота, след като жалкото им отборче пак ще се бори за 4-5-то място.

SiirStenleyRoise
Контакти:

Мнениеот SiirStenleyRoise » 20 юли 2025 22:17

Ами за мен единственото хубаво в двата мача беше продължаването и Светльо. Иначе двубоите бяха на доста ниско ниво, леко в тип селски мач. Но тези неща не трябва да ни изненадват, не само Левски, а и в Лудогорец дори се вижда, че нивото е страшно ниско, така че продължаването си е успех със сигурност.
Благодарим Ви, г-н Сираков!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 юли 2025 00:40

ananas написа:Тука нивото е потресващо, в другия форум поне имаше много читави хора.

Кой е другия форум и защо "имаше". Вече не съюествува ли?

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 21 юли 2025 02:33

darkblue67 написа:
vvessel написа:
darkblue67 написа:Ти си същия като него, само че с обратен знак.

Верно ли? Аз коментирам мача от снощи, а Сульо ми говори за някой си с шубата и мача с ПАОК от преди 3 години. Да видя да съм писал нещо за Сираков? Пиша за настоящия треньор , но явно критиката за избраният от Мажоритаря не е приемлива. Щом сме били, независимо че заслугата е на Вуцов, трябва да славословя бог Наско и неговия пророк Хульо.
Аман от г@золизци. Пууу , чак ме е яд че понякога комуникирам с такива псевдо левскари.

И с този си поста доказваш моето твърдение. Нокой не ви кара да словословите ното бог Наско, нито бог Мъри. Любимият ви отбор отсрани противник в европейските турнири, спрете за момент с постояния си негативизъм и се порадвайте малко. Ще се почуствате по-добре, повярвайте ми.

:)

Върни се в “Левски”