ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT

Мнениеот koisa » 11 юли 2019 23:58

За моментното ни състояние се получи добър мач. Разбира се с някои забележки към определени играчи, но като цяло беше добре.
Видя се, че тия Ружи не са никакво страшилище, за каквото ги изкарваха...

П.С. Неочаквано добър мач за Райнов. Друго си е да имаш и добър вратар. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юли 2019 00:01

Elliah написа:Честита победа!
Хубчев все така приятно да ме изненадва.

И мен така - ме изненада супер. Да, и аз трябва да призная и според мен тази победа трябва да се пише на него и хората му. Едно от многото неща, които ми харесаха и се видя и в контролите - особено със "Зенит" - е колко "високо" играе защитата. Не е да стоят със скръстени ръце и да гледат мача. Много се радвам и за Стаси и Юруков. И ми хареса също, че Иванов е не е забит само да търчи на тъча (което е дразнещо), по едно време, през целия мач, си се въртяха отпред. Това допълнително обърка Ружите, май.
Въобще, браво.
П.С. И много се радвам и за Павката и Давиде, разбира се.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 12 юли 2019 00:04

Райнов по-скоро очаквано ще подобрява играта, след като Хубчев е треньор. :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 юли 2019 00:04

honda написа:
damyanov1963 написа:
sinqkrepost1914 написа:
delqnski47 написа:
damyanov1963 написа:Делянски, честита победа и на Вас, брато!
Айде живи и здрави да се срещнем в някой кръг на Европата, че да се види кой е по-по-най Европейски ;)

Благодаря :P
Инак за другото.Тва,бате,ще стане когато Черно Море залее Пловдив,Америка се слее с Австралия,вие си турите козирка,а ние - кенеф. :lol:

Имаш чувство за самоирония, което е много хубаво :lol:
Както казах и на един приятел припознавач вчера - преди всичко сме българи и онзи ден аз също се радвах, че бихте.
Каузата лека полека отива в миманса, така че ние трябва да изгряваме вече, че коефициента по-добър няма да става :lol:
Както отбеляза и един колега горе - блок 5 бяха в сектора ! Интересно, дали дългоочакваният момент не е настъпил и отново да газим по трибуните ?

Защо да не стане бе, момчета!? Аз помня мача с Динамо Букурещ, когато по уредбата на Герена съобщаваха, че досега всички български отбори се класират за групите на ЛЕ. как се кефехме, оставаше само Локо Пд да се класира, но те взеха че отпаднаха с един гол в последните минути и как се ядосвахме.

Малка поправка въпросния мач беше срещу Оксер, а мача срещу Динамо(Б) беше първия ни мач от групите.

Верно, прав си, обърках ги щото и на двата мача изригнахме, като вулкан, особено с/у Динамо с Гола на Емо Ангелов в последната минута. Голям зор беше, целия мач бях, като препариран, буца ми беше заседнала на сърцето и при гола се качих на парапета(бях правостоящ м/у секор Б и В и крещях, като луд :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юли 2019 00:06

Между другото, според мен, относно тактика и всьо, това искаше да ги научи Роси. Имам предвид на такъв футбол...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 11.07 / 19:30

Мнениеот groti » 12 юли 2019 00:07

atanasovt051 написа:
groti написа:Пичове, кога за последно видяхте при мач в Европа като гост Левски да играе така при позитивен резултат. Тотален превес откъм владеене на топката. Приятно съм изненадан

Съперникът е много слаб, но не може да се отрече, че и Хубчев е направил чудеса от храброст. С плажен футболист като Паулиньо и четирите българчета постига супер резултат засега.

Далеч съм от мисълта, че не са слаби, но това не е отбор от Андора, Латвия или Лихтенщайн (а, Такива ни отстраниха). Нека видим и хубавото. Левски винаги при аванс се връщаше назад и беанеше резултат. Сега не им дадохме Да пипнат топката. Страхотно изигран мач от тактическа гледна точка.
Тиам и Райнов бяха господари в центъра на терена. Стаси става все по - уверен, Юруков все по - постоянен. Ако Паулиньо си върне формата ще сме идеални
110 години любов!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 12 юли 2019 00:08

Милан нямаше много работа на вратата, но играта му с крака бе на много високо ниво - гледал е Нойер.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 12 юли 2019 00:14

Съсипа Левски тоя темерут, пада в контроли, ужас! Да връщат Роси или Кокала, или поне Гошо!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юли 2019 00:15

noo написа:Милан нямаше много работа на вратата, но играта му с крака бе на много високо ниво - гледал е Нойер.

Това беше най-важният трансфер, според мен. И беше супер належащ. Дано са се справили в избора си. На мен определено ми се нрави.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юли 2019 00:16

защо написа:Съсипа Левски тоя темерут, пада в контроли, ужас! Да връщат Роси или Кокала, или поне Гошо!

Припознаваш ли, дядо попе?

Върни се в “Левски”