Видя се, че тия Ружи не са никакво страшилище, за каквото ги изкарваха...
П.С. Неочаквано добър мач за Райнов. Друго си е да имаш и добър вратар.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Elliah написа:Честита победа!
Хубчев все така приятно да ме изненадва.
honda написа:damyanov1963 написа:sinqkrepost1914 написа:delqnski47 написа:damyanov1963 написа:Делянски, честита победа и на Вас, брато!
Айде живи и здрави да се срещнем в някой кръг на Европата, че да се види кой е по-по-най Европейски
Благодаря![]()
Инак за другото.Тва,бате,ще стане когато Черно Море залее Пловдив,Америка се слее с Австралия,вие си турите козирка,а ние - кенеф.
Имаш чувство за самоирония, което е много хубаво
Както казах и на един приятел припознавач вчера - преди всичко сме българи и онзи ден аз също се радвах, че бихте.
Каузата лека полека отива в миманса, така че ние трябва да изгряваме вече, че коефициента по-добър няма да става![]()
Както отбеляза и един колега горе - блок 5 бяха в сектора ! Интересно, дали дългоочакваният момент не е настъпил и отново да газим по трибуните ?
Защо да не стане бе, момчета!? Аз помня мача с Динамо Букурещ, когато по уредбата на Герена съобщаваха, че досега всички български отбори се класират за групите на ЛЕ. как се кефехме, оставаше само Локо Пд да се класира, но те взеха че отпаднаха с един гол в последните минути и как се ядосвахме.
Малка поправка въпросния мач беше срещу Оксер, а мача срещу Динамо(Б) беше първия ни мач от групите.
atanasovt051 написа:groti написа:Пичове, кога за последно видяхте при мач в Европа като гост Левски да играе така при позитивен резултат. Тотален превес откъм владеене на топката. Приятно съм изненадан
Съперникът е много слаб, но не може да се отрече, че и Хубчев е направил чудеса от храброст. С плажен футболист като Паулиньо и четирите българчета постига супер резултат засега.
noo написа:Милан нямаше много работа на вратата, но играта му с крака бе на много високо ниво - гледал е Нойер.
защо написа:Съсипа Левски тоя темерут, пада в контроли, ужас! Да връщат Роси или Кокала, или поне Гошо!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта