arni написа:A Теплице , викаш са голям гранд ааааааааааааа,хохохохохохохо,не се обаждайте поне
Теплице са трети в зона Уефа, Славия Прага са 11-ти на една точка от зоната на изпадащите. Палячовци, не се ли усещате колко сте смешни?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
arni написа:A Теплице , викаш са голям гранд ааааааааааааа,хохохохохохохо,не се обаждайте поне
Кашчей написа:arni написа:A Теплице , викаш са голям гранд ааааааааааааа,хохохохохохохо,не се обаждайте поне
Виж класирането в Гамбринус лига за момента!
arni написа:Кашчей написа:arni написа:A Теплице , викаш са голям гранд ааааааааааааа,хохохохохохохо,не се обаждайте поне
Гледал съм го, и какво ?
Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:Прав си Тео, Монголия е велика, заради Чингиз хан. Той е завладявал Китай, но къде е сега Китай, и къде Монголия!
Торино е бил велик клуб, преди авиокатастрофата, в която отборът загива.... тази история помага ли му сега?
Виждам, че даваш примери от историята на народите, какво общо има тя в спортната?! Пак изопачаваш нещата...
Торино не е бил велик клуб, а просто клуб. Както преди, така и след авиокатастрофата.
Торино, начело с Валентино Мацола, е бил почти цял национален отбор на Италия, ама к`во ли ти разбира главата на теб!
И това го прави велик отбор, прегледай се моля те... ти велик знаеш ли какво е
Вие какво сте спечелили в Европа, бре-освен три полуфинала, че ще казваш кой е велик за страната си? Че те Алавес и Мехелен са по-велики от вас, даже и Слован, Динамо Тбилиси и Магдебург.. смешник!
какви полуфинали те сърбят бе... даваш ми за пример призрак, който от 60 години го няма на картата на Европа и спориш с мене.. тъпак.
Син до гроб_ написа:arni написа:Кашчей написа:arni написа:A Теплице , викаш са голям гранд ааааааааааааа,хохохохохохохо,не се обаждайте поне
Гледал съм го, и какво ?
Със задника си ли си го гледал?
arni написа:Син до гроб_ написа:arni написа:Кашчей написа:arni написа:A Теплице , викаш са голям гранд ааааааааааааа,хохохохохохохо,не се обаждайте поне
Гледал съм го, и какво ?
Ми те ви объркаха срането ония ден ,4:2 ли беше ,а ние си ги праснахме с 1:0
не мога да ти разбера логиката![]()
![]()
Кашчей написа:Че вас в момента кой ви брои за нещо? №3 (BUL)-това сте вие за Европа!
Син до гроб_ написа:arni написа:Син до гроб_ написа:arni написа:Кашчей написа:arni написа:A Теплице , викаш са голям гранд ааааааааааааа,хохохохохохохо,не се обаждайте поне
Гледал съм го, и какво ?
Ми те ви объркаха срането ония ден ,4:2 ли беше ,а ние си ги праснахме с 1:0
не мога да ти разбера логиката![]()
![]()
Ако не можеш да я разбереш значи си тъп. Тъп ли си?
dickinson написа:Teo написа:Val3ncia написа:С това име ,което си сложил на темата ще създадеш само дразги ,ама то май тва ти е целта .
Това му е целта иска панаир да става тука.
Отбора на Разград никога, подчертавам, никога няма да бъде гранд!
Отборът на Разград НЕ ИСКА да е гранд
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта