Кашчей написа:iliyan написа:Кашчей написа:Viv.Brooke написа:Ха-ха, разсесели ме. Поздрави!
П.П. Ти сега гледай какви спорове ще има покрай мачовете за купата и тези в ЕКТ. Що да ни дадат 4 милиона и да доинвестираме 16, на нас (в България) един стадион ни стига
Когато преди две години влязохте в А група никой не ви броеше за живи от феновете на традиционните грандове. Сега, вече трета година по-късно, всичко, което е свързано с Лудогорец е мафия, купуване, домуса, рязани, турчоля.. и каквото още си избереш от простотиите, на които е способен завистливият фен на западащ столичен отбор.
Ако Титаните бяха започнали някакъв строеж на Армията, то те щяха да са най-чистите бизнесмени у нас. Левски започнаха нещо, което не се знае докъде ще стигне и също не си спестяват любезностите.
Жалък си !!! Но когато фактите говорят и боговете мълчат !!! А те са , че Кирил Домусчиев не е изпълнил нито приватизационен договор който сключил и е ощетил значително държавата и служителите на фирмите които приватизирал !!!Хайде кажи , че това не е вярно !!! И благодарение на тези негови своеволия сега си прави ПР с Лудогорец !!! Който иска да е слепец няма как да му бъдат отворени очите !!!
Поиска да кажеш нещо, но завистта отново ти замъгли очите.Ти, лично ти, щеше ли да пцуеш титаните, ако бяха ви направили поне веднъж шампиони и ви бяха подкарали сериозно стадиона? Искам честен отговор, а не цесекарски!
Не моето , а твоето е замъглено ! На всеки му според заслугите ! А крадците нямат заслуги ! Колкото не харесвам Киро , толкова не харесвам и Иво§Митко !
Още щом почнаха да се месят в работата Любо ми стана ясно що за стока са ! А за перничани имам достатъчно "високо" мнение