ЛИГА ЕВРОПА II кв. кръг: Мура 05 - ЦСКА - 0:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: ЛИГА ЕВРОПА сезон 2012/2013 II кв. кръг: Мура 05- ЦСКА

Мнениеот GOLEADOR » 15 юли 2012 11:10

k_oleto написа:Май отново ще трябва да цъкаме из нета за да гледаме мача. Някой има ли инфо дали ще се предава първия мач

За сега само домакинският мач ще се дава по телевизията ( http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=283063 ) .Гостуването на Мура ще виси до края.Предполагам,че ТВ+ ще вземат правата за излъчване на срещата,иначе ни остава опцията мача да се гледа по интернет.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 15 юли 2012 11:20

Равенство или победа с един гол разлика за ЦСКА. Иначе до колкото си спомням в първите кръгове никой не предава гостуванията на нашите отбори. Още помня как търсих линкове за мачовете с Калмар.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 15 юли 2012 13:20

Като гледам как вървят нещата при тях може и въобще да няма първи мач:
Съперникът на ЦСКА в Лига Европа - словенският Мура, е раздиран от безпаричие. Тимът за малко да пропусне срещата си в Азербайджан от предния кръг на надпреварата, след като от клуба едва събраха пари за пътуването до Баку преди две седмици. На всичко отгоре при пристигането си на Изток стана ясно, че тимът не си е взел фланелки и се наложи съперникът да им услужи с резервния си екип, за да може срещата да се играе.

Звездата на отбора Мате Етерович заяви. “Нямаме пари за гориво. На летището в Баку бяхме принудени сами да си платим визите", разкри Етерович пред местния вестник "Дневник".

"Бях много ядосан и тъжен, това беше най-тежкия ни момент. Никога не искам подобно нещо да ми се случва отново. Ако това не беше трагично щеше да е много смешно. Тогава казах, че ще е истинско чудо, ако преодолеем азерите, но ето че чудото е факт. Бързам обаче да уточня, че не се чувстваме като герои. Ние сме просто професионалисти. На мен ми плащат, за да вкарвам голове, макар, че скоро не се е случвало. Трябва бързо да слезем на земята", каза още той.

"Честно казано, заради безпаричието в клуба ми се иска всеки ден да си тръгна. Няма как да е иначе, след като от началото на годината не са ни плащали нищо. Благодарение на клуба обаче имаме възможност да играем в евротурнирите и словенското първенство. Сега е от особена важност всички да сме заедно и по-опитните да помагат на младоците", добавя таранът.

"Иначе Баку бяха добър отбор. Имат голям бюджет и разполагат с дълга скамейка, но тези фактори бяха неутрализирани от здравата ни като скала защита. Вратарят ни Филип Дракович хвана всичко, а отбраната ни начело с Фабиан Чипот свърши всичко".

"Трудните моменти ни обединяват. Ние потвърдихме това и видяхте, че свършихме работата си. При нас трудностите не спират. Тъкмо решаваме един проблем и следа друг, за който нямаме време да реагираме. Все пак, въпреки неприятната ситуация в клуба, сме се съсредоточили в тренировките и мачовете. Тук основният фактор е, че работим един за друг и дори момчетата от пейката се включват да насърчават титулярите. Например когато аз загубя топката - Йелич веднага ме покрива и ми поправя грешката. При нас индивидуалностите не са важни. Колективът е определящ", каза още Етерович.

"Надяваме се на ново чудо срещу ЦСКА. Нашата цел е да спечелим. Вече имаме информация за съперника и ще можем да се подготвим за него", добави асът на Мура.

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 15 юли 2012 19:09

Тея туристи на ходом трябва да ги биете.Като чета интервюто, тея и със свалени гащи ще дойдат...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 юли 2012 19:21

Освен това босненеца твърдо го продават за туба бензин. :lol: ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 юли 2012 19:34

Не им се връзвайте на вафлите!Правят се на умрели лисици! :lol: ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 юли 2012 19:48

delqnski47 написа:Не им се връзвайте на вафлите!Правят се на умрели лисици! :lol: ;)

И аз така мисля. На мача налитаха като оси за всяка топка, сега ми разтягат тука евтини локуми, айде байгън...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 юли 2012 20:22

Синьо сърце написа:
delqnski47 написа:Не им се връзвайте на вафлите!Правят се на умрели лисици! :lol: ;)

И аз така мисля. На мача налитаха като оси за всяка топка, сега ми разтягат тука евтини локуми, айде байгън...

Малко Стойчови номера въртят тия вафли :lol:
Нещо говорят за ''безпаричие'',та накрая няма да се учудя и за ''директива'' да почнат да говорят за отвличане на вниманието! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 юли 2012 20:34

Бяха писали, че досега всички мачове на Мура са ги давали по словенската телевизия, така че явно ще се гледа по нета.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 15 юли 2012 21:09

Red Warrior написа:Бяха писали, че досега всички мачове на Мура са ги давали по словенската телевизия, така че явно ще се гледа по нета.

За всички не знам, но този с Баку се предаваше и беше доста добър стрийма.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”