Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Футболистите на ЦСКА надъхват феновете

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 апр 2012 13:02

не издържах. това с присо ме накара да настръхна и....
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Стойчо и съдията

Мнениеот шивача » 27 апр 2012 13:24

AVE_CEZAR написа:като привърженик на четирите чудовища на световния футбол- ЛЕВСКИ, ИНТЕР ,ЧЕЛСИ и БОКА, най-отговорно заявявам, че се задава ужасяваща, световна СИНЯ ХЕГЕМОНИЯ! ПОВСЕМЕСТНО! От Аржентина, през Европа, та чак до СИБИР! :twisted:

като изключим бока, останалите са чудовища, които плашат само децата в зоопарка. а за хегемонията- :lol:
понеже си мечтаете та да ви светна :arrow: някой си беше написал, че имате нови собственици и тн-мечти
истината е, че тонев ще управлява клуба, докато от втб дават 3мил. от мтел 1, още 1-2 приходи от тв, билети и юръп, което прави 5-6мил. с тоя бюджет просто ще сте в златната среда-завинаги :evil: а тара си остава машиниста :idea:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Стойчо и съдията

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 апр 2012 13:28

AVE_CEZAR написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:
7271 написа:Честно казано, Стойчо Младенов вече надминава и себе си. Водиш достатъчно точки пред втория, 11 точки пред вечния съперник и отново пищиш превантивно срещу съдията, който буквално е смазвал Левски в не един мач. ЗАЩО? Защо е нужно? Мисля си, че наглостта минава всякакви граници. То директиви ли не бяха, яснота за всичко ли не беше? И? Грозно е всичко това, гадно е... Още повече, че излиза от устата на човек, играл дълги години в богопомазания отбор, пардон - партийнопомазания, усетил какво е половината А група да е съставена от армейски отбори, имащ за съотборници всички поискани като най - добри футболисти от страната. Хайде стига, баста ! Все пак топката е в краката на т. нар. футболисти на Левски, които трябва най - после да се опитат да покажат нещо истинско - мъжки футбол в името на Апостола и милионите си привърженици. Въпреки Стойчо или пък и заради него. Време е изкуствено изгражданият му ореол да падне, защото неведнъж е доказвал своята футболна несъстоятелност.

евала, дано всички симпатизиращи на онзи отбор като теб се пукнат от яд и стойчо не ви излиза от главата и скъса всичките нерви :)

В неделя уволняваме Тройчо! КАЗАХ! :twisted:

незнам братле кой ще уволнявате. знам само в неделя стойчо къде ще ви сложи-там където винаги си ви е слагал ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 апр 2012 14:05

Нека го извадим клипчето и тук все пак. ;) Дано цените на билетите не спрат феновете да отидат на стадиона. И на мен не ми се дават 12-15 лева на агент Тара, но ще го направя заради ЦСКА!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kO_66Mt_o3I[/youtube]
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 27 апр 2012 14:11

Red Warrior написа:Нека го извадим клипчето и тук все пак. ;) Дано цените на билетите не спрат феновете да отидат на стадиона. И на мен не ми се дават 12-15 лева на агент Тара, но ще го направя заради ЦСКА!

Взех си билети от касите днеска и инфото което ми дадоха е че са продадени вече над 4000, който иска да е на мача му препоръчвам да си закупи билети преди неделя!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 апр 2012 14:15

споко бе бате, билети за Г винаги ще има. но колкото по рано толкова по сигурно прав си
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 27 апр 2012 14:22

Beck's написа:
Red Warrior написа:Нека го извадим клипчето и тук все пак. ;) Дано цените на билетите не спрат феновете да отидат на стадиона. И на мен не ми се дават 12-15 лева на агент Тара, но ще го направя заради ЦСКА!

Взех си билети от касите днеска и инфото което ми дадоха е че са продадени вече над 4000, който иска да е на мача му препоръчвам да си закупи билети преди неделя!

Чакайте бе, още е петък, къде 4000? То тия 10000 няма да стигант бе :idea: :idea: :idea:

Утре задължително отивам за билет...
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

madbutcher
Контакти:

Мнениеот madbutcher » 27 апр 2012 14:25

Това, което са направили играчите е страхотно. За първи път наистина колектива е на лице и вече съм абсолютно сигурен, че ще победим!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 апр 2012 14:25

Beck's написа:

Би трябвало да отпуснат още билети, ако се изчерпат наличните. За агент Тара случаят е ден година храни.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “ЦСКА”