не издържах. това с присо ме накара да настръхна и....
Левски София - ЦСКА София - 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Футболистите на ЦСКА надъхват феновете
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Re: Стойчо и съдията
AVE_CEZAR написа:като привърженик на четирите чудовища на световния футбол- ЛЕВСКИ, ИНТЕР ,ЧЕЛСИ и БОКА, най-отговорно заявявам, че се задава ужасяваща, световна СИНЯ ХЕГЕМОНИЯ! ПОВСЕМЕСТНО! От Аржентина, през Европа, та чак до СИБИР!
като изключим бока, останалите са чудовища, които плашат само децата в зоопарка. а за хегемонията-

понеже си мечтаете та да ви светна

истината е, че тонев ще управлява клуба, докато от втб дават 3мил. от мтел 1, още 1-2 приходи от тв, билети и юръп, което прави 5-6мил. с тоя бюджет просто ще сте в златната среда-завинаги

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Стойчо и съдията
AVE_CEZAR написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:7271 написа:Честно казано, Стойчо Младенов вече надминава и себе си. Водиш достатъчно точки пред втория, 11 точки пред вечния съперник и отново пищиш превантивно срещу съдията, който буквално е смазвал Левски в не един мач. ЗАЩО? Защо е нужно? Мисля си, че наглостта минава всякакви граници. То директиви ли не бяха, яснота за всичко ли не беше? И? Грозно е всичко това, гадно е... Още повече, че излиза от устата на човек, играл дълги години в богопомазания отбор, пардон - партийнопомазания, усетил какво е половината А група да е съставена от армейски отбори, имащ за съотборници всички поискани като най - добри футболисти от страната. Хайде стига, баста ! Все пак топката е в краката на т. нар. футболисти на Левски, които трябва най - после да се опитат да покажат нещо истинско - мъжки футбол в името на Апостола и милионите си привърженици. Въпреки Стойчо или пък и заради него. Време е изкуствено изгражданият му ореол да падне, защото неведнъж е доказвал своята футболна несъстоятелност.
евала, дано всички симпатизиращи на онзи отбор като теб се пукнат от яд и стойчо не ви излиза от главата и скъса всичките нерви
В неделя уволняваме Тройчо! КАЗАХ!
незнам братле кой ще уволнявате. знам само в неделя стойчо къде ще ви сложи-там където винаги си ви е слагал

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Още от детее запали моето сърцее.....
- Red Warrior
- Контакти:
Нека го извадим клипчето и тук все пак.
Дано цените на билетите не спрат феновете да отидат на стадиона. И на мен не ми се дават 12-15 лева на агент Тара, но ще го направя заради ЦСКА!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kO_66Mt_o3I[/youtube]

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Нека го извадим клипчето и тук все пак.Дано цените на билетите не спрат феновете да отидат на стадиона. И на мен не ми се дават 12-15 лева на агент Тара, но ще го направя заради ЦСКА!
Взех си билети от касите днеска и инфото което ми дадоха е че са продадени вече над 4000, който иска да е на мача му препоръчвам да си закупи билети преди неделя!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
споко бе бате, билети за Г винаги ще има. но колкото по рано толкова по сигурно прав си
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Beck's написа:Red Warrior написа:Нека го извадим клипчето и тук все пак.Дано цените на билетите не спрат феновете да отидат на стадиона. И на мен не ми се дават 12-15 лева на агент Тара, но ще го направя заради ЦСКА!
Взех си билети от касите днеска и инфото което ми дадоха е че са продадени вече над 4000, който иска да е на мача му препоръчвам да си закупи билети преди неделя!
Чакайте бе, още е петък, къде 4000? То тия 10000 няма да стигант бе

Утре задължително отивам за билет...
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
-
- Контакти:
Това, което са направили играчите е страхотно. За първи път наистина колектива е на лице и вече съм абсолютно сигурен, че ще победим!
- Red Warrior
- Контакти:
Beck's написа:Red Warrior написа:Нека го извадим клипчето и тук все пак.Дано цените на билетите не спрат феновете да отидат на стадиона. И на мен не ми се дават 12-15 лева на агент Тара, но ще го направя заради ЦСКА!
Би трябвало да отпуснат още билети, ако се изчерпат наличните. За агент Тара случаят е ден година храни.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост