Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот шивача » 06 юни 2012 20:34

що спорите за тея от средата, реално имаме трима футболисти-мораес,бандата и мболи, останалото е пълнеж , без който можем. изключвам младите :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Мнениеот krum_futbolista » 06 юни 2012 20:53

Искам да питам вярно ли е ,че ЦСКА ще са на лагер във Самоков ? 1вият им лагер тук ли ще е ? :?:
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Селекция на ЦСКА лято 2012

Мнениеот Red Warrior » 06 юни 2012 21:20

PR_CSKA написа:А бе аз, че не разбирам от футбол е ясно, но така и никой не ми казва кой е по-добър от него в момента в средата на терена. Иначе нямам нищо против да дойде по-класен футболист и му заеме мястото.
-------------------------------------------------------
Галчев, Дюлгеров, Коста Янев

Дай да си говорим сериозно все пак. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 06 юни 2012 21:22

шивача написа:що спорите за тея от средата, реално имаме трима футболисти-мораес,бандата и мболи, останалото е пълнеж , без който можем. изключвам младите :)

Ето тук съм напълно съгласен !!!
Въпроса е, че ако Тошко остане ще трябва да играе, а от това ще влияе играта на отбора, докато другите и да останат няма да е проблем да са резерви.

Шивач - по горе беше написал, че сме били недоволни от всички бивши президенти ! Ами нормално е да сме недоволни, не можахме да случим на собственици и това си е, кажи ми всеки един от тях какво направи за стадиона или за базата или за школата ? Всеки от тях беше само и единствено да печели на гърба на ЦСКА !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 юни 2012 21:26

09.06. 09:00 часа сбор на стадион „ Българска армия”

10:00 часа крос в Борисовата градина

12:00 часа брифинг на Стойчо Младенов

09.06.-11.06. медицински изследвания

11.06. тръгване за Боровец

11.06. – 24.06. лагер в Боровец

24.06. 11:00 часа контрола на стадион”Искър” в Самоков

13:00 часа тръгване за София

25.06. свободен ден

26.06. тръгване за Холандия

26.06. – 11.07. лагер в Холандия

27.06. контрола

30.06. контрола

04.07. контрола

07.07. контрола

10.07. контрола

11.07. връщане в София

14.07. контрола в София

Забележка:

Молим медиите да проявят разбиране относно закритите тренировки по време на първия подготвителен лагер в Боровец, а през втората част от подготовката в Холандия всички медии ще имат свободен достъп до заниманията с изключение на допълнително указаните от клуба тактически тренировки.

Началните часове на контролите и съперниците ще бъдат обявени допълнително.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 юни 2012 21:50

джони, кой е луд да прави ремонт там, където живее под наем за 2-3г. ти би ли похарчил няколко милиона, за да направиш кефа на феновете? иначе, черепа се набута със седалките, щото нямаше да може да играем уефа, лупи само краде квото можа, а и не беше собственик, титаните и те козметика, която със сигурност им струва поне милион, въпреки че по тяхни данни беше повече. ще кажеш , да ама ганчев и домусчиев така направиха, да ама на тях кметовете им правят свирки, ако бяха дошли в ЦСКА дали щяха да скочат да влагат, надали. сега е друго, базите са на концесия и вероятно ще се пипне нещо, но надали ще е мащабно. виж, аз не ги защитавам боклуците, опитвам се да гледам реално, иначе и мен ме дразнят много неща, особено откъм постоянните задължение и редовните продажби на футболисти, ама кво да правя, да плюя ли!? лошото е, че в Бг никой от досегашните собственици не разбира от футбол.обосновавам се - никъде не си сменят треньорите постоянно и никъде не взимат всяка година по 10-15 футболисти, така не става, това е най-елементарното, не ми се навлиза в подробности, но е показателно. иначе и аз си мечтая да случим на собственици, такива, които да действат мащабно на всички фронтове, но надали ще се случи в близко бъдеще, кофти :(

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 юни 2012 22:26

Седалките ги смени още Илия Павлов.А иначе какво става,продължават ли да пристигат от всички краища на света кандидат куповачи на клуба? :roll:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 юни 2012 22:44

гражданин от село написа:Седалките ги смени още Илия Павлов.А иначе какво става,продължават ли да пристигат от всички краища на света кандидат куповачи на клуба? :roll:

забравил съм :oops: ..........по въпроса- само газпром чакаме, може и на лукойл да кандисаме, в краен вариант омv , хем ще папаме кроасанчетата с шунка на промоция :arrow: в събота има прес от клуба, дано ни огрее някоя новинка :P

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 06 юни 2012 23:32

Седалките се смениха по времето на И. Павлов, но реално Мултигруп не са дали нищо. Тогава една фирма ги сложи и надписите в Сектор А до скоро и стояха като реклама .
А иначе аз не говоря за някакви грандиозни ремонти, но ти не можеш да си представиш за какво става на въпрос в съблекалните и особено в тази за гостите.
Проблема на бившите и настоящи собственици е ,че те не мислят да остават в ЦСКА дългосрочно, всеки е там поради някаква причина и знае ,че е за малко, затова никой не влага.
Много се отплеснахме от темата и затова спирам .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 юни 2012 23:56

Джони,преди два месеца им правиха ремонт на съблекалните и са супер,имаше мисля в спортала видео.А за останалото всяка поставена или махната тухличка трябва да се съгласува със съответните държавни и общински органи и въобще не е лесна и бърза процедурата и издаването на съответните "тапии".Не си мислете,че като е дадено нещо на концесия може да си правиш каквото ти хрумне с него,още повече стадиона ни се води в парк и допълнително затруднява и ограничава възможностите.И сега без съгласието на собственика и съответните органи не можеш да направиш нищо.
А между другото Гърнето се върна и нищо интересно не каза.Мболи си тръгва(650 хил. еврака искали руснаците),говорено е с Ицо Янев младока от Киево Радослав Кирилов,ама само говорено. :lol:

Върни се в “ЦСКА”