SANSIRO7 написа:някой може ли да ме светне на кой се сърдят тия всичките бастуни?
На ей такива като вас сигурно форумни драскачи, които все недоволстват и разбират много от футбол.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
SANSIRO7 написа:някой може ли да ме светне на кой се сърдят тия всичките бастуни?
Нападките, започнати от чужди и продължени от свои са битка на друг фронт, в която бяхме въвлечени благодарение „чистите“ намерения на оглавяващия и някои от членовете на една от фенските организации, членуваща в УС.
modor написа:Днес в клуба бяха депозирани оставките на друга част от членове на УС.
А те са Гошо Гинчев, Николай Илиев, Илия Христов като представител на сдружение "Сини Сърца", Иван Христов и Андрей Арнаудов като представители на "Междинна станция" и Николай Иванов.
https://www.levski.bg/news/details/175437
vladu написа:SANSIRO7 написа:някой може ли да ме светне на кой се сърдят тия всичките бастуни?
На ей такива като вас сигурно форумни драскачи, които все недоволстват и разбират много от футбол.
sin4ec написа:Само се моля да е Желязков, а не оня с бръснатия гъз...
groti написа:На мен защо ми изглежда като поредната постановка. Сега парите ще спрат,Левски ще тръгне още по-надолу и ще се появят поредните "спасители" ,като Тототонев,Микренския,Титаните и т.н.
Teo написа:groti написа:На мен защо ми изглежда като поредната постановка. Сега парите ще спрат,Левски ще тръгне още по-надолу и ще се появят поредните "спасители" ,като Тототонев,Микренския,Титаните и т.н.
Нз, дали ще ми повярваш, ама в блитц преди около 30 минути качиха новина, че ВБ ви поема и мигновено няма и 1 минута беше изтрита
Потребители, разглеждащи този форум: sokoleto46, tmanolov и 29 госта