AnalBreaker написа:Пълен провал вчера с NBA. Мисля да спра със залозите за седмица-две
е чак пък пълен......само Торонто ти бягат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
AnalBreaker написа:Пълен провал вчера с NBA. Мисля да спра със залозите за седмица-две
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
iliyan написа:komandini написа:Не си прав, не във всички игри има манипулации. От тези картони за търкане - лото имам познати спечелили 20,40 и 60 000лв. и то само за 1 месец.
Ти вярваш ли в дядо Коледа и Снежанка ?! Щото аз отдавна не вярвам. А това за игрите го знам от хора които работят за тези игри.
И се загледай в клиповете които дават печелившите и ще видиш колко всичко е режисирано.И ще ти дам пример.
Даваха някакъв дядка който спечелил награда и казаха от кой град и в същото време клипа е сниман на НДК-то.
Нали ти е ясно , че за да си вземеш наградата няма нужда да дойдеш до СофияЗатова има банки и банкови сметки
Highlander написа:Мачове се уговарят на елиминационна фаза в турнири като ШЛ и ЛЕ. Какво остава за Лига 1 ?
europefan написа:Защо да се закрива цяло първенство или спорт, като има далеч по-просто решение и то е в ръцете на самите оплакващи се? Спрете да залагате, толкова е просто! Като няма кой да залага, какво ще правят букмейкърите?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта