Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: Португалски нападател от Евертън дойде в Левски
От това което видях в двата му клипа, това момче ще мачка със физика всички централни защитници в България. Дано подпише!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Нека идват качествени чужденци! Защо не? Щом е младежки национал на Португалия, значи няма да е някоя талпа! По-добре с по-скромна визитка, но да се докаже тук, отколкото с гръмкото "машина за голове" като Сьорд Арш например! Аз така мисля!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- BLUE CHAMPIONS
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Отива си му синия екип

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Трябва нов централен защитник 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- Levskar_90
Поредният пирон забит от тонев в ковчега на Левски, прибирам се и кво да видя взимаме някав дето за цялата си кариера е вкарал общо 10 гола и това ли му беше големия играч на Тончо... трагедия.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
На мен ми мяза малко на Крум Бибишков. 

Между другото имаме ебаси странната трансфвена политика - като подкараме да ги събираме от една страна, нЕмаме спирка - преди имахме по 3-4 руснаци (Кайнов, Головской, Радимов) или сърби (Драгич,Нешко, Пажин, Пантелич, Савич, Зимунич ,Симонович и още) едновременно, после по 3-4 нигерийци (Ричард, Темиле, Баба, Лавал, Кристофър,Тевия), бразилци (Вагнер,Жо, Зе и Ж.Карлос), холандци (Дъстли, Грийн, Слори и Арш), мароканци (Тиберканин, Рабех и Бензукан). Сега 3-ма португалци 

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
levski7 написа:На мен ми мяза малко на Крум Бибишков.
На мен на Еньо!!!
Еньо Кръстовчев президент!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
С какъв трансфер идва в Левски този нападател?Щото мен ми се струва че вече не е никва собственост на Евертън.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- BLUE CHAMPIONS
Levskar_90 написа:Поредният пирон забит от тонев в ковчега на Левски, прибирам се и кво да видя взимаме някав дето за цялата си кариера е вкарал общо 10 гола и това ли му беше големия играч на Тончо... трагедия.
Сигурно си пропуснал разкритията на Тончо(който и да е тоя

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]