Frankie Lampard написа:Q: What's the difference between a Man-U fan and a Vibrator?
A: A Man U fan is a real dick
Е добре, брат! Смяташ ли, че е коректно? За такива неща някои остроумници слагат банове.
Вече прекаляваш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Frankie Lampard написа:Q: What's the difference between a Man-U fan and a Vibrator?
A: A Man U fan is a real dick
tevez написа:Ван Бастен е готов да поеме Челси
Blue_Girl написа:tevez написа:Ван Бастен е готов да поеме Челси
Ужас!
За мен цялостният модел на съществуване на този клуб с вярата в принципа „с пари всичко може да се купи" е безкрайно грешно
Да, този модел може да спечели още една или повече титли. Нормално е при това равнище на инвестициите. Това няма значение.
За мен цялостният модел на съществуване на този клуб с вярата в принципа „с пари всичко може да се купи" е безкрайно грешно
Да, този модел може да спечели още една или повече титли. Нормално е при това равнище на инвестициите. Това няма значение.
Преди седмица изпълнителният директор на Атлетико Мигел Анхел Хил Марин за пореден път каза, че няма никакъв шанс Агуеро да премине в Реал Мадрид. Той обаче потвърди интереса към аржентинския ас на Челси, Манчестър Сити и Интер.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост