ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Как ЦСКА ще се отърве от дълговете? (Схеми и вратички)
ха ха ха на г-н Ганчев гласът ще тежи повече от този но НАП?????? пред кой ще тежи????то този глас вече се чува от затвора.и не пишете глупости,то ако тежеше гласът на един"бизнесмен" така да го наречем,то нямаше да цапате гащите в В група сега,защо се заблуждавате,неграмотни ли сте,луди ли сте не знам, та да вярвате на тези популистки глупости.поздравявам ви всички,направо избихте рибата. :DDDDDDD
:DDDDDD, ха ха ха на нас дългът ни е 59 хилади,а вие платете 30 милиона,който дължите и тогава говорете.вие сте много боси момчета,ще напълните касата със пари със мачове от отбори СТРАШИЛИЩА "Чико бяга-европейски шампион,Рилски спортист-Балкански шампион,Велбъжд-шампион на Осогово и Каталуния,Германея Сепарева Баня- шампион на минералните извори,Сливнишки герой- шампион на Сливница и Бавария.то касата ще се напълни та чак ще полетите.много болни момчета има в тази страна,трябва да се лекуват,щото им се привиждат неща,халюцинират господата.
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
onegavon написа:Tommi написа:onegavon написа:Както е пример може и факт да стане.Ами вие мислете как ще плащате секторчето щото с билетчета няма да мине номера, а и на НАП има да давате 4,5 млн които си растат с лихвите.Лиценз трябва да гоните за разлика от нас.
Кредиторите ако искат и на 1% да се съгласят, тяхна си работа.![]()
А при нас номерът с билетчетата вече е минал, така че няма какво да мислим.![]()
Задълженията към НАП явно си се обслужват, взехме и лиценз.![]()
Нещо по темата имаш ли да кажеш?
Така ви го представят,ама в действителност не е баш така. Нищо вервайте си после да не ревете.Само да ти кажа, че сте си заложили парите от тв правата за да вземете заем да погасите вноски към НАП за лиценза. О билети пари няма да взимате от телевизията също сигурно имате вълшебен кладенец от който извират? Ролята на щраус със заровена глава е доста удобна, ама работа не върши.Даже оня мухльо Павката ви каза,че с тия темпове на харчене и липса на приходи сте чао.
По темата съм казал,че целта ни е печелене на фенове и класиране в Б група.Ние лицензи за взимане нямаме за разлика от вас, а и печки нямаме да им плащаме грешни пари.Щото едни ги пееше Гонзо за селекция предимно от българи след сезона, а гледам чернокожите нещо взеха да преобладават.Както и да е живи и здрави!
Нещо лошо ли е, ако са разменили бъдещи приходи (от тв правата) срещу кеш в момента, който ни трябва за покриване на плащания? Time value of money.

И понеже засегна въпроса за селекцията, да взема да попитам вашите играчи без пари ли ще играят? Тия, които дойдоха от "А" група сигурно са се навили да отидат при аматьорите само заради емблемата и няма да получават добри заплати.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Re: Ще проработи ли новата "схема" Ганчев-Дончева
DANS написа:Намерих старата тема,
ето, това бях написал тогава:
Когато Гриша Ганчев окончателно се ангажира със "спасяването" на ЦСКА, той заяви, че поема съсществуващото дружество с всичките му активи(славна история, титли, бази и т.н.) и пасиви(дългове), като се ангажира с оздравяването му, чрез изплащане и редуциране на задълженията му. Нямало да има никакви нови дружества и тарикатлъци!
Вчера се оказа, че това не е точно така,
оказа се че:Гриша Ганчев учреди нов ФК ЦСКА
24 юли 2015 г.
източник: LAP.bg
Ново акционерно дружество ФК ЦСКА бе учредено, а официално днес бе внесена заявка за неговото регистриране, стана ясно от съобщение в Агенцията по вписванията.
Най-съществената част от новината е, че според информация на Гонг, главен акционер с 90% от капитала е настоящият ПФК ЦСКА АД. Реално настоящия клуб притежава почти изцяло капитала на това ново дружество!
Дружеството е с размер 50 хиляди лева и внесен капитал 12 500 лева. Представител на ФК ЦСКА е Пламен Марков, а освен него в съвета на директорите попадат още Милко Георгиев и Тодор Иванов.
Според наше проучване, Георги Георгиев Миленов е член на Надзорния съвет на фирма Вец – Енергия Холдинг ЕООД, която е част от ЛИТЕКС.
Тодор Иванов Иванов е член на Надзорния съвет на „Петрол“ - и двете са фирми на Гриша Ганчев. Милко Георгиев е представител в този съвет на Юлиян Инджов.
Въпреки, че след първите лъжливи опити на ГГ да придобие ЦСКА аз не съм от най-големите му "фенове", какти и че винаги съм бил обективно критичен към него, ще кажа, че на първо четене "схемата" ми харесва и ако тя проработи няма да пиша за "Микревския хитрец" а за "многоуважаемия от мен Г-н Ганчев"!![]()
С няколко думи ще обясня, каква е новата "схема", старото дружество става учредител и мажоритарен акционер на новото дружество, новото дружество е чисто, няма дългове и с него ЦСКА учаснва във "В" група. След година при класиране в "Б" група ще се изисква даването на професионален лиценз, новото дружество ще е чисто финансово, няма да могат да го рекетират кредитори и "кредитори" преди лиценза и то ще го получи на общо основание!
Какво става с дълговете? Дълговете остават на "Главният акционер" - старото ЦСКА, то си ги дължи, но е неплатежоспособно, кредиторите ще имат а взимат.
Какви са вариантите за кредиторите?
Те имат само два варианта:
- Първи вариант - да го фалират. Тогава кредиторите ще получат едно голямо НИЩО, като единствено някои от тях, които са с предимство към изискуемото могат да получат акциите от новото дружество.
- Втори вариант - да не го фалират. Тогава кредиторите си разпределят пропорционално акциите в новото дружество(това ще е възможно само ако всички основни кредитори се договорят за овъзмездяване чрез акции, ако един крупен кредитор не е съгласен, автоматично се преминава към вариант едно).
Оказва се, че кредиторите са в патова ситуация!
Звучи твърде хубаво за да е истина! Сега да видим, какви са "подводните камъни" в тази схема, както и какви нерешени въроси поражда тя:
- Въпроса за приемствеността на историята, титлите и трофеите на ЦСКА?
Този въпрос може да се реши счетоводно, като старото ЦСКА ги внесе като акционерна вноска на нематериални дълготрайни активи в новото АД(не случайно, капитала не е изцяло внесен). Това е единственият безспорен вариант, дано го направят така!
- Как ще реагира УЕФА? Тя се явява също кредитор, който ще трябва да изпие една студена вода. Дали чиновниците от УЕФА ще преглътнат, че така тънко са били изиграни? Дали УЕФА има юридически или администранивен ход в такава ситуация?
- Ами дълговете към НАП?
Държавата също се явява кредитор, като дълговете към нея са първостепенно изискуеми, преди всички останали кредитори. При един фалит НАП може еднолично да стане собственик на 90% от новото дружество и да ги прехвърли безвъзмездно на Министерствито на спорта, така държавата ще стане собственик на ЦСКА! Въпроса е иска ли го или не?
- Ами търговската марка/и ? Какво ще стане ако някой все пак купи марката/е ?
Добре ще е новото дружество да придобие марката, в противен случай, ако има нов независим собственик на марката, той ще може да дава франчайз за ЦСКА на когото си поиска!
- Кой ще издържа новото дружество? Би трябвало издръжката да се поема от акционерите, пропорционално на дяловото им участие. Да, ама като 90%-я акционер е неплатежоспособен или фалирал?
Тук може да се получи "ШАХ и МАТ" за кредиторите/акционери, защото предполагам, че устава на дружеството позволява увеличение на капитала, както и емитиране на нови акции, които да се продават публично. Така ако 10%-ния акционер внесе 1 000 000 капитал, то 90%-тня трябва да внесе 9 000 000, ако не го направи, неговите 90% ще останат само 4.5%(не случайно капитала при учредяването е само 50 хиляди лева)!
Това можах да нахвърля набързо, сигурно уважаемите съфорумци ще доразвият темата.
П.П.
Моля, в темата да коментират само фенове на ЦСКА, както и доброжелатели на "Армейците"!
Моля, феновете на други отбори, както и "доброжелателите" на ЦСКА, нека проявят малко възпитавие и да хейтват и спамят на друго място!
Това всичкото е добре,но е малко като сметка без кръчмар, а кръчмаря се казва УЕФА или подчинения на него БФС.
Следващия официален международен мач на ЦСКА ще бъде изигран едва след като и последния човек на който ЦКА дължи пари разреши на ЦСКА да играе. Казано по друг начин ЦСКА ще трябва да се разплати с Бенжалюновци, Градвеци и всички като тях или да се споразумее с тях за схемата на разплащане,докато това не стане ЦСКА по никакъв начин няма да играе официални международни мачове(ЕКТ). УЕФА гарантира на всеки един състезател,мениджър или треньор ще си получи всичко по договора си. А освен УЕФА никой друг не може да разреши на ЦСКА да играе в ЕКТ(между другото и в професионалното първенство на България)
Между другото ново регистрираното дружество ще развива ли играта футбол и ако ще развива ,в кой организиран от БФС турнир ще участва?
1982 написа:vaskonti написа:1982 написа:vaskonti написа:Помолих те да ми кажеш конкретно кое от модела Литекс няма да проработи ЦСКА? Взимането на класни чужденци, които след време се продават с печалба ли, изграждането на добра школа с налагане на собствени играчи ли, запазване на основния отбор за дълго време, а не взимането и освобождаването на 10 играчи на всеки 6 месеца ли, редовното плащане на заплати и задължения ли, подръжка на базата ли? Кое от тия неща е пагубно за ЦСКА и кое лично теб би те отблъснало да отидеш на стадиона?
Няма да проработи живуркането, публиката на ЦСКА не е свикнала отборът й да живурка и да вегетира с едничката цел да продаде чат-пат някое футболистче. Публиката на ЦСКА иска отборът й да се бори за титли и купи, и, като няма такова нещо, сама ще награби "Месията".
Факт е, че Литекс имаше успехи, докато Ганчев наливаше яко пари там. Когато понамали парите и почна да се занимава с ДЮШ, успехите на Литекс напълно секнаха - няма титли и купи вече, няма силни участия в Европа, всичко е едно живуркане и вегетиране. Ето това няма да проработи на Армията.
Ако в ЦСКА се случва това, което съм ти написал и което очевидно е моделът на Литекс, смяташ ли, че клуба просто ще живурка? Ако така смяташ, каква е алтернативата, какво друго би следвало да се случва в ЦСКА?
Ами, факт е, Литекс живурка откак Ганчев се зае с "модела Литекс", този отбор вече няма нищо общо с тима, спечелил 4 титли и 4 купи, играл на пролет в Европа.
ЦСКА, на първо време, скоро няма да го има, ще бъде фалиран най-сетне.
И, както очаквам да се случи, не след дълго ще имаш възможността да припознаеш модела Литекс, който толкова ти харесва. Само ще му сменим името и готово, ще може да му се радвате. Нали това ти е мечтата, "моделът Литекс" ?!
За трети път те питам кое от тези неща е вредно за ЦСКА и не трябва да се случи? Отговори ми конкретно, а не с общи приказки!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- damageplan
- Контакти:
След. много схеми и вратички крайният резултат ще е следният - 3 в 1.Гриша Ганчев успешно ще закрие Литекс, Литекс 2 и ЦСКА. 

Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
Тони написа:Не съм фен на ЦСКА, но ми е смешно как Ганчев ще пре**е всички. Оставаме на страна фианансовата част, но сред феновете - зложелатели, ще започнат масови самоубийства от яд.
Смешно ли ти е ??!
То затова сме на тоя хал като държава и народ, защото все някой някого преебава, а накрая най-преебан е българският народ, докато изроди като Ганчев си живеят охолно на гърба му.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
vaskonti написа:За трети път те питам кое от тези неща е вредно за ЦСКА и не трябва да се случи? Отговори ми конкретно, а не с общи приказки!
Отговорил съм ти достатъчно конкретно, по-конкретно няма как да е, това че ти искаш някакъв друг отговор, не е мой проблем.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Тони написа:Не съм фен на ЦСКА, но ми е смешно как Ганчев ще пре**е всички. Оставаме на страна фианансовата част, но сред феновете - зложелатели, ще започнат масови самоубийства от яд.
Смешно ли ти е ??!
То затова сме на тоя хал като държава и народ, защото все някой някого преебава, а накрая най-преебан е българският народ, докато изроди като Ганчев си живеят охолно на гърба му.
Божков, казваш, е сериозен бизнесмен, и не живее на гърба на наивниците

Опитът за преебавaне е ясен, но не е ли време и БФС да се намеси, както направи с мераците за второ, трето..ен-то лицензиране

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
1982 написа:vaskonti написа:За трети път те питам кое от тези неща е вредно за ЦСКА и не трябва да се случи? Отговори ми конкретно, а не с общи приказки!
Отговорил съм ти достатъчно конкретно, по-конкретно няма как да е, това че ти искаш някакъв друг отговор, не е мой проблем.
Отговорил си ми, че Литекс живуркал. Ако това за теб е ”достатъчно конкретно”, за мен не само че не е, ами даже няма никаква връзка с въпроса. Но, ще счета, че според теб развиването на добра школа, инвестирането в базата и отличната трансферна политика са неща, които биха навредили на ЦСКА ако бъдат приложени. Вероятно смяташ, че е по-удачно на всеки 6 месеца да освобождаваме по 8, а да взимаме по 10 играчи. Тъй де, нали с тази политика няколко пъти за малко да станем шампиони.
[center]I'll be the savior of you all