Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Nuke
Е-е-е, не мой тъй - рекли са хората - не питай старило, ами питай патило 

Re: Всекидневната около Левски
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Още един бивш играч на Левски и реална позиция за тревожното положение в Левски:
https://topsport.bg/levski/kolovati-ako ... -miga.html
https://topsport.bg/levski/kolovati-ako ... -miga.html
- metodito
- Контакти:
И двамата са прави, но мнението на Йовов ме притеснява. За разлика от Коловати, който си троли само, Йовов държи градивна критика в интервютата си и е показал, че мисли. За това ме гложди, че може и да е прав...
Аз пък имам някакво усещане, че ще видим стадиона пълен още на лято. Не казвам, че ще влезем в групи, но... Няма и основания да се надявам, ма такова ми е усещането...

Кога ще видим отново пълен стадион "Георги Аспарухов"?
Аз пък имам някакво усещане, че ще видим стадиона пълен още на лято. Не казвам, че ще влезем в групи, но... Няма и основания да се надявам, ма такова ми е усещането...
Имаме ли човек от Пазарджик?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:Имаме ли човек от Пазарджик?
Имаше едно левскарче Toblero, но май отдавна не е писал.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
На линия
- Контакти:
Абе каква беше онази невероятно добра новина, която Тонев общество за през месец май? Все питам, а няма отговор. Или аз все го изпускам.
Иначе съгласен съм и с Йовов и с Коловати.
В интерес на истината Левски стана зависим от ветровете в политиката. При Батков пък беше на самотек. Се в гъз е работата.
Иначе съгласен съм и с Йовов и с Коловати.
В интерес на истината Левски стана зависим от ветровете в политиката. При Батков пък беше на самотек. Се в гъз е работата.
Йовов, Коловати могат да плюят по Левски, обаче Сираков ако си отвори устата и почват псувните и обидите към него
"искал да се връща в отбора, когато имало пари, нямало право да коментира" и други ала бала ...
Няма обективност сред феновете на Левски.
Истината е че хора като Йовов, Сираков и т.н. могат да си коментират колкото и когато поискат.
Левски има нужда от такива хора, сега няма концепция, няма политика която да се следва.
Гонзо и Тонев търсят моментални резултати, ето това е най-пагубното за Левски, и тях се опитвам да ги разбера, толкова години в Левски и нито един трофей, особено това важи за Г.Иванов, но лошото е, че има едни "очко-бибочковци", които не дават и прашинка да падне от Гонзо, такава подкрепа не е имало дори и за Мъри и Наско. Още не мога да проумея на какво се дължи това, за мен дори Емил Ангелов е имал по-голям принос за Левски отколкото Гонзо.
Сега за последното изречение ще бъда нападнат остро, знам
п.с. Стола на Тонев започна съвсем лекичко да се клати, и той много добре се усеща вече.
"искал да се връща в отбора, когато имало пари, нямало право да коментира" и други ала бала ...
Няма обективност сред феновете на Левски.
Истината е че хора като Йовов, Сираков и т.н. могат да си коментират колкото и когато поискат.
Левски има нужда от такива хора, сега няма концепция, няма политика която да се следва.
Гонзо и Тонев търсят моментални резултати, ето това е най-пагубното за Левски, и тях се опитвам да ги разбера, толкова години в Левски и нито един трофей, особено това важи за Г.Иванов, но лошото е, че има едни "очко-бибочковци", които не дават и прашинка да падне от Гонзо, такава подкрепа не е имало дори и за Мъри и Наско. Още не мога да проумея на какво се дължи това, за мен дори Емил Ангелов е имал по-голям принос за Левски отколкото Гонзо.
Сега за последното изречение ще бъда нападнат остро, знам

п.с. Стола на Тонев започна съвсем лекичко да се клати, и той много добре се усеща вече.
Serafim написа:Абе каква беше онази невероятно добра новина, която Тонев общество за през месец май? Все питам, а няма отговор. Или аз все го изпускам.
Това за новината го каза Н. Илиев

България има природни богатства,
ФК Левски незаконно в А група?
По думите на бившия защитник на ФК Левски, Илиан Стоянов - Коловати които живее и работи в Япония изригна срещу текущото управление на стадион ст. Георги Аспарухов и намеси висши политически личности и открито заяви, че премиера на България - Бойко Борисов, ако не им бил помогнал, те сега е трябвало да бъдат във В група заедно с ЦСКА!
http://www.7sport.net/7sport/fo_1forum/d7871_3.htm
Предвид огромната мъгла около футболния клуб Левски като даже и една от водещите сини фракции излезе с гневно изявление срещу УС на Левски, изниква най-важния въпрос!
Незаконно ли е участвал в турнирите на БФС - ФК Левски за сезон 2015/2016?
http://www.7sport.net/7sport/fo_1forum/d7871_3.htm
Предвид огромната мъгла около футболния клуб Левски като даже и една от водещите сини фракции излезе с гневно изявление срещу УС на Левски, изниква най-важния въпрос!
Незаконно ли е участвал в турнирите на БФС - ФК Левски за сезон 2015/2016?