Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: 1946

Мнениеот Thsmith » 23 фев 2022 18:18

Drunken_Master написа:
Thsmith написа:Референдум няма, а незаконен фарс под чужда окупация.

Напротив, има. Референдума беше допитване до българският народ, който каза на Кобургите "вън от България, свине!". Да, съгласен съм, че е под чужда окупация, мога и подробности да опиша, но това е без значение. Единственото, което е от значение са архивите от онези години. Ако се прочетат писма, архиви, документи има желание за лява промяна. Не за комунизъм, понеже при толкова неграмотно население няма начин изобщо да са знаели какво е то "комунизъм", "социализъм" и т.н. , но към ляв режим, лява партия и т.н. Всеки безпристрастен историк го е казал.

Thsmith написа:Както казах, оправдания много.

Именно, де ! Това е присъщо за теб, "оправдания много". Нямало нужда от течаща вода, децата спокойно можели да се изучат и при разстояние 500 километра до първото училище и т.н. Между другото, така и не разбрах тая въпросна шайка от рода "Кобург", какво толкова са направили значимо за нашата държава.

Не, няма. Единственото допитване до народа Български е този, който отвърждава Царската династия чрез народните представители, които са избрани от народа. Що се отнася до другото, "Вън от България, свине" в един импровизиран референдум имаше на Орлов мост преди десетилетия, когато казвахме чао бамбино, на съветските свине.

Единствения, който може да свиква референдум е Царя. Чужда окупационна сила и терористична организация няма как да свикват каквото и да е и то да има законна стойност. Ти ако искаш си чети каквито си решиш писма и архиви, това обаче няма как да го промениш.

---
Не, аз никога не се оправдавам.
И км до първото училище не бяха ли 1000? Как ги свали сега на 500? Направо тръгваш 4 часа и си за първия час в Кьонигсберг :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

emerson1leao

Re: Тема за политика - България

Мнениеот emerson1leao » 23 фев 2022 19:30

То и в Донбаско и в Крим си направиха референдуми, ха сега де. :lol:
Търновската конституция също е отменена незаконно, така че и т.нар. референдум за Република е нелегитимен. Толкоз по темата. А детето да се поинтересува какво се случи с Ери Пехливанян, че това му е бъдещето. :mrgreen:
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 23 фев 2022 19:37

emerson1leao написа:То и в Донбаско и в Крим си направиха референдуми, ха сега де. :lol:
Търновската конституция също е отменена незаконно, така че и т.нар. референдум за Република е нелегитимен. Толкоз по темата. А детето да се поинтересува какво се случи с Ери Пехливанян, че това му е бъдещето. :mrgreen:

Бойко, 350 пъти ми отправяш заплахи, няма ли да действаш най-накрая ? Или и ти като Помиярчето ?
Айде, де... 300 пъти ви давах адреси, няма ли да ме посетите ? Що ли си мисля, че си поредният смешник, дето се прави на бияч по форумите ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 фев 2022 20:58

Стига сте се били и посещавали бре :) Къде отиде стария диалог?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 23 фев 2022 21:02

Thsmith написа:Стига сте се били и посещавали бре :) Къде отиде стария диалог?

Ми не, ве ?! Кво ми дудне вече два месеца ? Щял да ме шамари, щял да извика Боян Расате, щял да стана като някаква аптекарка от Русе... А в същото време, като му дам адреса и нещо дава назад... :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 фев 2022 01:41

Дойде най-накрая денят в който видях да се казва на глас в национални телевизии, че трябва да започват действия срещу хибридната руска война у нас! Много късно ама все пак стана. Дано и да започнат да действат и да спират час по скоро, сайтове, тролове и прочие оръжия на министерството на пропагандата на фашиста Путлер. Време е да се изгонят много руски агенти, прочистване на партийният ни елит от руските подлоги и война с русофилите с всички средства! И премахване на МОЧА!
Смърт на Путлер! Смърт на Русия!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 25 фев 2022 07:13

Player написа:Дойде най-накрая денят в който видях да се казва на глас в национални телевизии, че трябва да започват действия срещу хибридната руска война у нас! Много късно ама все пак стана. Дано и да започнат да действат и да спират час по скоро, сайтове, тролове и прочие оръжия на министерството на пропагандата на фашиста Путлер. Време е да се изгонят много руски агенти, прочистване на партийният ни елит от руските подлоги и война с русофилите с всички средства! И премахване на МОЧА!
Смърт на Путлер! Смърт на Русия!

Все едно сме преди 10 години като активност. Остана да се появят потребители като Дунав, Станко, Синчец и оня Левскар 90 с многото профили на другаря Джугашвили, фена на Северна Корея къде ходил там на екскурзии и т.н.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 25 фев 2022 15:33

Шумкаря, много моля :P
И космонавтчето :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 фев 2022 15:37

С две ръце се подписвам да върнат Шумкаря. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 25 фев 2022 20:34

rhaegar написа:С две ръце се подписвам да върнат Шумкаря. :lol:

Искам да чета споровете между Дунав и Станко. 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”