ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Re: АЛЕН КАРЛЕТ:Италианците на Христолов са известни мошеници

Мнениеот optimista » 27 яну 2010 17:03

току що по гонг казаха,че най вероятно БОТЕВ ПЛОВДИВ ще изчезне от картата на футбола на 15 февруари- така е казал Боби Михайлов

Потребителски аватар
USF
Контакти:

Мнениеот USF » 27 яну 2010 17:22

Първо - да са мошенници, колко да са мошенници? По голями от Христолов не са :lol: ! А тоя пич изиграл 5 мача и вече милее за публиката, и то нея я нямаше на някои от мачовете(нищо против публиката, просто ме дразнят такива като тоя, дошъл в Ботев и след втория мач казва, че от дете мечтаел да облече жълто-черната фанелка) Айде нема нужда! Ама едно ще му кажа, Митко има парите да купи всички тея зяведения дето му харесват и до края на живота си да пие в тях по цяла вечер! Ебахти оправданието, имало много заведения!!! :idea:
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Мнениеот max_danieli » 27 яну 2010 18:52

Ако наистина Карлет е казал това му правя Евала. Още откакто дойдоха италианците в бг той ми беше любимецът измежду всички останали. Само дето не ми се вярва да играе за Ботев във "В" група като разбере за каква заплата ще рита. :) :) :)

dde

Мнениеот dde » 27 яну 2010 18:54

а кой му е дал 2000 евро мошениците ил Мошеникът , и като са мошеници той що е чакал да стане нещо с Ботев

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 27 яну 2010 19:11

Разграбват Ботев на кило

11-те чужденци, които скъсаха договорите си с Ботев вчера, се надяват все пак да си намерят клуб в България. 5-имата българи, разтрогнали контрактите си със президента на "канарчетата" Димитър Христолов, също се ослушват за нов отбор.

Италианците Даниел Ола, Алберто Ребека, Чиро Сириняно, Емануеле Морини, Фабио Тинаци, Джилберто Дзанолети, Максимилиано Брици, Марко Д'Арженио, Марко ди Паоло и Лука Бриньоли, както и французинът Ален Карлет като едното нищо може да се озоват в София. Особено Морини, който отдавна е желан в Левски.

"Всички чужденци от Ботев, както и Йордан Етов, Васко Кочев, Христо Сталев, Чудомир Григоров и Илиян Йорданов разтрогнаха по вина на клуба, след като не им са плащани повече от 2 заплати", обясниха от Асоциацията на българските футболисти пред "7 дни спорт".

В групата на чакащите раздяла с Ботев са още петима - Венци Велинов, Димитър Витанов, Любо Александров, Асен Попов и Стоян Грънчарски.

Предишното най-добро постижение на Христолов датираше от 2001 година, когато 15 играчи накуп си тръгнаха от клуба му.

Христолов продължава да твърди, че ще спаси отбора от разпадане. Сега на дневен ред е схемата с немски инвеститори, за която той спомена наскоро.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 27 яну 2010 20:59

USF написа:Първо - да са мошенници, колко да са мошенници? По голями от Христолов не са :lol: ! А тоя пич изиграл 5 мача и вече милее за публиката, и то нея я нямаше на някои от мачовете(нищо против публиката, просто ме дразнят такива като тоя, дошъл в Ботев и след втория мач казва, че от дете мечтаел да облече жълто-черната фанелка) Айде нема нужда! Ама едно ще му кажа, Митко има парите да купи всички тея зяведения дето му харесват и до края на живота си да пие в тях по цяла вечер! Ебахти оправданието, имало много заведения!!! :idea:

Струва ми се че нещо завиждаш. Свикнал си вашите чужденци да обичат парите на собствениците ви, може би. А и доста преекспонираш думите му. Никаде не казва че мечтае от малко дете да облече този екип.

Чвоека просто казва че сме му направили впечетление! А съм сигурен че и ти щеше да се въодушевиш от това което ние правим за нашият отбор. Пич ние сме най-ебаният отбор в последните 10 години в А група. Отбора е на крачка пред закриването му. Бяхме с 0 точки, разбираш ли го това. Бяхме абслоютният аутсайдер и за 7-те мача в които играхем с публика доказахем какво значи обич. Ален Карлет се е впечетли от това. А и няма и как.

Защото съм сигурен че на такива сценки рядко присисътваш. Хиляди да седим и да плачем заради участа си и въпреки товва сме там и сме заедно.!!!! Ей това е силата на нашата любов и именно това забелязаха всички чуждестранни играчи които дойдоха тука. С някои от тях и до сега подържаме връзка!!
ИзображениеИзображение

birata1912
Контакти:

Мнениеот birata1912 » 27 яну 2010 21:31

rump_shaker написа:
USF написа:Първо - да са мошенници, колко да са мошенници? По голями от Христолов не са :lol: ! А тоя пич изиграл 5 мача и вече милее за публиката, и то нея я нямаше на някои от мачовете(нищо против публиката, просто ме дразнят такива като тоя, дошъл в Ботев и след втория мач казва, че от дете мечтаел да облече жълто-черната фанелка) Айде нема нужда! Ама едно ще му кажа, Митко има парите да купи всички тея зяведения дето му харесват и до края на живота си да пие в тях по цяла вечер! Ебахти оправданието, имало много заведения!!! :idea:

Струва ми се че нещо завиждаш. Свикнал си вашите чужденци да обичат парите на собствениците ви, може би. А и доста преекспонираш думите му. Никаде не казва че мечтае от малко дете да облече този екип.

Чвоека просто казва че сме му направили впечетление! А съм сигурен че и ти щеше да се въодушевиш от това което ние правим за нашият отбор. Пич ние сме най-****ият отбор в последните 10 години в А група. Отбора е на крачка пред закриването му. Бяхме с 0 точки, разбираш ли го това. Бяхме абслоютният аутсайдер и за 7-те мача в които играхем с публика доказахем какво значи обич. Ален Карлет се е впечетли от това. А и няма и как.

Защото съм сигурен че на такива сценки рядко присисътваш. Хиляди да седим и да плачем заради участа си и въпреки товва сме там и сме заедно.!!!! Ей това е силата на нашата любов и именно това забелязаха всички чуждестранни играчи които дойдоха тука. С някои от тях и до сега подържаме връзка!!

аве,4е тази 4орба не е бил на Армията на ма4!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 28 яну 2010 07:58

dde написа:а кой му е дал 2000 евро мошениците ил Мошеникът , и като са мошеници той що е чакал да стане нещо с Ботев

Абе много ме дразнят такива като теб , които си правят свободни словосъчетания ... Айде посочи ми къде е казал ,че е знаел още като подписва , че тия са мошеници?? Стига си дрънкал глупости - преди да пуснеш мнение го обмисли!

А на Ален Карлет ми правеше густото още като дойде ... Забавен човек ,със истинско сърце ... А ние - феновете показахме как хора ,които не са чували за Ботев да дойдат и да заобичат един отбор!Така трябва да е канари!!!

dde

Мнениеот dde » 28 яну 2010 08:26

Абе много ме дразнят такива като теб , които си правят свободни словосъчетания ... Айде посочи ми къде е казал ,че е знаел още като подписва , че тия са мошеници?? Стига си дрънкал глупости - преди да пуснеш мнение го обмисли!

А на Ален Карлет ми правеше густото още като дойде ... Забавен човек ,със истинско сърце ... А ние - феновете показахме как хора ,които не са чували за Ботев да дойдат и да заобичат един отбор!Така трябва да е канари!!!

Ти не си ли човека който чака "готов комплект футболисти"? Отдели малко време на мисленето или престани да бъдеш толкова наивен, въпреки че може би сега ти е времето

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 28 яну 2010 21:31

dde написа:Ти не си ли човека който чака "готов комплект футболисти"? Отдели малко време на мисленето или престани да бъдеш толкова наивен, въпреки че може би сега ти е времето

Да ти кажа не разбрах какво каза ,но ...

Върни се в “Ботев”