Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот ShooterMan » 29 дек 2024 06:47

Сигурен съм, ,че ще убедим Кешеру. Ляв бек е задължителен и последен камък в пролетния ни отбор - мечтая си да намерим един Жовалдир Периш, онзи бразилец дето бачо Кольо мир на праха му беше домъкнал тук 2007 г. и игра до 2009 - е, такъв ляв бек не сме имали - той и крило, вършачка, развинтваше ги, вкл. и на ниво ЕКТ.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 29 дек 2024 22:07

ShooterMan написа:Сигурен съм, ,че ще убедим Кешеру. Ляв бек е задължителен и последен камък в пролетния ни отбор - мечтая си да намерим един Жовалдир Периш, онзи бразилец дето бачо Кольо мир на праха му беше домъкнал тук 2007 г. и игра до 2009 - е, такъв ляв бек не сме имали - той и крило, вършачка, развинтваше ги, вкл. и на ниво ЕКТ.

А аз искам и един Кешеру на 28.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 яну 2025 05:59

Честита Нова Година!!! Преди сезона пожелах 4-то място и Купа на България, но нещата се променят - 2-ро място и Купа! И разбира се - здраве и щастие за всички Моряци - шефове, играчи, треньори и фенове!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 01 яну 2025 13:18

Честита 2025 година!
За много години,Моряци!
Отминалата година 2-ри,тази Първо място!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 02 яну 2025 09:51

Честита 2025 година на всички моряци!

За тази година си пожелавам само три неща:
1. Да спукаме от бой градския съперник в дербито на Варна. "Окъпакахме" ги на Коритото през есента. Чакаме ги с нетърпение на "Тича". Нека опресним спомените от 2008г. с едно ново 5:0. Да се помни!
2. През миналия сезон и календарна 2024г. бихме по два пъти и двата шопски хартиени гранда и още два пъти хегемона, без да притежаваме и наполовина от техните мега-бюджети. Гениалния Йохан Кройф вярно е казал: "Торбите с пари не играят на терена". Нека и през 2025г. всички противници отново и отново да треперят, стъпвайки на нашия стадион. "Тича" е крепост!
3. Нека ние изпълваме отново стадиона в подкрепа на думите на Илиан: "С тази уникална подкрепа можем да победим всеки противник на Тича."
За много години, моряци!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 яну 2025 11:06

За много години, моряци! Живи и здрави!!!!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 яну 2025 12:24

За много години и от мен! Живи и здрави всички и да си поддържаме отбора, както беше през изтеклата година! А за него.. без сериозни контузии и изненадващи изходящи трансфери, както и малко повечко късмет в точния момент! Това пожелавам аз за през новата година и всичко ще си е на мястото - имаме точния треньор, добри футболисти и страхотен колектив! Ако може и още някой младеж от школата да блесне и се наложи, ще е супер! Нека новия стадион напредва и го завършат най-накрая, че е срамота!!!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 21 яну 2025 12:47

Илиан Илиев: Твърдо против съм да се увеличи зимната пауза
https://sportal.bg/news-2025012107270556758

"...Спортал: - Здравейте! Къде ви намирам? Как върви подготовката на Черно море?
....Ил.Илиев: - Здравейте, намирате ме във Варна. Всичко върви нормално, готвим се. Имаме някои контузени в състава, но се надяваме травмите да отшумят. Иначе, както казах, всичко е нормално - работим, за да сме по-силни спрямо есента. Знаете, че Клаудиу Кешерю напусна отбора, надяваме се да намерим решение на неговата липса в нападение. Колкото до нови играчи, и преди съм казвал, че при нас някой трябва да си тръгне, за да освободи бюджет, за да дойде друг на негово място. С двама от чужденците в Черно море искаме да се разделим, но те от своя страна нямат такова желание и за момента са тук и сме с вързани ръце. А и, както е известно, през зимата изборът на футболисти не е много голям и трансферите стават по-трудно. Новите за момента са юношите, които взехме с нас от втория отбор, и Димитър Тонев...."

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 22 яну 2025 14:34

Ръководството на „моряците“ ще предложи нови договори на двама от основните си играчи – Виктор Попов и Мазир Сула.
https://varnautre.bg/2025/01/22/639163- ... vezdite_si

Върни се в “Черно море”