Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Още по-интересно за гонзо е в Sportal, защото там пише, че същия е дал план за развитие на "Левски" преди две години на сегашните собственици, които тогава още не са били собственици. Което е крайно любопитно изказване.
Ясно е че подляха сериозно вода на Батков. И е много очевадно и от думите на всички в клуба си личи. Но защо го направиха, все още не е съвсем сигурно.
Тогава същия този гонзо е бил на ръководна длъжност в ПФК "Левски". Така че той не е ли имал задължения освен към тогавашния мажоритарен собственик Батков, и към миноритарните собственици, и евентуално държавата? И то по ЗЗД (Закон за задълженията и Договорите), заради финансите на клуба, не за друго. А също така към УЕФА и/или ФИФА, по останалата част.
Така че договора за развитие на едно АД не е ли регулиран пред кой да се представя? Даже и АД-то да не се търгува публично.
Така че договора за развитие на едно АД не е ли регулиран пред кой да се представя? Даже и АД-то да не се търгува публично.
Продажбите на крушова ракия в София са се увеличили драстично. Някой да има идея по каква причина?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:Продажбите на крушова ракия в София са се увеличили драстично. Някой да има идея по каква причина?
Крушата да не е инсценирал смъртта си и сега да се е завърнал?
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.
- metodito
- Контакти:
Кой според вас ще направи играч Люпко при този си престой, според вас? При по-миналия бяха Гонзо и Топчо. Според мен е ред на Краев.., но ще наложи някое лапе. Голяма е лисица, дъртият. Вижда неща де другите не виждат. Аз залагам и на Ташев....
metodito написа:Кой според вас ще направи играч Люпко при този си престой, според вас? При по-миналия бяха Гонзо и Топчо. Според мен е ред на Краев.., но ще наложи някое лапе. Голяма е лисица, дъртият. Вижда неща де другите не виждат. Аз залагам и на Ташев....
Според мен може да ги направи пиячи - особено на крушовица. Виж, за играчи - силно се съмнявам. По-скоро ще ги закотви на скамейката и ще убие развитието им. Но поне няма да се задържи дълго, така че не вярвам, да им се отрази пагубно на момчетата.
- metodito
- Контакти:
futbolqga написа:korteneca написа:"Когато един треньор две години не е спечелил нищо, нормално е да бъде сменен. Искам да подчертая, че ако Левски тази година не вземе трофей, следващият, който ще си тръгне, ще бъда аз. Това го заявявам най-отговорно."
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/gonz ... vam-379949
Брей, не съм си мислел, че ще се радвам, че Люпко ни е треньор. Сега поне съм сигурен, че ще се отървем от Гонзо. Дай Боже да вземе и Тонев да се хване за ръчичка с Гонзо и да изчезнат дружно, тримцата с Люпко.
Кое предпочиташ? Титла или съдбата на ЦСКА и Литекс. Видяхме как Литекс ги направи смешни, с ТРИМАТА съдии барабар и после каква случка се случи на Литекс.... Нямам съменение, че следващия сезон, надигнем ли глава и отиваме във В. Вервай ми! Другите заподозрени мога да ти ги кажа от сега де ще им спретнат пуч - Ники Костов и Илиан Илиев.

- metodito
- Контакти:
futbolqga написа:metodito написа:Кой според вас ще направи играч Люпко при този си престой, според вас? При по-миналия бяха Гонзо и Топчо. Според мен е ред на Краев.., но ще наложи някое лапе. Голяма е лисица, дъртият. Вижда неща де другите не виждат. Аз залагам и на Ташев....
Според мен може да ги направи пиячи - особено на крушовица. Виж, за играчи - силно се съмнявам. По-скоро ще ги закотви на скамейката и ще убие развитието им. Но поне няма да се задържи дълго, така че не вярвам, да им се отрази пагубно на момчетата.
Не разбираш ли, пич, че няма смисъл да говориш наопаки. Замисли се, бахти!
Ма вие верно сте кат' малки деца.
metodito написа:futbolqga написа:metodito написа:Кой според вас ще направи играч Люпко при този си престой, според вас? При по-миналия бяха Гонзо и Топчо. Според мен е ред на Краев.., но ще наложи някое лапе. Голяма е лисица, дъртият. Вижда неща де другите не виждат. Аз залагам и на Ташев....
Не разбираш ли, пич, че няма смисъл да говориш наопаки. Замисли се, бахти!
Ма вие верно сте кат' малки деца.
Не говоря наопаки, колега. Просто това е моята гледна точка. Петрович, според мен, отдавна е изчерпан като треньор. Изобщо не искам да споменавам, чисто човешките му качества, по-точно липсата им. След като си тръгна от при нас миналия път, за 15 години е сменил 14 отбора. За какви качества говорим? Въобще да не споменаваме, че последните няколко години, треньорските му изяви се изчерпват с отборче от Руанда и идването "на повикване" от "брат му".
Петрович е в Левски, защото за разлика от един Стоев например, може да бъде манипулиран както си иска. Нищо мъжко няма в този сърбин - даже и капчица. Послушно паленце. За това е и удобен на нашите ръководители в момента.