Player написа:Red_Neck написа:Player написа:Какъв Пеевски и Сталийски има в Левски? Да го разправят едни други, ще го подмина, но в случая няма начин. А пък ако някои си мисли, че онези дето нямат един кенеф, струват нещо, много грешат. Извън терена им е наредена цялата работа. Още като им спестиха дузпата срещу Септември, стана всичко ясно.
Щом е така, нека още веднъж благодаря на Славия, Лудогорец, Локомотив, Ботев, Черно Море и Левски (особено) за дейното участие в "шпалира"

Имам една забележка - когато отборът ви е отпаднал на по-ранен етап от надпреварата, е крайно неуместно да храните полуфиналистите и финалиста ... просто изглежда смешно.
ПП: В този момент, БФС и А група ( в това число и Левски) имат много по-голяма нужда от ЦСКА в елита, отколкото самият клуб. Дори за нас би било по здравословно да изкараме следващата година в Б, но незнам кой (и докога) ще снася на Киро по 700к на клуб, 'щото без тези пари, А група може да остане с 5 отбора и половина

ПП2: Приемаме благодарности, че удължихме почивката на футболистите ви с 2 седмици

...... успех в ЕКТ от мен.
Не говорех с теб , но щом искаш да се буташ ще си го получиш. Щом не може да коментираме участниците в КБ пред нас, ти и другите като теб( разбирай червени зомбирани същества), къде сте тръгнали да коментирате отбор от А група. Коментирайте си В група, нали така?
Аз лично нямам нужда от отбор имаш се уж на армията, пък нямащ нищо общо с нея. Както гледам и изказванията на клуба ми - също. Глупостите че двата отбора са скачени съдове и не могат един без друг са абсурди. Кога е създаден единият отбор и с каква цел и кога с каква цел и при какви обстоятелства другия, ставащ шампион в годината на основаването си?!?
Никой не ви е искал тази почивка, така че може да върнете купата на Монтата и да си започваме от първи кръг. Ще е по-добре за Левски в този вид това.
Досега не съм видял някой в червено да му е криво, когато Левски отпада от ЕКТ, дори напротив. Така че спести си лицемерието за това.
Колега, гледаш, но не виждаш (т.е. четеш, но не разбираш)

Не съм казвал "да не коментираш" отбори, достигнали до по-висока фаза от турнира, а че е смешно да ги "храните", че са ни направили шпалир, защото самите вие отпаднахте по-рано от Берое, Монтана и Литекс

Какви претенции може да имаш към Литекс, при условие, че в турнирен двубой от 2 мача ви изхвърлиха, като за учебник?
Казах още, че не Левски, а БФС (заради ТВ парите) имат нужда от ЦСКА в А група. Потвърждение за това е разместването на програмата във В група и забраната цял сезон да играем на гърба на мач от елита ... нещо, което никога не е правено. Ако имаш друго обяснение, освен ТВ рейтинг, сподели

Помисли колко от 9-те отбора щяха да изкарат сезона без ТВ парите и прецени, дали това не би рефлектирало и върху Левски.
... иначе, съвсем по човешки ви пожелах успех в ЕКТ, но това съвсем не значи, че ще ми е криво ако отпаднете

... това са 2 различни неща!
Вие си имате вашите проблеми, ние си имаме нашите .... и на двете места не е цветя и рози, но е хубаво да си казваме нещата с точните думи