Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот korteneca » 25 май 2016 15:44

Player написа:Та всичко това го казвам, за да се престане да се дават онези за пример, защото изобщо не са за такъв.

Това го казах още в първия ми пост относно примерите с ЦСКА. И за мен е безкрайно глупаво да се дават за пример и то за добър пример. Айде няма нужда... Ние и така не сме цвете за мирисане, ама ако паднем на тяхното ниво предпочитам да не гледам БГ футбол изобщо.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 май 2016 15:56

Player написа:
Red_Neck написа:
Player написа:Какъв Пеевски и Сталийски има в Левски? Да го разправят едни други, ще го подмина, но в случая няма начин. А пък ако някои си мисли, че онези дето нямат един кенеф, струват нещо, много грешат. Извън терена им е наредена цялата работа. Още като им спестиха дузпата срещу Септември, стана всичко ясно.

Щом е така, нека още веднъж благодаря на Славия, Лудогорец, Локомотив, Ботев, Черно Море и Левски (особено) за дейното участие в "шпалира" ;)
Имам една забележка - когато отборът ви е отпаднал на по-ранен етап от надпреварата, е крайно неуместно да храните полуфиналистите и финалиста ... просто изглежда смешно.

ПП: В този момент, БФС и А група ( в това число и Левски) имат много по-голяма нужда от ЦСКА в елита, отколкото самият клуб. Дори за нас би било по здравословно да изкараме следващата година в Б, но незнам кой (и докога) ще снася на Киро по 700к на клуб, 'щото без тези пари, А група може да остане с 5 отбора и половина ;)
ПП2: Приемаме благодарности, че удължихме почивката на футболистите ви с 2 седмици ;) ...... успех в ЕКТ от мен.

Не говорех с теб , но щом искаш да се буташ ще си го получиш. Щом не може да коментираме участниците в КБ пред нас, ти и другите като теб( разбирай червени зомбирани същества), къде сте тръгнали да коментирате отбор от А група. Коментирайте си В група, нали така?
Аз лично нямам нужда от отбор имаш се уж на армията, пък нямащ нищо общо с нея. Както гледам и изказванията на клуба ми - също. Глупостите че двата отбора са скачени съдове и не могат един без друг са абсурди. Кога е създаден единият отбор и с каква цел и кога с каква цел и при какви обстоятелства другия, ставащ шампион в годината на основаването си?!?
Никой не ви е искал тази почивка, така че може да върнете купата на Монтата и да си започваме от първи кръг. Ще е по-добре за Левски в този вид това.
Досега не съм видял някой в червено да му е криво, когато Левски отпада от ЕКТ, дори напротив. Така че спести си лицемерието за това.

:mrgreen:
Колега, гледаш, но не виждаш (т.е. четеш, но не разбираш) ;)
Не съм казвал "да не коментираш" отбори, достигнали до по-висока фаза от турнира, а че е смешно да ги "храните", че са ни направили шпалир, защото самите вие отпаднахте по-рано от Берое, Монтана и Литекс ;)
Какви претенции може да имаш към Литекс, при условие, че в турнирен двубой от 2 мача ви изхвърлиха, като за учебник?

Казах още, че не Левски, а БФС (заради ТВ парите) имат нужда от ЦСКА в А група. Потвърждение за това е разместването на програмата във В група и забраната цял сезон да играем на гърба на мач от елита ... нещо, което никога не е правено. Ако имаш друго обяснение, освен ТВ рейтинг, сподели ;)
Помисли колко от 9-те отбора щяха да изкарат сезона без ТВ парите и прецени, дали това не би рефлектирало и върху Левски.

... иначе, съвсем по човешки ви пожелах успех в ЕКТ, но това съвсем не значи, че ще ми е криво ако отпаднете ;) ... това са 2 различни неща!

Вие си имате вашите проблеми, ние си имаме нашите .... и на двете места не е цветя и рози, но е хубаво да си казваме нещата с точните думи ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 25 май 2016 15:56

Приятели,съмишленици,ЛЕВСКАРИ,

защо сте тръгнали да коментирате онези в нашият форум? Имат си подфорум,имат си тема за мача и т.н. Нека си запазим форума ЧИСТ!

Пред нашият отбор има много по-сериозни цели и предизвикателства,нека да подкрепяме НАШИЯТ СИН ЛЮБИМ ТИМ и да оставим внуците на престъпниците,които ограбиха България и извършваха престъпления срещу човечеството повече от 45 години.

Моята мечта беше да ги закрият - СКОРО СПРАВЕДЛИВОСТТА ще възтържествува,защото ЛЕВСКИ = СИНЯ СВОБОДА!

Вчера навършихме 102 години, нека си го кажем, за 1 век караме едно леко заболяване последните няколко години, което ще мине и отмине, но СИНИЯТ ГРЪМ ще отеква години наред върху онези.

ВЕЛИК ОТБОР СМЕ,ВЕЛИКИ ИГРАЧИ СМЕ ИМАЛИ,ИМАМЕ ВЕЛИКА ИСТОРИЯ! НЕКА СЕ ГОРДЕЕМ С НАШИЯТ КЛУБ, А НЕ ДА ВЪЗХВАЛЯВАМЕ ШУМКАРИ И ПАРТИЗАНИ.

ЗА НАС ПРИЯТЕЛИ ПОБЕДАТА НЕ Е НА ВСЯКА ЦЕНА АКО ПОТЪПКВА ДЖЕНТЪЛМЕНСТВОТО И КРАСИВАТА ИГРА!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PurQWL4ZMQI[/youtube]

П.С. Гледам го по 3 пъти на ден и всеки път настръхвам, все едно някой ме хваща за гърлото.Нека знаем истината за нашият отбор.

САМО ЛЕВСКИ !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 май 2016 16:03

Player написа:
Red_Neck написа:
Player написа:Какъв Пеевски и Сталийски има в Левски? Да го разправят едни други, ще го подмина, но в случая няма начин. А пък ако някои си мисли, че онези дето нямат един кенеф, струват нещо, много грешат. Извън терена им е наредена цялата работа. Още като им спестиха дузпата срещу Септември, стана всичко ясно.

Щом е така, нека още веднъж благодаря на Славия, Лудогорец, Локомотив, Ботев, Черно Море и Левски (особено) за дейното участие в "шпалира" ;)
Имам една забележка - когато отборът ви е отпаднал на по-ранен етап от надпреварата, е крайно неуместно да храните полуфиналистите и финалиста ... просто изглежда смешно.

ПП: В този момент, БФС и А група ( в това число и Левски) имат много по-голяма нужда от ЦСКА в елита, отколкото самият клуб. Дори за нас би било по здравословно да изкараме следващата година в Б, но незнам кой (и докога) ще снася на Киро по 700к на клуб, 'щото без тези пари, А група може да остане с 5 отбора и половина ;)
ПП2: Приемаме благодарности, че удължихме почивката на футболистите ви с 2 седмици ;) ...... успех в ЕКТ от мен.

Не говорех с теб , но щом искаш да се буташ ще си го получиш. Щом не може да коментираме участниците в КБ пред нас, ти и другите като теб( разбирай червени зомбирани същества), къде сте тръгнали да коментирате отбор от А група. Коментирайте си В група, нали така?
Аз лично нямам нужда от отбор имаш се уж на армията, пък нямащ нищо общо с нея. Както гледам и изказванията на клуба ми - също. Глупостите че двата отбора са скачени съдове и не могат един без друг са абсурди. Кога е създаден единият отбор и с каква цел и кога с каква цел и при какви обстоятелства другия, ставащ шампион в годината на основаването си?!?
Никой не ви е искал тази почивка, така че може да върнете купата на Монтата и да си започваме от първи кръг. Ще е по-добре за Левски в този вид това.
Досега не съм видял някой в червено да му е криво, когато Левски отпада от ЕКТ, дори напротив. Така че спести си лицемерието за това.

Аз искам да добавя още нещо.Освен,че ви се удължи почивката с 2 седмици,то и получавате пари наготово с класирането във 2-ри кръг,а класирането ви изобщо не беше сигурно(да не давам пример и то доста пресен защо е така).Тъй че,ако няма да благодарите,то поне не злобейте и то в собствената тема. ;) Не ви прави чест на някои от вас.А ако толкова ви е ''под нивото'' това класиране във 2-ри кръг,то нищо не ви пречи да теглите една молба до централата да играем вместо вас в Европа.Аз лично няма да откажа.
Последна промяна от delqnski47 на 25 май 2016 16:14, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 май 2016 16:10

Red_Neck написа: :mrgreen:
Не съм казвал "да не коментираш" отбори, достигнали до по-висока фаза от турнира, а че е смешно да ги "храните", че са ни направили шпалир, защото самите вие отпаднахте по-рано от Берое, Монтана и Литекс ;)
Какви претенции може да имаш към Литекс, при условие, че в турнирен двубой от 2 мача ви изхвърлиха, като за учебник?

Казах още, че не Левски, а БФС (заради ТВ парите) имат нужда от ЦСКА в А група. Потвърждение за това е разместването на програмата във В група и забраната цял сезон да играем на гърба на мач от елита ... нещо, което никога не е правено. Ако имаш друго обяснение, освен ТВ рейтинг, сподели ;)
Помисли колко от 9-те отбора щяха да изкарат сезона без ТВ парите и прецени, дали това не би рефлектирало и върху Левски.

... иначе, съвсем по човешки ви пожелах успех в ЕКТ, но това съвсем не значи, че ще ми е криво ако отпаднете ;) ... това са 2 различни неща!

Вие си имате вашите проблеми, ние си имаме нашите .... и на двете места не е цветя и рози, но е хубаво да си казваме нещата с точните думи ;)

Само да ти припомня, че ни отстраниха в 1 мач, като по учебник на Хичкок, след брутална съдийска брадва ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 май 2016 16:12

Red_Neck написа:

Ти ли ми казваш, че аз не разбирам. Ти който ми казваш че сме отпаднали от Литекс след 2 мача? Я пак го кажи. Как завършиха тези два мача. Претенцията ми е, че ни отмениха чист гол. Вие вчера спечелихте с един гол. Без него отивахте към продължения. Ако и на нас ни бяха зачели един гол срещу Литекс, нямаше да имаме продължения а щяхме да се класираме до финала. Това са ми претенциите.
Ако си мислиш, че някой фен от нас, или на Берое, Ботев, Локо Пд или Черно Море, нямаше да си ходи на мачовете заради вас, много грешиш. Ако мислиш че някой ще седне да гледа аматьорски футбол пред професионален, също.
Иначе си прав за точните думи, а те са че си взехте мутра, за да ви бута към върха по мутренски. Защото по друг начин, няма да можете. Половин година не можете да вкарате гол, а сега вече сте голямата работа. Ами не сте!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 25 май 2016 16:13

Red_Neck написа:

Ко, КО речи??? В колко мача са ни отсранили....???
Ей тва феновете на ФК Гриша (щото дали ЦСКА, дали Литекс, дали Чавдар, утре друг може да е) вече и мачове почнаха да си измислят, ей Богу :lol: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 май 2016 16:18

delqnski47 написа:Освен,че ви се удължи почивката с 2 седмици,то и получавате пари наготово с класирането във 2-ри кръг,а класирането ви изобщо не беше сигурно(да не давам пример и то доста пресен защо е така).

Ти сега кинти ли искаш да ви даваме :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 25 май 2016 16:20

Red_Neck написа:
Player написа:
Red_Neck написа:

:mrgreen:

Нещо удобно пропускаш как ни отстраниха Литекс. Първо не бяха два мача, а един, игран (естествено) в Ловеч. после съдийството беше под всякаква критика, като (естествено) всичко се свиреше в една посока. Баш си ни бяха подготвили за отсраняване. А играта на Берое на полуфинала ти ми я коментирай. Аз по-голяма гротеска от това не бях гледал от години. Но Гришата го признавам. Умее ги тия неща. Купи ви една купичка и вече всички са зад него, легитимира се, а сега и ще легитимира урода от Етрополе. Така се прави. Браво Гриша!!!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 май 2016 16:21

delqnski47 написа:
Аз искам да добавя още нещо.Освен,че ви се удължи почивката с 2 седмици,то и получавате пари наготово с класирането във 2-ри кръг,а класирането ви изобщо не беше сигурно(да не давам пример и то доста пресен защо е така).Тъй че,ако няма да благодарите,то поне не злобейте и то в собствената тема. ;) Не ви прави чест на някои от вас.

Аз да благодаря на отбор който гледа на първо място на прецака моя- няма начин. След надупването ви срещу Ботев, и кефа ви след техните голове, само за да ни няма в първата шестица, по ред причини, сред които и финансови... Айде да не се правим на луди. Малкото уважение което имах към вас и то само защото сте от София, тогава свърши. Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи. Да ви ликвидират R.I.P. и точка. На мен никога няма да ми липсвате. Първенството си беше хубаво без вас. Или почти без вас, защото брата ви Литекс го имаше наполовина и направи пак мизерия, но като цяло беше по-добре.

Върни се в “Левски”