Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Национален протест срещу управлението на ПФК Левски

Мнениеот Cesc Fabregas » 06 окт 2009 23:41

Е до тук не е кой знае къв отзувка, може би трябва отделна тема, ама модераторите вероятно ще я изтрият...РАдвам се,че идеята ми с фланелките ви допада, колкото и малко да сте! и един да е, пак по-добре от 0! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 07 окт 2009 00:47

SAMP написа:
niki87 написа:
Levski 1914 написа:Абе като идея е супер. Всички ние ще определяме кой да бъде президент на Левски, ще има предизборни програми, обещания, ще има мандати (т.е. да не се позволява на някой да се олива)...като на избори :)
Притесняваме обаче, че в нашите ширини всичко хубаво се побългарява и опорочава.
Стане ли това обаче, със сигурност ме пишете акционер и мен :lol:

И аз съм навит на тази идея!100 кинта за 1г. не са много!

Тва все едно на Лупи да даваш по 100 лева :mrgreen: .Кой му има доверие на тоя,че ще му дава по 100 лева,долен безсрамник :evil:

Май не си разбрал правилно идеята. Или аз не съм я разбрал.
Сега не си мислете, че Батков ще чака в кабинет с тефтер и с молив ще пише кой е дал 100лв, и после ще прибира парите в чекмеджето.
Мисля, че не става дума и за акции, а по-скоро за откриване на фонд, в който всеки официално ще може да внася поне 100лв. И по този начин да се подпомогне финансирането на клуба. Така връзката между фенове и отбора ще стане още по-силна, а играчите и треньорите ще бъдат още по-задължени. Защото сега ги псуваме, искаме оставка, но някои от нас даже и едно шалче не са закупили от фен магазините. В момента играчите са отговорни само пред президента, защото той им пълни джобовете.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

jivko_d83
Контакти:

Мнениеот jivko_d83 » 07 окт 2009 01:01

Момчета имам идея къде може да направим тениски. Цените са много приличнии. Може да ми пратите щампа на майл + цвят, размери и да ги поръчаме. Има ли вече идея, кога ще се състои срещата? Петък, събота или неделя? Беше ли днес някой на срещата с Владо Гугутката? Аз бях и го питах каквото ми беше на сърцето.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 окт 2009 01:34

jivko_d83 написа:Момчета имам идея къде може да направим тениски. Цените са много приличнии. Може да ми пратите щампа на майл + цвят, размери и да ги поръчаме. Има ли вече идея, кога ще се състои срещата? Петък, събота или неделя? Беше ли днес някой на срещата с Владо Гугутката? Аз бях и го питах каквото ми беше на сърцето.

Кажи цени и дали знаеш какво е качеството на плата, имам предвид да не се разтегля лесно! ;) И трябва да измислим картинката,ДАВАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ! :!: Ще изберем най-доброто!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

jivko_d83
Контакти:

Мнениеот jivko_d83 » 07 окт 2009 02:10

Днес правих там - взеха ми 6 за тениската и 5 за изработването = 11лв. Може да се избира измежду различни тениски. Има евтини и скапани и малко по-скъпи, но качествени.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 окт 2009 02:20

OK, на мен цената не ми е проблем, питам и за другите ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 07 окт 2009 18:35

Levski 1914 написа:Абе като идея е супер. Всички ние ще определяме кой да бъде прзидент на Левски, ще има предизборни програми, обещания, ще има мандати (т.е. да не се позволява на някой да се олива)...като на избори :)
Притесняваме обаче, че в нашите ширини всичко хубаво се побългарява и опорочава.
Стане ли това обаче, със сигурност ме пишете акционер и мен :lol:

Идеята на Батков беше да ги давате тия пари, срещу което да имате право да го псувате. Е, когато сте на стадиона - наум. Не е споменавал нищо за предизборни програми, обещания и мандати. Испанският модел в България е толкова възможен, колкото аз от утре да стана Цар на Българите, макар че и аз като Батков съм готов, още от утре. Там Барселона, Реал М, Атл. Мадрид и Осасуна не са АД, а нетърговски дружества, в които членовете си избират президент, както ние си избираме президент на България. Но и там само за тези 4 клуба е направено изключение, а у нас такова няма, така че идеята на Батков юридически няма как да стане.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 07 окт 2009 19:58

jivko_d83 написа:Момчета имам идея къде може да направим тениски. Цените са много приличнии. Може да ми пратите щампа на майл + цвят, размери и да ги поръчаме. Има ли вече идея, кога ще се състои срещата? Петък, събота или неделя? Беше ли днес някой на срещата с Владо Гугутката? Аз бях и го питах каквото ми беше на сърцето.

Кажи какво стана на срещата?? Какво говори този?
Аз също ще си взема, кажете от къде(фланелка)?
За срещата незнам виж, че сме само аз, ти , Самп, Сеск!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 окт 2009 20:34

Отчаян съм от нака наречените "фенове"! :shock:
КАЗВАЙТЕ КВО ПРАВИМ БЕ, мижитурки!!!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Фланелки срещу Батков!!

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 окт 2009 22:01

Здравейте! Още в темата за протеста предложих който иска да си направим фланелки, със картинка срещу Батков, и може би някакъв надпис на гърба! Само 3-4ма човека казаха веднага "Добре, става!", другите или не искат, или не са видяли. Темата е точно за тях! Няма значение дали тениските ще са сини, бели или черни да речем, всичко е форма на протест!
Кажете какво мислите по въпроса!
П.П. Към модераторите: Трийте темата, ако смятате за чак толкова нужно, но според мен това трябва да се види от колкото може повече хора! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Архив”