За Левски, Истината, Свободата! 15:02 | 14:45 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: За Левски, Истината, Свободата! 15:02 | 14:45 часа
Единственото хубаво от мача вчера беше, че бяхме 3 пъти повече от феновете на ЦСКА-СОФИЯ.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Все още има празноглавци, които хулят Батков, явно последните 10 години ги изпълват с гордост. Сега на мушка са Хубчев и Колев, кой друг да е виновен на форумните разбирачи.
Респект пред Тодор Батков, никога не позволи Левски да се превърне в посмешището, в което го превърнаха кучките на Бойко в това число Гугутки, Степанки и други утрепки.
Респект пред Тодор Батков, никога не позволи Левски да се превърне в посмешището, в което го превърнаха кучките на Бойко в това число Гугутки, Степанки и други утрепки.
И аз така като се п о замисля,Батков беше поне левскар,винаги беше редом до отбора,защитаваше го,и доколкото можеше го издържаше.Ако Батман беше позволил Южен поток,може би нещата щяха да са други.
Одеве четох ,че имало рингтон-Ббпп,ако някой знае как да се снабдя,да пише.
Одеве четох ,че имало рингтон-Ббпп,ако някой знае как да се снабдя,да пише.
САМО ЛЕВСКИ!
- blue avalanche
- Контакти:
popokutepetel написа:blue avalanche написа:За Хубчев отдавна си казах мнението.
Обаче тук го носеха на ръце...
Ст.Иванов бил супермегаултраталанта на България. Бъдещето на Левски... Дрън-дрън...
Миланов бил капитанът с главно К. Мъжкар, левскар, ала-бала... Дрън-дрън.
За какво са в отбора Мохамед, Здр.Димитров, Алар...? Кой ги докара? И като ги докара, що не ги пуска?
Въпроси, въпроси...
Петков, откакто е директор, какво е свършил?
Като те чета направо се чудя как още не си извадил некой лев да купиш Левски и да станеш едновременно президент, треньор, скаут, а що не и масажист защото определено ги чаткаш всички тия неща. Апропо карта купи ли си? Защото е видно, че билет не си.
Как да си купя билет, бе другарю Пупу, като бях на летището в Мюнхен? А, може би, трябваше да отида на гишето на Луфтханза и да ги питам
- Извинете, случайно да продавате абонаментни карти за ПФК Левски - София?
Ти нормален ли си?
[offtopic]- ТИ купи ли си абонаментна карта и билет???

Съвсем истерясахте![/offtopic]
svetli-lz написа:Все още има празноглавци, които хулят Батков, явно последните 10 години ги изпълват с гордост. Сега на мушка са Хубчев и Колев, кой друг да е виновен на форумните разбирачи.
Батков се грижеше за отбора като за свой. Защото си беше негов. След него дошлите бяха по поръчка на ББ и си имаха различни задачи. Като цяло си гледаха техните схеми а се грижеха за отбора като за служебна кола.
Въпреки това не трябва да величаем Батков, защото направи велики глупости. Да не се връщаме толкова назад, че много има да се изпише по въпроса.
Само не видях общото м/у Хубчев, ПК и Батков. Да не си мислиш, че Божков, който назначи ПК, е дошъл по собствено желание в Левски и се явява нещо като Батков-2 ? Или пък сравняваш Хубчев със Стоилов, да речем, който направи фурор при Батков. Не виждам никакъв паралел помежду им, но сигурно нещо пропускам?
vvessel написа:svetli-lz написа:Все още има празноглавци, които хулят Батков, явно последните 10 години ги изпълват с гордост. Сега на мушка са Хубчев и Колев, кой друг да е виновен на форумните разбирачи.
Батков се грижеше за отбора като за свой. Защото си беше негов. След него дошлите бяха по поръчка на ББ и си имаха различни задачи. Като цяло си гледаха техните схеми а се грижеха за отбора като за служебна кола.
Въпреки това не трябва да величаем Батков, защото направи велики глупости. Да не се връщаме толкова назад, че много има да се изпише по въпроса.
Само не видях общото м/у Хубчев, ПК и Батков. Да не си мислиш, че Божков, който назначи ПК, е дошъл по собствено желание в Левски и се явява нещо като Батков-2 ? Или пък сравняваш Хубчев със Стоилов, да речем, който направи фурор при Батков. Не виждам никакъв паралел помежду им, но сигурно нещо пропускам?
Попропуснал си едни 25-30 милиона под формата на различни дългове, 'щото нали Батков се грижеше за отбора като свой и негов ... последните години пред камерите. Не искам да го хуля до дупка днес, а и не би било правдиво. Разбира се, че в определени периоди под негово управление дръпнахме години напред в сравнение с останалите клубове у нас, НО минало-бешело, да не говорим, че тогава имаше и стотици други различни фактори и обстоятелства... Но все пак, да бъдем обективни и като казваме А, да кажем и Б, особено паметта ни да помни, че точно тогава влязохме в спиралата на дълговете и лихвите, от които не знам кога и как ще се измъкнем.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:vvessel написа:svetli-lz написа:Все още има празноглавци, които хулят Батков, явно последните 10 години ги изпълват с гордост. Сега на мушка са Хубчев и Колев, кой друг да е виновен на форумните разбирачи.
Попропуснал си едни 25-30 милиона под формата на различни дългове, 'щото нали Батков се грижеше за отбора като свой и негов ... последните години пред камерите. Не искам да го хуля до дупка днес, а и не би било правдиво. Разбира се, че в определени периоди под негово управление дръпнахме години напред в сравнение с останалите клубове у нас, НО минало-бешело, да не говорим, че тогава имаше и стотици други различни фактори и обстоятелства... Но все пак, да бъдем обективни и като казваме А, да кажем и Б, особено паметта ни да помни, че точно тогава влязохме в спиралата на дълговете и лихвите, от които не знам кога и как ще се измъкнем.
Нещо не ти разбрах идеята. Тия 25-30 милиона на кой ги пишеш на сметката? На Батков ли?
Само си спомням, че той искаше 30 милиона, че толкова му били инвестициите. После Тонев ни набута с 14-15 милиона за трибуна, Русев с някакви пари към Виваком, Главболгарстрой и НАП. И когато Божков ни пое се говореше за 30-35 милиона дълг. Някои казаха 40. Ако имаш някакви други цифри, сподели ги. Аз не харесвам начина по който Батков управляваше клуба, но не той ни забатачи така.
vvessel написа:TristaNNN написа:vvessel написа:svetli-lz написа:Все още има празноглавци, които хулят Батков, явно последните 10 години ги изпълват с гордост. Сега на мушка са Хубчев и Колев, кой друг да е виновен на форумните разбирачи.
Нещо не ти разбрах идеята. Тия 25-30 милиона на кой ги пишеш на сметката? На Батков ли?
Само си спомням, че той искаше 30 милиона, че толкова му били инвестициите. После Тонев ни набута с 14-15 милиона за трибуна, Русев с някакви пари към Виваком, Главболгарстрой и НАП. И когато Божков ни пое се говореше за 30-35 милиона дълг. Някои казаха 40. Ако имаш някакви други цифри, сподели ги. Аз не харесвам начина по който Батков управляваше клуба, но не той ни забатачи така.
Мнението и идеята ми са, че в последните години на Батковия мандат, ПФК-то ни тръгна към финансовото забатачване. Спомни си какво беше финансовото състояние на Левски, когато Батков "подаде оставка". Мустакатият симпатяга разправяше как Левски е на народа, как всичко е точно и няма как да фалираме, а малко след това един незаслужено и масово мразен тип с очилца изкара едни сметки и документи, според които ПФК-то финансово беше взело-дало.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Кога ще кажат колко билета купихме за мача и колко са приходите от билети и карти за него.
- modor
- Контакти:
NOMER14 написа:Кога ще кажат колко билета купихме за мача и колко са приходите от билети и карти за него.
Утре
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.