Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот Kris_men2000 » 13 юни 2016 17:57

Като взимаме Пиргов за резерва как ще надграждаме отбора.Като виждам какъв потенциал имат титулярите БОГ да ние на помощ.
С такива трансфери силен клуб не се прави.Така се пряви само ако имаш готов изграден силен отбор и такива като Пиргов да са резарви за зор-заман.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 13 юни 2016 18:18

Kris_men2000 написа:Като взимаме Пиргов за резерва как ще надграждаме отбора.Като виждам какъв потенциал имат титулярите БОГ да ние на помощ.
С такива трансфери силен клуб не се прави.Така се пряви само ако имаш готов изграден силен отбор и такива като Пиргов да са резарви за зор-заман.

Добре де, ако Александров и Лукин да титуляри а и Дидо ще се оправи Есента, защо да вземат друг.Този е за дупки. Ако имаме картони, наказани и т.н. Аз лично много се надявам Дидо да се оправи на 100%. Освен това не ни трябва ц.з. трябва ни десен бек, може би и ляв. Минев е на годинки а Орачев определено не му е мястото там.
За другите позиций нещата ги знаем, но май няма да ни огрее с добри играчи там. Писахте тук да чакаме 33 годишни сърби, по-добре тях отколкото нигерийци незнаещи какво е засада.
Между другото се сетих невремето не взехме ли и Гаучо така, не знаеше какво е засада. Херо се хвана за главата с него.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 13 юни 2016 18:21

Kris_men2000 написа:Утре пристигат три млади надежди от Сърбия всяка по на 33-35 години.Тях лично ги е пожелал Любко.Нали Ники Илиев каза ,че от днес всичко остава в ръцете на Любко свичко което се отнася за селекция ,играчи ,подготовка на отбора и т-н.Днес УС просто доказаха ,че са пълни аматьори и тази материя (развитие и управление на футболен отбор- гранд) им е пълна индия и гъста мъгла.Тях ги бива само да ръсят глупости и по цял ден да приказват простотии и да говорят празни приказки без грам смисъл.А ДЕЙСТВИЯ И РЕЗУЛТАТИ КОГА БЕ ГОСПОДА -УПРАВЛЕНЦИ?

Какви са тия сърби
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юни 2016 18:26

Както винаги съм го правил,пожелавам на Пиргов успех със синята фанелка!
Сега е важно дали ще преподпишем с Христов,Бурабия,Цоневи(там не знам докъде я докараха) и т.н.
И кого ще освобождаваме.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 юни 2016 18:37

blue avalanche написа:Както винаги съм го правил,пожелавам на Пиргов успех със синята фанелка!
Сега е важно дали ще преподпишем с Христов,Бурабия,Цоневи(там не знам докъде я докараха) и т.н.
И кого ще освобождаваме.

Христов остава поне още 1 година, след като му е активирана клаузата в договора.
Бурабия защо да преподписва? Той си има договор.
А Цоневи аз ги броя за аут.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юни 2016 18:50

tevez написа:
blue avalanche написа:Както винаги съм го правил,пожелавам на Пиргов успех със синята фанелка!
И кого ще освобождаваме.

Христов остава поне още 1 година, след като му е активирана клаузата в договора.
Бурабия защо да преподписва? Той си има договор.
А Цоневи аз ги броя за аут.

За Бурабия четох по-скоро,че искал да предоговаря. Или да си тръгва.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 13 юни 2016 19:17

Успех на Димитър Пиргов в Левски.
Бурабия има договор, на Христов му е активирана клаузата за оставане поне още една година.
Цоневи още не са дали отговор на предложенията от Левски и можем да ги смятаме за напуснали, въпреки, че би било глупаво да го наяправят в този момент, когато им се отваря място за игра, но...тяхна си работа.
Ако ни напуснат не бих жалил, защото това показва колко милеят за Левски, лекувахме ги толкова време, а като да върнат жестовете - напускат.
Да видим още кои ще дойдат.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 юни 2016 19:21

Гледам още един инвалид сме взели. Браво, страхотно попълнение в борбата за 5-6 тото място.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 юни 2016 19:24

zlatan написа:
Tommi написа:Махат Карнер и взимат Пиргов...

вярвай ми голяма разлика между двамата нямав класите.В заплата обаче много голяма разлика.Точно там е добре този Пиргов да покрива дупките,титуляри ще бъдат други в центъра, не знам защо са тези истерии за този трансфер.

Не мога да ти повярвам, защото и аз съм гледал "А" група. :) Карнер си е един много добър защитник за нашите стандарти. А точно на тази позиция трябва да има играч, който е равностоен на титулярите. Не трябва да се прави компромис с някой, който просто да покрива дупките, защото е много голяма вероятността титулярите да пропуснат мачове заради контузии и картони.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 13 юни 2016 19:32

За мен е ок трансферът.. Дидо + Лукин титуляри, Ал. Ал. и Пиргов съответно 3ти и 4ти избор.
Карнер най-вероятно е искал гаранция за титулярно място

Върни се в “Левски”