Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ceBep

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот ceBep » 13 дек 2015 02:06

Само едно ще ви кажа - изобщо не е злоба,повечето ви се смеем и ни е през кура за вас и глупавия Литекс. Всички фенове, не само на ЦСКА са втрещени и възмутени от вашата низост. Радостта на Владо Трансфера след като разбра, че печелите служебно каза всичко. Вместо да ми скачате и да се радвате на абсурдни служебни загуби от отбор, който ви вкара 4 гола за 100 минути с 2ма по-малко, имайте малко доблест, и поне не пишете глупости.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 дек 2015 02:08

Lubaka1892 написа:По-смешна дузпа от тая не бях виждал, за бутане в извън игрова ситуация, далече от топката.

Чети правилата, а не пиши глупости.
А за виждане в края на 60-те години има същата ситуация в мач на България със Северна Ирландия. При резултат 3:0 Д. Бест удря без топка играч на България в наказателното поле, а играта в този момент се води чак пред нашата врата. Съдията показва червен картон на ирландеца и естествено дузпа за нас, която я реализираме. Така че моля те не пиши глупости. Какво става когато има удар без топка в игрова ситуация извън наказателното поле? Отсъжда се фаул, играча ударил противник се гони, а играта се подновява от мястото на извършеното нарушение. В случая нарушението на правилата е в нак. поле какво следва да отсъди съдията според свинския ти мозък и как трябва да продължи играта?

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 дек 2015 02:10

ceBep написа:Само едно ще ви кажа - изобщо не е злоба,повечето ви се смеем и ни е през кура за вас и глупавия Литекс. Всички фенове, не само на ЦСКА са втрещени и възмутени от вашата низост. Радостта на Владо Трансфера след като разбра, че печелите служебно каза всичко. Вместо да ми скачате и да се радвате на абсурдни служебни загуби от отбор, който ви вкара 4 гола за 100 минути с 2ма по-малко, имайте малко доблест, и поне не пишете глупости.

Не знам само едно нещо - ти, като отявлено прасе защо гледаш изобщо мачове на Левски?
Аз мачове на ЦУЦА не гледам и не ме интересуват, а аматьорския футбол хич не ми е интересен.
А за писането на глупости вие сте по тази дейност. Спомням си цяло лято що нокти потрошихте по клавиатурата да се самоубеждавате, че няма как да ви изритата от А група. Е къде сте сега?
Последна промяна от alexdb на 13 дек 2015 02:12, променено общо 1 път.

bai_ivo2
Контакти:

Мнениеот bai_ivo2 » 13 дек 2015 02:10

Абе не знам преди три години за едно нарушение на Пацо тигъра в глезена на Мораеш почнаха едни изчисления би ли той стигнал топката преди тя даизлезе в аут ,е тук играча на левски беше поне 5 метра от вратаря при улавянето и и не бе набрал скорост но му се изпречи и замахна,но топката няма как да му вземе

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 дек 2015 02:13

bai_ivo2 написа:Абе не знам преди три години за едно нарушение на Пацо тигъра в глезена на Мораеш почнаха едни изчисления би ли той стигнал топката преди тя даизлезе в аут ,е тук играча на левски беше поне 5 метра от вратаря при улавянето и и не бе набрал скорост но му се изпречи и замахна,но топката няма как да му вземе

Случайно да забеляза, че вратаря изпусна топката преди това? Или викаш по свинските правила това кат вратаря изпусне топката не може някой да се опитва да я вкара :)

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 13 дек 2015 02:14

popokutepetel написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Не знам, но този съдия трябва до живот да не види А група.

И какви са ти претенциите към съдията? Че не е показал червен картон на Минев ли?
Или може би оспорваш чистите червени картони за двете маймуни от Осъм?
А за отменения гол миналия мач, както и спестен жълт картон за Асприля при симулацията му за дузпа?
Иначе за съдията ми е все тая. Точно пък Г. Йорданов много трудно можеш да го упрекнеш в симпатия към Левски, при положение, че е втория съдия след Никито който реже отбора най-яко.

на мен претенциите ми са, че 11 срещу 11 не можете да биете литекс и 3 дена да играете. да, отмениха ви чист гол, но не дадоха на литекс абсолютна дузпа и картон за карнер в същия мач при 10-11 играчи. играете убийствено много време с човек повече, а пускате 3 гола. ревете за засади в продълженията на мача за купата, обаче такива няма. днес идва съдия, който е солидно накован да следи за провокациите на говедата и да вдига картони на секундата. добре, това става, ама мъката продължава и допускат нов гол при числено превъзходство. работата отива на резил дето и по комунистическо не е ставал, когато само единия отбор знае как трябва да завърши мачът. вдига се засада на асприля, когато още не е престъпил централната линия, а излиза сам срещу вратаря при 0-1 и 11-10 малоумниоци в синьо срещу добри за българия футболисти. не се санкционира удар с лакът на гаджев, след който пича от ловеч е като коко тайсъна след нокаут от датски маркуч. в продължението на синята мъка след трудно овладяна топка вратарят тръгва напред, ловейки топката във вратарското поле, но скопецът бедоя посяга , ясно съзнавайки, че няма как да играе с топката, което е най-малкото опасна игра, а тя се дава дори да няма физически контакт, но балансът на вратаря е нарушен и той пада в следствие на действията на безполовото тролче в синьо. свири се пряк или непряк свободен удар, но на практика нищо подобно, перес и бедоята разменят лафчета на испански и естествено единиятпосяга на другия, но тоя дето му липсват мъжки полови белези се държи за корема повече от 3 минути, нищо че перес го бутна в областта на дясната ключица. най-големият телешки гаф е безумната радост на "футболиста" гаджев, след като е разбрал, че може да бие литекс тази седмица, само ако момчетата на бай люпко няма да играят второто полувреме. изводът е следният- ако съдията не беше толкова тъп, колкото гонзо и тонев, които го бяха сготвили, можеше да пусне 1-2 засади и да добита мучащите поне до равен, а той тръгна да се прави на по-верен комунист от сталин...
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 13 дек 2015 02:17

bai_ivo2 написа:Абе не знам преди три години за едно нарушение на Пацо тигъра в глезена на Мораеш почнаха едни изчисления би ли той стигнал топката преди тя даизлезе в аут ,е тук играча на левски беше поне 5 метра от вратаря при улавянето и и не бе набрал скорост но му се изпречи и замахна,но топката няма как да му вземе

Какво значение има това? Бедоя не беше на 5 метра, даже като че ли фаулира вратаря, съдията видя че топката остава във вратаря, никой от "Левски" не го атакува, а се изтегляха, и затова играта продължи. Единствено Бедоя тръгна с някакви претенции към съдията зад вратата (каквито играчите имат всеки мач), а незнайно защо Перез го подгони и го хвана за гърлото в наказателното поле и после го бутна, което е дузпа. Какво не е ясно? Който не му харесва, че "Левски" бие служебно, да се обърне към Перез и Стойчо Стоилов. Всички останали приказки и заяждания за грозната радост на Гаджев, може и да имат право, но си остават заяждания от яд, че "Левски" взима 3 точки в този мач.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 дек 2015 02:18

Графът написа:
popokutepetel написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Не знам, но този съдия трябва до живот да не види А група.

И какви са ти претенциите към съдията? Че не е показал червен картон на Минев ли?
Или може би оспорваш чистите червени картони за двете маймуни от Осъм?
А за отменения гол миналия мач, както и спестен жълт картон за Асприля при симулацията му за дузпа?
Иначе за съдията ми е все тая. Точно пък Г. Йорданов много трудно можеш да го упрекнеш в симпатия към Левски, при положение, че е втория съдия след Никито който реже отбора най-яко.

на мен претенциите ми са, че 11 срещу 11 не можете да биете литекс и 3 дена да играете. да, отмениха ви чист гол, но не дадоха на литекс абсолютна дузпа и картон за карнер в същия мач при 10-11 играчи. играете убийствено много време с човек повече, а пускате 3 гола. ревете за засади в продълженията на мача за купата, обаче такива няма. днес идва съдия, който е солидно накован да следи за провокациите на говедата и да вдига картони на секундата. добре, това става, ама мъката продължава и допускат нов гол при числено превъзходство. работата отива на резил дето и по комунистическо не е ставал, когато само единия отбор знае как трябва да завърши мачът. вдига се засада на асприля, когато още не е престъпил централната линия, а излиза сам срещу вратаря при 0-1 и 11-10 малоумниоци в синьо срещу добри за българия футболисти. не се санкционира удар с лакът на гаджев, след който пича от ловеч е като коко тайсъна след нокаут от датски маркуч. в продължението на синята мъка след трудно овладяна топка вратарят тръгва напред, ловейки топката във вратарското поле, но скопецът бедоя посяга , ясно съзнавайки, че няма как да играе с топката, което е най-малкото опасна игра, а тя се дава дори да няма физически контакт, но балансът на вратаря е нарушен и той пада в следствие на действията на безполовото тролче в синьо. свири се пряк или непряк свободен удар, но на практика нищо подобно, перес и бедоята разменят лафчета на испански и естествено единиятпосяга на другия, но тоя дето му липсват мъжки полови белези се държи за корема повече от 3 минути, нищо че перес го бутна в областта на дясната ключица. най-големият телешки гаф е безумната радост на "футболиста" гаджев, след като е разбрал, че може да бие литекс тази седмица, само ако момчетата на бай люпко няма да играят второто полувреме. изводът е следният- ако съдията не беше толкова тъп, колкото гонзо и тонев, които го бяха сготвили, можеше да пусне 1-2 засади и да добита мучащите поне до равен, а той тръгна да се прави на по-верен комунист от сталин...

Кой кого може да бие и кой не може класирането го показва. И вместо да ревеш срещу Левски бегай си купи шампанско, че Латекса ви остави в А група. Ако не загубите баража разбира се ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 дек 2015 02:20

Всяка една алинея е сама за себе си и взаимноизключваща другата.
Не случайно в правото има един лично за мен тъп термин "Тълкуване на закона"
На пръв поглед трябва да има наказание по алинея 1, но продължавайки да четеш въпросния член стигаш до извода, че алинея 5 изключва алинея 1 и тъй като всичко е по инициатива на служебно лице стигаме до алинея 3.

След, като не са наказани играчите, по силата на кой закон ще ги лишиш от правото на труд?
Правете сметка, че по средата на сезона отборът им няма как да почне да се състезава в друга група.

Айде стига ви толкова безплатни съвети.

Действията на Стойчо ще се повторя са тотално идиотски и изобщо не го оправдавам. Габровския миндил това му беше последния мач в кариерата, жалко не беше лош съдия. Отбора на Левски не ме интересува, ние си има достатъчно проблеми от спортно-техническо естество за решаване + факта, че Дуци пияницата ще ни е следващия треньор.
Изображение

bai_ivo2
Контакти:

Мнениеот bai_ivo2 » 13 дек 2015 02:22

alexdb написа:

Случайно да забеляза, че вратаря изпусна топката преди това? Или викаш по свинските правила това кат вратаря изпусне топката не може някой да се опитва да я вкара :)

Ати случайно забеляза ли че при изпускането и вашият играч е на над 10 метра при улавянето и е на поне 5 за 5 метра няма как да развиеш такава скорост че да не можеш да се спреш.Иначе акцентът ми беше че в онзи мач почнаха едни чудения щеше ли аджеба мораеш да стигне топката щот нали да кажеш няма нарушение при белег от 6 бутона не върви ,също погледни как кракЪТ на вашия играч си променя посоката към вратаря на литекс когато вече е до него и почти е спрял.Не ми казвай че това е нормално движение
Последна промяна от bai_ivo2 на 13 дек 2015 02:23, променено общо 1 път.

Върни се в “Литекс”