VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Мляко с ориз
Контакти:

Re: VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА

Мнениеот Мляко с ориз » 14 сеп 2014 15:06

GOLEADOR написа:
samocska1 написа:Тича си е нива отвсякъде,и там може с успех да се играе ръгби а не футбол,това и на самите домакини им е ясно както им е ясно е че лошия терен изравнява донякъде силите когато играят с по-силен отбор.Виждаше се че и при елементарен пас топката подскачаше като балон едно равно място няма на тоя стадион,и само луди хораса им дали лиценз на тия смехурковци най-лошия терен на планетата изобщо и в Сомалия имат по-добри терени сигурно.Плюс това си бяхме като домакини една от най-жалките агитки които съм виждал, морето сигурно към 50 човека,успешно се конкурират с агитката на лудогорец.

Викаш да им дадат по един кренвирш в ръка и разлика няма да има. :lol: :lol: :lol:
Наистина са малко,но чак толкова жалки като кренвиршите не са.
Жалка история сте и двамата. Хем не сте запознати хем говорите. Ако видите един човек в сектора на агитката веднага един човек ли ще кажете, че е тя. Смешници, ама не се учудвам толкова ви е интелекта. Да ви е минавало през акъла, че2005,2002, 2000, 2008 тоя сектор беше пълен, а две години по-късно от 2010 поради вътрешни дразги 2/3 от него се преместиха или спряха са ходят на стадиона. Други като всички в страната заминаха в чужбина. Ама какво ви обяснявам вие не сте кренвирши - вие сте пици. Да питаме ли Волен за колко пици си давсте..... А аз по жалки от фенклуб дългопол и аксаково не съм виждал

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 14 сеп 2014 15:11

Абе шутъра и млякото май са големи фенове на ЦСКА. Как успяват от сутринта цял ден да са в темата, не знам :mrgreen:

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 14 сеп 2014 15:13

samocska1 написа:Не но ги доближават,до техния калитарски гол си мислех че играем на армията само нашата публика даваха по тв-то.По между другото как да си сложа аватар гледам,гледам и не мога да видя откъде сега се регистрирах,бях писал преди време за малко но си забравих старата регистрация.!?

Така кажи бе сельо, че по ТУвИТУ си го гледал. И как стигна до тоя извод бе цървул на бидон ракия и слата ли. Много ясно че вашата ще дават сектор А е от коментаторската гледна точка. Той беше пълен. Отсрещният е за гости в 1/3 от частта си. Ти какво очакваш ТиВиФенче
Последна промяна от Мляко с ориз на 14 сеп 2014 15:14, променено общо 1 път.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 14 сеп 2014 15:14

ronnie написа:Абе шутъра и млякото май са големи фенове на ЦСКА. Как успяват от сутринта цял ден да са в темата, не знам :mrgreen:

:mrgreen: разкри ни :mrgreen:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 14 сеп 2014 15:16

Мляко с ориз написа:
RedeviL написа:Теренът на Армията е хиляда пъти по-добър от този на Тича и в това няма никакво съмнение. Вярно е, че дренажната система не е от най-новите и при лошо време не е в оптимално състояние, но за сметка на това е много по-равен от този в Тича, който е известен с дупките и неравностите по целия терен.

Теренът ви е по-добър от 2010, а преди това да почваме ли с клипчетата, че нещо май сте забравили. Да ви припомня ли какво беле казал вратарят на Блекбърн за терена и стадиона ви 2002 година? Но това не ви попречи тогавс. Не ксзвсхте какъв ужасен терен и стадион имаме не е честно за Блекбърн..

Не съм забравил! Както виждаш съм споменал, че в зависимост от това, какво ще бъде времето е и качеството на терена. В добро време теренът е оптимално добър за българските стандарти и позволява да се получи един качествен двубой.

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 14 сеп 2014 15:20

Сигурен съм че и във Варна сте по-малко от феновете на ЦСКА и на левски,какво да говорим вие сте си малък отбор и при гола се радвахте все едно сте станали шампиони.Те и лудогорец не успяха да бият тук и Реал да дойде ще им е трудно,Роналдо няма да посме да излезе сигурно да не си потроши нещо като се спъне в някоя бабуна или къртичина.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 сеп 2014 15:23

Дивиш пред Спорт1:
Вратарят на ЦСКА Якуб Дивиш бе големия грешник за отбора на мача с Черно море. Негова грешка лиши червените от първа победа във Варна от шест години насам. След мача той очаквано бе съкрушен, но въпреки това използва трибуната на Sport1.bg за да се извини за пропуска си.

"Чувствам се много разочарован. Знам колко много момчетата искаха да спечелим тук за първи път от шест години. Просто не знам защо сбърках така, никога досега не съм го правил в кариерата си. Сигурно ми се случи за първи и последен път.

Искам да използвам случая да благодаря на феновете и треньора. Всички те ми оказаха подкрепа в този тежък момент и сега се чувствам далеч по-добре, благодарение на тях. Обещавам да им се реванширам за грешката си с още по-добри игри и себераздаване за ЦСКА. Това е най-добрата публика в България и най-добрият треньор", бе коментарът на стража на червените за Sport1.bg.
Надявам се наистина това да е последната му грешка.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 14 сеп 2014 15:26

samocska1 написа:Сигурен съм че и във Варна сте по-малко от феновете на ЦСКА и на левски,какво да говорим вие сте си малък отбор и при гола се радвахте все едно сте станали шампиони.Те и лудогорец не успяха да бият тук и Реал да дойде ще им е трудно,Роналдо няма да посме да излезе сигурно да не си потроши нещо като се спъне в някоя бабуна или къртичина.

Ще сме по-малко я, като Варна се напълни с тея дето ви пълнят сектора на Тича. Той от комбайна на Добруджата от соц. Време е научен да е от два отбора. Не ни теяжват такива дето гледат мач веднъж на 10 години и са с отбора само като бие. По-добре малко, но качествени.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 сеп 2014 15:28

Така така, много ми галиш егото, като заявяваш уверено, че и Реал би имал трудности с нас! За сметка на това пък вас ще ви нашиба с 10:0 8-) . Иначе се видя кой е повече, като бройка - 2000 селтака, толкова събрахте от всички краища на България - Дългопол, Силистра, Дулово, Разград (тука са чисти резаци тези от 4-те града) и още Шумен (резаци), Търново, Добрич...и общо 2000 - СМЯХ СМЯХ. Е, ние бяхме 4 пъти повече, както винаги 8-)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 14 сеп 2014 15:29

Е няма ка да се вдигна от единия край на България до другия да гледам мача,за разлика от вас феновете на ЦСКА не сме дислоцирани само в един град,затова си има тв.

Върни се в “ЦСКА”