Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Берое Ст. Загора и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT

Мнениеот zlato1234 » 10 авг 2014 22:44

familyjewels написа:Единственото положително в тоя мач беше да изкарам 20 кинта. Е*аси мамата. Майко мила като видях полегването на Божинов просто ми се доплака от смях... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: В момента мога да изброя 9 отбора от "А" група които са по-добри от нас!

То това не беше полягане, той реши, че както е дебел от инерцията, ще се плъзне като пингвин и ще надмине защитата на Берое за да достигне топката. За негово нещастие, сланинките по-корема в следствие допира до сухата трева го накараха да прилича на тюлен гонен от бяла мечка... :lol: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

blue_loudog
Контакти:

Re: Руслан Михайлов вън от Левски веднага ! (римейк)

Мнениеот blue_loudog » 10 авг 2014 22:45

sin4ec написа:
santiliana написа:към Руслан да включим и Ясен Екимов... Няма такива недоразумения в тяхната професия...То къде играчите са си "гола вода", но тези двамцата допълнително им орязаха възможностите...

Много си прав, но нямаше как да пусна тема 2 в 1!

И аз подкрепям идеята за Ясен Екимов! Даже според мен той трябва да е първият изгонен, ама няма да го пипнат, защото се е бетонирал с тая система за измерването, за която се дадоха маса пари, а само той, от хората на Герена, й разбира!

familyjewels
Контакти:

Мнениеот familyjewels » 10 авг 2014 22:46

mtaraduda написа:
familyjewels написа:Единственото положително в тоя мач беше да изкарам 20 кинта. Е*аси мамата. Майко мила като видях полегването на Божинов просто ми се доплака от смях... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: В момента мога да изброя 9 отбора от "А" група които са по-добри от нас!

Само? :lol: :lol:

Ако имаше още... и те щяха да влезнат в класацията. :mrgreen: Сега (разбирай последните 3-4 години) им е паднало на останалите да си напишат славните страници от историята с победи срещу Левски. Ама ние не се плашим. И на нашата ливадка ще изгрее слънце отново и тогава да му мислят другите.

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Re: БФС готви тежка санкция за Левски

Мнениеот Love in blue » 10 авг 2014 22:46

А какво наказание ще наложи БФС на Хубчев за средния пръст който показа?? Само не разбрах на кого??
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 10 авг 2014 22:46

@Magic не виждам, от ква позицията ми говориш за ходене на мачове, при положение, че и ти не си в Стара Загора. И да на гостувания не ходя и не мисля и да започвам, имам си лични виждания за нещата. Гонзо като играч - да, но като ръководител за какво да го търпим като 5 пари не струва? И не ми изнасяй доводи за сафарита - мафарита, защото Наско Сираков ми е донесъл най - големите радости и като играч и като ръководител в Левски, а Гонзо в момента ми носи само срам.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 авг 2014 22:46

Тотален некадърник. Тоя и Нойер ще съсипе за няколко седмици. Вън от Левски!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 10 авг 2014 22:46

ЛЕВСКАРИ ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ГАВРАТА С НАШИЯТ ЛЮБИМ ОТБОР ЛЕВСКИ ?
Да ги подкарваме Батков -матков Гонзо монзо Гугутки и разни качулати ......

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 авг 2014 22:47

Те нещата нямаше да са така, ако с Вальо Захариев не беше се случила лична и семейна трагедия, но там Божа воля, какво да направиш... Момчето се справи и се вдигна, да не дава Господ да ти идва на главата. Но и Шейтанов добре се представи, а това чучело РМ буквално ни закопава!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 10 авг 2014 22:47

zlato1234 написа:

То това не беше полягане, той реши, че както е дебел от инерцията, ще се плъзне като пингвин и ще надмине защитата на Берое за да достигне топката. За негово нещастие, сланинките по-корема в следствие допира до сухата трева го накараха да прилича на тюлен гонен от бяла мечка... :lol: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sstat
Контакти:

Мнениеот sstat » 10 авг 2014 22:48

zlatan написа:някой да си е задавал защо Гонзо привлича такива футболисти,за да може лесно да ги контролира.
Мурсия бе изгонен защото,този Левски трябва да играе тото ,този Левски е пътник,за това и Херо се двууми.

+1

Върни се в “Левски”