Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Red_Girl написа:
Даже не го заболя...чудно ли защо
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
dreben23 написа:Не е симулация, той прави финт на вратаря.
Udoji90 написа:dreben23 написа:Не е симулация, той прави финт на вратаря.
Симулация си е. Финт не знам дали прави, ама започва да пада преди посягането на Мболи. На 0:59 започва да пада, а на 1:00 Мболи го закача - със сигурност падането не е предизвикано от Райс, а Туре видя, че изпуска топката и реши да проси.
валидол за теб написа:Udoji90 написа:dreben23 написа:Не е симулация, той прави финт на вратаря.
Туре видя, че изпуска топката, и реши да проси.
То само просяци там, бати клошарското отборче
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
dreben23 написа:Даже в момента преди съприкосновението с Райс Туре отигра топката- дузпа е, както и да го гледам това. Това е от т.нар. изработени от нападателя дузпи. Айде лека от мен и се наслаждавайте на синята тишина тая седмица, аз ще й се насладя максимално.
Офтопик:
dreben23 написа:Даже в момента преди съприкосновението с Райс Туре отигра топката- дузпа е, както и да го гледам това. Това е от т.нар. изработени от нападателя дузпи. Айде лека от мен и се наслаждавайте на синята тишина тая седмица, аз ще й се насладя максимално.
Офтопик:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта