Сектор Г
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CSKA_1948_
- Контакти:
Re: Сектор Г
И к'во, събота пак в сектор ''В''? 
- Червени_шампиони
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KtNAZLRfI_s[/youtube]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
TristaNNN написа:Добър ви ден! Седалки в сектор Г, кога
Преди в секАтор!
Това е с важна цел - като ни дойдете на гости, да няма къде да седнете, та да ни седнете на ....
Леевски, оле
Много заблудено и глуповато момче си.
Venko123 написа:TristaNNN написа:Добър ви ден! Седалки в сектор Г, кога
Много заблудено и глуповато момче си.
Не го открехвай. НЕка си тъне в тинята.
BRF написа:TristaNNN написа:Добър ви ден! Седалки в сектор Г, кога
Преди в секАтор!![]()
Ти хубаво оригиналничиш, ама да не стане така, че тези в сектор А се монтират преди вашите, че тогава ... нали се сещаш на какво ще ви направя тук
Кажи вярно какво стана със седалките в Г, преди време един от вашите, който за разлика от теб знае какво пише, сподели, че са закупени, съответно складирани някъде и готови за монтаж. Да не би синята Столична Голяма Община, или пък някоя от безбройните сини комисии да ви прави спънки? Не видях нови декларации, ама знам ли
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:BRF написа:TristaNNN написа:Добър ви ден! Седалки в сектор Г, кога
Преди в секАтор!![]()
Ти хубаво оригиналничиш, ама да не стане така, че тези в сектор А се монтират преди вашите, че тогава ... нали се сещаш на какво ще ви направя тук![]()
Кажи вярно какво стана със седалките в Г, преди време един от вашите, който за разлика от теб знае какво пише, сподели, че са закупени, съответно складирани някъде и готови за монтаж. Да не би синята Столична Голяма Община, или пък някоя от безбройните сини комисии да ви прави спънки? Не видях нови декларации, ама знам ли
Седалките в сектор Г са сложени!
Venko123 написа:TristaNNN написа:BRF написа:TristaNNN написа:Добър ви ден! Седалки в сектор Г, кога
Преди в секАтор!![]()
Ти хубаво оригиналничиш, ама да не стане така, че тези в сектор А се монтират преди вашите, че тогава ... нали се сещаш на какво ще ви направя тук![]()
Седалките в сектор Г са сложени!
Според медиите само е започнало монтирането на част от тях. Това не значи "са сложени", не лъжи!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Скандален си...
Мисли си човека, че ще бъдат слагани седалки в целия сектор и това е
Мисли си човека, че ще бъдат слагани седалки в целия сектор и това е