vaskonti написа:Според мен Томов подготвя завръщането си от много по-отдавна. Абсолютно невъзможно е в петък да каже по вестниците, че има интерес, в събота и неделя да се видят вечерта на по бира и във вторник всичко да е готово. Няма как да стане това.
За съжаление, в последния месец според мен бяхме свидетели на една мелодраматична сценка с активното участие на Гришата. Смятам, че той изобщо не е имал сериозно намерение да влиза в ЦСКА, косвено доказателство за това е фактът, че Литекс си правеше солидна селекция точно по време на преговорите.
Томов е наясно, че феновете няма да го приемат просто така. Какъв е единственият начин да бъде приет сравнително добре? Само и единствено ако буквално извади ЦСКА от блатото на забвението. Или ако изглежда, че точно това е направил. Смятам, почти съм сигурен, че ЦСКА изобщо не е бил в такова драматично положение, както се изкарва. Да, има дългове, не беше добре, но чак пък пред закриване?? Според мен Томов се е уговорил с Ганчев да имитира едни преговори, които да завършат драматично с провал. Не забравяйте, че Гришата е кадър на БСП, чрез Нора Ананиева, както и Томов. А ролята на Титан е да казват, че не могат повече и ако не дойде някой, клубът си заминава. И така, драмата се разразява до невиждани висоти, Гонг излиза с жълта лента "Край, ЦСКА фалира", и буквално 1 час преди всичко да свърши...се появява Томов. Това и само това е единствения момент, в който Томов би получил достатъчно голям кредит на доверие.
Не знам сега какво ще се случи, но поне май ще се отървем от Титан. При тях дори и да не фалираме и да не ни изхвърлят от всякъде, ще си кретаме, ще има скандали и пиянски истории. Не виждам как при Томов ще е по-зле. Най-много да е по-добре, какво толкова.
Е тва не го вярвам Гришата да се уговори с Томов. Гришата може да е крал там едно време, може да е правил далавери с ддс-то за захарта и т.н. обаче де да знам аз все си мисля, че Гришата е сериозен човек. Вижте ква организация направи в Литекс. И стадиона им оправи, и клубът разви и шампиони ги направи, и детската школа оправи. Глейте кво става- всяка година прави най-содния трансфер изходящ в чужбина той- Тая година беше Иса. Ако погледнем нац. отбор- ядрото му е от бивши и сегашни играчи на Литекс. Да не забравяме и за борбата колкко пари е давал, при това безвъзмездно. Армен Назарян кой даде парите да го напарвят българин??? то е ясно че няма такова понятие, особено у нас, като честен богаташ и милионер, ама все пак в сравнение с повечето други Гришата си е пич и ако беше дошъл в ЦСКА рано или късно отборът щеше да изплува и щеше да излезе на чисто, дори да печели от приходи.
Аз винаги съм казвал, че ЦСКА не може да фалира или по-скоро не може да изчезне от картата на бг футбол, като се опитваха някои да го изкарат. Че защо да не играем в Б група един сезон?!