Н. Джокович - Г. Димитров - (6:7-7:6-3:6)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Н. Джокович - Г. Димитров

Мнениеот Karsa Orlong » 11 май 2013 17:22

TodorT написа:Е кога Федерер постъпи така с публиката, кога се е държал така със съперника си, кога е симулирал контузия ? Федерер и Надал са едни от най-коректните хора в тура..... особено швейцарецът е истински джентълмен, него няма да го чуеш да каже нещо лошо за съперника си или да наругае публиката. Видя ли днес превода на псувните на Джокович ?!? :shock:

Абе Надал доста често си симулира контузии да ти кажа. Много често, когато изостава в резултата, вика физиотерапевтите и след 15-минутна почивка се връща на корта и обръща мача. В много спортове бавенето на играта и нарушаването на ритъма на съперника се използва, но при Надал според мен е много очебийно и заради това аз лично никак не го харесвам.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Н. Джокович - Г. Димитров - (6:7-7:6-3:6)

Мнениеот TodorT » 12 май 2013 14:52

Еее, не мога да се съглася с теб. Надал попринцип си е по-...муден :roll: Роджър е страшно експедитивен, той едвам изчаква децата с топките да се махнат. Рафа Надал често прескача 20-те секунди време, но това за него е нормално ;) И не мога да кажа, че симулира контузии, а напротив... бори се докрай и най-малко се оплаква. Може да съм фен на Федерер, ама което си е така да си го кажем ;)

Върни се в “Тенис”