Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kacho1914
Контакти:

ТV + и FILM +

Мнениеот kacho1914 » 28 юли 2011 13:33

http://tv.byalareka.com/index.php?p=tv&id=971#1
http://tv.byalareka.com/index.php?p=tv&id=997#1
Тук може да се наблюдават тези две телевизии,и са с много добро качество.
Футболът е проста игра, но не е за прости хора!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Как може да се спре абсурдният терор на TV+???

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2011 13:33

metodito написа:Някой направи сравнение със Скай. Хайде виж какви гъвкави схеми имат и пак ела. В основният пакет на БСК, който е на почти приемлива цена не влиза ТВ+. Да не говорим, че цените на Скай са смешно ниски за едно средно английско домакинство. Основният пакет, както казах на БСК не ти дава нищо! Плащаш Премиум и си ок. За какво са ми тея кипърци и гърци. Значи ли, че плащам и тях? Какви са тея договори?! Това е монополно положение и това си е. И това, че всеки кабелен оператор може да ги излъчва не е баш така, защото ако кабелният ти оператор в малкия град е част от мрежата на по-голям кабелен оператор, който не му пука за теб - кабел!
Извиват ти ръцете най-вече с плана! И със сроковете на договора. Аз по телевизията гледам мачове и новини. Да си взема пакет за да гледам един канал.
Изображение
Изображение

14.80 много ли ти се виждат за ТВ??? :shock: Не знам как са кабеларките сега, по преди много години(можеби 7-8) в Шумен се плащаше 10 или 12 лв за кабелна...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

SARVI_BG
Контакти:

Мнениеот SARVI_BG » 28 юли 2011 13:33

Бях на Близу, плащах 25 лв за цифрова тв.Спряха Скат, Ринг и още 50 от пакета,а пак 25лв.Няма монопол господа.Монопол има в Енергото и в ВиК НЯМАШ ИЗБОР.Стойте си на кабеларките и чакайте безплатен обяд.Булсатком с 3 приемника за 22.80лв и спирате да ревете като ободени мечета.Има за вас,жената и децата,четвъртият приемник за МРЪНКАЛАТА,но+4лв.

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 28 юли 2011 13:35

stannn написа:
UltraBlue написа:Не мисля че това е монопол братле... някой беше дал много точният пример с енергийният ти доставчик ;)

Същото е. Няма как да си избера кой да ми носи ток. Няма как да си избера и оператора защото ако избера друг освен булсат оставам без пряко предаване на мачове. Ако е канал от рода на ТВ7, проблем няма защото всички оператори го излъчват. С ТВ+ случая е друг. ТВ+ не се излъчва от всички.

Пич като нямаш пари, не гледаш !
Това не е монопол !
Монопол е когато в България за да гледаш телевизия трябва да даваш пари единствено на един оператор, иначе няма ни ефирна ни нищо.
Не си наясно с много неща явно и да се мъчим да те ограмотим.. трудно ще бъде.
За това като нямаш пари, не гледаш. Като имаш пари гледаш.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 юли 2011 13:35

UltraBlue написа:Разликата е че винаги можеш да избереш друг оператор за кабелна, макар и без възможност да гледаш някои мачове, но ако искаш да смениш енергийният си доставчик трябва да смениш и града ;)

Ето това в червеното е монопол. Къде ми е правото на избор на оператор когато единия е окупирал правата и ги разпространява само на собствените си абонати.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
peterkk
Контакти:

Мнениеот peterkk » 28 юли 2011 13:36

По отношение съдържението на пакетите колегата е прав. Няма достатъчно гъвкавост при избора. Ако зависеше от мен и можех да избирам щях да разкарам половината канали/ чалгии, сериали, домакински и др./ Затова съм си направил фаворитна листа с 40-50 канала която ми стига напълно. Но плащам пълен пакет заради НВО и Синемах.

mitkod
Контакти:

Мнениеот mitkod » 28 юли 2011 13:37

Миналото лято някой оплакваше ли се като blizоо взеха правата за HD излъчване на Световното от БНТ ?
Тези, които нямаме ТВ+, ще ровим за линк от интернет и готово .

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 28 юли 2011 13:38

stannn написа:
UltraBlue написа:Разликата е че винаги можеш да избереш друг оператор за кабелна, макар и без възможност да гледаш някои мачове, но ако искаш да смениш енергийният си доставчик трябва да смениш и града ;)

Ето това в червеното е монопол. Къде ми е правото на избор на оператор когато единия е окупирал правата и ги разпространява само на собствените си абонати.

Ами отиваш при този който ти дава това от което имаш нужда. ПРОСТО Е !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2011 13:38

stannn написа:

Монопол е когато нямаш избор, ама НИКАКЪВ избор... ти така ли мислиш че е в тази ситуация? Сам говориш за Близу, Виваком, ITV и тем подобни 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

toi
Контакти:

Мнениеот toi » 28 юли 2011 13:38

UltraBlue написа:[offtopic]Ще дават ли Локото някъде?[/offtopic]

Да пак по ТВ+

Върни се в “Архив”