Лудогорец - ЦСКА - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Re: БЛАГОДАРЯ ВИ,МОМЧЕТА!

Мнениеот Артилериста » 23 май 2012 22:15

Благодаря ви армейци,благодаря за себераздаването и мъжката игра.Заслужавахте да станете шампиони,но по различни причини това не се случи.Благодаря на това червено море,което подрепяше отбора и в трудните моменти,но просто всички играеха срещу нас.УСПЕХ ЗА НАПРЕД!!! :!: :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

pankin
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот pankin » 23 май 2012 22:15

Leon написа:Три години поред титлата е все в провинцията, което е добре за футбола.

Така е, но след няколко години в А група провинциалните отбори се разпадат, а Софийските са вечнииии :) :) :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 май 2012 22:15

Някой знае ли какво стана с нашите фенове в края..?Беше се заформило някакво меле с полицията.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 23 май 2012 22:17

j0rka7aa написа:СЪРЦЕТО МИ СЕ КЪСА ОТ МЪКА, НО БЛАГОДАРЯ НА СТОЙЧО И НА ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ. :(

+1948...
Нека новият вариант на "Литекс" да поживее няколко години като "гранд"...

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 23 май 2012 22:17

ЦСКА е мъртъв! Какъв Стойчо, какъв Мораеш? Всички са в схемата. ФК Титан - това е. Най-жалката страница в историята на ЦСКА е написана. За мен този отбор вече не съществува, поне докато боклуците са начело. Мамка му, как нямах повече пари.

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 23 май 2012 22:18

RedeviL написа:
j0rka7aa написа:Каквото можехме това направихме. Стойчо е герой. Дано Жуниор остане :(

+1

Аз също се надявам много да остане, защото наистина е страхотен футболист!

И аз на това се надявам, но процента това да се случи клони към нулата :(

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 23 май 2012 22:18

RedeviL написа:Някой знае ли какво стана с нашите фенове в края..?Беше се заформило някакво меле с полицията.

Видя ми се, че разбиха оградата и тръгнаха да нахлуват, но хубавото е, че ги усмириха. Дано следващия сезон е по-успешен и най-голямата ми мечта за това лято е Мораеш да остане.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 май 2012 22:18

realist написа:ЦСКА е мъртъв! Какъв Стойчо, какъв Мораеш? Всички са в схемата. ФК Титан - това е. Най-жалката страница в историята на ЦСКА е написана. За мен този отбор вече не съществува, поне докато боклуците са начело. Мамка му, как нямах повече пари.

Защо така мислиш?

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 23 май 2012 22:19

Жуниор и Мболи си заминават. Специално за Мболи изобщо не ме е яд, защото и днес му ушиха лек гол. Голубович днес показа как се прави. Първите десет минути играта на Лудогорец беше невероятна, до гола беше горе долу, а после заприличаха на всички български отбори, та не знам с какво точно са си заслужили титлата, ако съдим от този мач. Факт е обаче, че днес ние имахме налични един нападател, две крила и един 20 годишен атакуващ халф. С тоя потенциал щеше да е престъпно за българския футбол да сме шампиони. При това положение оправдавам Стойчо за решението да излезе толкова дефанзивно. От лятото трябва да се освободим от играчи като Томас, Янев, Трифонов, Паун, Дюлгеров, а Тошко трябва да окачи бутонките на пирона, щото и днес каквото можа, сгреши. Дано с новия собственик си осигурим комфорта, който Домуса даде на новия шампион. За тяхно съжаление обаче, тоя комфорт в Европа няма кой да им го даде и отборите не играят с юношите в знак на протест срещу УЕФА :)
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 май 2012 22:19

Интересното е, че Лудогорец при 11 на 11 играеха доста добре и бяха далеч по-добрият отбор на терена.
В момента в който тимовете заиграха 10:10, ЦСКА ги смачка. :roll:

Иначе общо-взето си размениха по-едно полувреме ...
Но реално домакините имаха много късмет и резултатът нямаше да е незаслужено, ако беше равен.

Кофти е начинът по-който "Червените" не успяха да спечелят титлата ...
Мисля, че нямаше да е толкова болезнено, ако бяха загубили убедително.
Обаче по-този начин ...

Но факта е, че като цяло домакините играха най-постоянният- добър футбол.
Нямаха такива игрови сривове както ЦСКА, Левски и Черноморец.
И това , че късметът ги покри в най-важният момент, само затвърждава това, че те трябваше ( и са ) реалният Шампион.

П.п.

Лично мое мнение е, че рефера трябваше да позволи да се играе около 2 мин. след изтичането на даденото продължение ...
Щото реално от 4-те мин. продължение, се играха едва 2.
Но в такива моменти нашите рефери неиздържат на напрежението ( тоест - хваща ги шубето ) ... Едвали е от мисъл да подпрът някой.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “ЦСКА”