Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 13 май 2022 16:39

Изображение
Винаги съм бил на мнение, че Мърата(аз по принцип винаги съм го уважавал) е малко по класен от бат Стою като треньор, но днес бат Андрю го би на външен вид. Може да си много добър, но по дрехите първо посрещат, дет се вика ->
И са тва ''погалкване'' на тенекето ко беше.... смисъл, малко ''криндж'' се получи, ко му стана на тоя човек, не знам .
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

thecapnclive2
Контакти:

Мнениеот thecapnclive2 » 13 май 2022 16:48

delqnski47 написа:Винаги съм бил на мнение, че Мърата е малко по класен от бат Стою като треньор, но днес бате Андрю го би на външен вид. Може да си много добър, но по дрехите първо посрещат, дет се вика ->
И са тва ''погалкване'' на тенекето ко беше.... смисъл, малко ''криндж'' се получи, ко му стана на тоя човек, не знам .

Като няма с какво да се заявдате... и това е риба.
https://www.youtube.com/watch?v=4UtUnOareTo - По твоята невероятна логика и Клоп е мега спечен тренер - и той като за пазар облечен, така ли излиза?
Ай скрий се и ако победите в неделя тогава се покажи... ако имаш нещо умно да кажеш.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 май 2022 16:50

thecapnclive2 написа:
delqnski47 написа:Винаги съм бил на мнение, че Мърата е малко по класен от бат Стою като треньор, но днес бате Андрю го би на външен вид. Може да си много добър, но по дрехите първо посрещат, дет се вика ->

Като няма с какво да се заявдате... и това е риба.
https://www.youtube.com/watch?v=4UtUnOareTo - По твоята невероятна логика и Клоп е мега спечен тренер - и той като за пазар облечен, така ли излиза?
Ай скрий се и ако победите в неделя тогава се покажи... ако имаш нещо умно да кажеш.

Бе отиваш, играеш финал, дет се вика, с дрехите допринасяш допълнително за професионална атмосфера, нищо че е Тенеке, сеш се. Финал е. По принцип никога не съм харесвал на ''по важно събитие'' треньорите на любимия ми отбор да са с ''ханцунг''.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 май 2022 17:19

За това пък Клоп има страхотни зъби. Ако не бяха накладки, щях да помисля че са му млечните. Толкоз са бели, че и големи като на кон почти.
Иначе съм съгласен, че треньора трябва да е официално и добре облечен с вкус. По анцуг може да го кара на тренировки със свирка в устата, кат' учител по физическо, също като оня италянец дето беше за малко треньор на ЦСКА преди да сложат тирето.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 май 2022 17:59

damyanov1963 написа:За това пък Клоп има страхотни зъби. Ако не бяха накладки, щях да помисля че са му млечните. Толкоз са бели, че и големи като на кон почти.
Иначе съм съгласен, че треньора трябва да е официално и добре облечен с вкус. По анцуг може да го кара на тренировки със свирка в устата, кат' учител по физическо, също като оня италянец дето беше за малко треньор на ЦСКА преди да сложат тирето.

Бе за мач с Витоша Бистрица не е нужно да си с ханцунг, ама за Гранде Тенеке Финал ...
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 май 2022 18:11

delqnski47 написа:
damyanov1963 написа:За това пък Клоп има страхотни зъби. Ако не бяха накладки, щях да помисля че са му млечните. Толкоз са бели, че и големи като на кон почти.

Бе за мач с Витоша Бистрица не е нужно да си с ханцунг, ама за Гранде Тенеке Финал ...

На СП' 78 в Аржентина треньора на домакините Луис Сезар Меноти беше най - снимания треньор. Винаги с костюм и цигара. Даже след това излезе статия за него, мисля че беше във в-к Старт - Меноти - 40 цигари на мач!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 май 2022 18:15

Когато си шеф и се явиш на работа по анцунг показваш неуважение към подчинените си и към работата си.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 13 май 2022 18:17

vlong написа:Оплачи се ,няма проблем.
Аз партийните и комсомолските при социализма ги изтърпях,че сега ли.

Да, позная! И си бил репресиран нали?

В коя фабрика ви слагат тези чипове? Още с раждането си сте задължително репресирани и борци против минал и застъпници за настоящ строй.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 13 май 2022 18:42

tmanolov написа:Пели, запри се, достатъчно е да видиш, че говори за ЦСКА, а не за ЦСКА-София и ти става ясно чий министър е. както и Крадлев преди него.

Достатъчно е да видиш как зоват ЦСКА и го припознават в друг и ти става ясно колко акъл имат, а като следствие и от кой отбор са (такова ниско ниво е характерно само за един отбор).

Днес няма ли да пишете за Литекс? Убийства, църкви, попове, пленуми на БКП?
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 13 май 2022 19:00

Аре сега, СМ и ЛП все с костюми бяха!

Абе тоз финал не мина ли?
Изображение

Върни се в “Левски”