Новините за БАРСЕЛОНА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Новините за БАРСЕЛОНА !

Мнениеот Thsmith » 28 сеп 2015 03:39

То не я дават ФИФА, а разни капитани и селекционери от габон, никарагуа, ботсвана и етк Пълна пародия е тази награда от както промениха регламента.
Всичко беше много по добре с Франс Футбол и гласуването на редакторите от най-големите спортни издания.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 29 сеп 2015 12:16

Да ме прощават всички, но Кристиано е по-добрият от двамата и предпочитам него пред Меси. За мен Кристиано е като Стоичков, но доста по-добър. Винаги с хъс за победа и непремеримост. В последните 3 години Кристиано е много над Меси. Меси беше във вихъра 2011-2012, когато счупи всички рекорди за голове и от там насетне е само надолу. Пикът в кариерата му беше много рано и не можа да надгради. И забележете тогава "Барселона" спечели само "Купата на краля". При Меси се наблюдава една крива надолу и леко покачване, а при Роналдо има постоянство, усъвършенстване и вкарва и асистира повече от предходния сезон или ако не е така, е долу-горе в същите граници, а не с амплитуди от по 20-30.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 29 сеп 2015 13:52

pomiqr270 написа:Да ме прощават всички, но Кристиано е по-добрият от двамата и предпочитам него пред Меси. За мен Кристиано е като Стоичков, но доста по-добър. Винаги с хъс за победа и непремеримост. В последните 3 години Кристиано е много над Меси. Меси беше във вихъра 2011-2012, когато счупи всички рекорди за голове и от там насетне е само надолу. Пикът в кариерата му беше много рано и не можа да надгради. И забележете тогава "Барселона" спечели само "Купата на краля". При Меси се наблюдава една крива надолу и леко покачване, а при Роналдо има постоянство, усъвършенстване и вкарва и асистира повече от предходния сезон или ако не е така, е долу-горе в същите граници, а не с амплитуди от по 20-30.

Прощаваме те! И къде точно му е кривата надолу. Че победи баварците с два фамозни гола от нищото, или че подаде на Суарес на финала. Друго си е 5-те гола в мрежата на Еспаньол. (те и суперДепо не бяха далеч да се окичат с подобен "подвиг" този уикенд). Ако измерваш всичко с брой вкарани голове, може би си прав донякъде, но не забравяй, че от два сезона Меси връзва почти цялата игра на Барселона, играе много назад, често играе на поста на Шави, асистира по-често. Не забравяй контузията, която го извади за не малък период от време. А Кристиано е до голяма степен консуматор.
Един въпрос, ако Роналдо вкара 50 гола след безупречни асистенции на Меси, кой ще е по-добрия???
Но вкусове разни и всеки има право на мнение. А и този спор е безмислен предвид субективните оценки, които всеки от нас прави.

[offtopic]Нека Меси вдига всеки сезон по 4 купи, пък нека кривата на Роналдо върви нагоре. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 29 сеп 2015 14:27

tibidabo написа:
pomiqr270 написа:Да ме прощават всички, но Кристиано е по-добрият от двамата и предпочитам него пред Меси. За мен Кристиано е като Стоичков, но доста по-добър. Винаги с хъс за победа и непремеримост. В последните 3 години Кристиано е много над Меси. Меси беше във вихъра 2011-2012, когато счупи всички рекорди за голове и от там насетне е само надолу. Пикът в кариерата му беше много рано и не можа да надгради. И забележете тогава "Барселона" спечели само "Купата на краля". При Меси се наблюдава една крива надолу и леко покачване, а при Роналдо има постоянство, усъвършенстване и вкарва и асистира повече от предходния сезон или ако не е така, е долу-горе в същите граници, а не с амплитуди от по 20-30.

Прощаваме те! И къде точно му е кривата надолу. Че победи баварците с два фамозни гола от нищото, или че подаде на Суарес на финала. Друго си е 5-те гола в мрежата на Еспаньол. (те и суперДепо не бяха далеч да се окичат с подобен "подвиг" този уикенд). Ако измерваш всичко с брой вкарани голове, може би си прав донякъде, но не забравяй, че от два сезона Меси връзва почти цялата игра на Барселона, играе много назад, често играе на поста на Шави, асистира по-често. Не забравяй контузията, която го извади за не малък период от време. А Кристиано е до голяма степен консуматор.
Един въпрос, ако Роналдо вкара 50 гола след безупречни асистенции на Меси, кой ще е по-добрия???
Но вкусове разни и всеки има право на мнение. А и този спор е безмислен предвид субективните оценки, които всеки от нас прави.

[offtopic]Нека Меси вдига всеки сезон по 4 купи, пък нека кривата на Роналдо върви нагоре. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Даже може още една купа да вдигне до края на годината! И след това и златната топка може да вземе! Пък както казваш, кривата на Роналдо нека върви нагоре :mrgreen:[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 30 сеп 2015 22:27

tibidabo написа:

Нали и двамата играят в едно и също първенство, така че като единият вкарва 3,4,5 гола на един отбор то и другият ги прави било на същите или на някой друг. Казвам го това, защото много пъти се срещат мнения, че Роналдо вкарвал само на слабаците все едно Меси не си прави хеттрици срещу същите слаби отбори. Ще кажеш, че Барселона всяка седмица играе с грандове и само на тях Меси отбелязва головете си.

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 01 окт 2015 14:43

Вкараните голове не са единствената възможност да допринесеш за успеха на отбора. А и от особена важност е моментът на тайминга, кога и на кого ще вкараш головете. По вашата логика, четирите гола, които Кристиано вкара досега в ШЛ (да му е честит рекорда)ще са със същата тежест, ако той всеки мач от осминафинал до финал вкарва по един победен гол. Я пак?????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic]Спирам със спора, защото сам по себе си е безмислен. Вкусове разни...[/offtopic]
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 01 окт 2015 14:56

Пичове надявам се сезона за нас да започне отново след Нова Година :oops: , :twisted: !
До тогава целта трябва да е , да не изоставаме в класирането с повече от 5 точки : ) и да излезме от групата в ШЛ като първи и разбира се най - важното да няма повече контузени : )
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 01 окт 2015 15:50

Middlesbrough написа:Пичове надявам се сезона за нас да започне отново след Нова Година :oops: , :twisted: !
До тогава целта трябва да е , да не изоставаме в класирането с повече от 5 точки : ) и да излезме от групата в ШЛ като първи и разбира се най - важното да няма повече контузени : )

До януари има много вода да изтече. Ще видим дали Меси ще се върне за Ел Класико! Групата в ШЛ мисля че вече е ясна след издънката на Рома. Трябва да бием 2 пъти Бате, които играха доста добре с Рома, но не мисля че срещу Неймар и Суарес имат много шанс... Декември е тежък, имаме гостуване на Леверкузен, СКП и мисля мач на 30 декември, но се надявам Меси до тогава да влезне във форма! Дано наистина няма повече контузии, Браво мисля че се връща срещу Севиля. ;)
ПП Четох някъде, че Интер искат да ни връщат Монтоя :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ПП2 Януари ще трябва да се пазарува, освен Арда и Алейш ще е добре още един халф и един нападател!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 01 окт 2015 15:55

Не е така , мисля че идеята на Енрике е отбора да е във форма във най - важните месеци (март , април май( , най - вече добра физическа форма , защото се вижда , че в момента не тичат много ... лошия късмет с контузиите обаче малко проваля тоя план ...ембаргото също !
Важно е да се спечели СК , и от там да тръгне подема в отбора : )
Сега е важно да се взимат трите точки и да няма повече контузии
Зимата трудно може да се купят свестни играчи и аз не мисля , че трябва да се прибързва !
Може би ще вземем Нолито само :roll:
Лятото тряя се хвърлим за Верати :oops: и подвижен нападател : )
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 01 окт 2015 16:33

Middlesbrough написа:Не е така , мисля че идеята на Енрике е отбора да е във форма във най - важните месеци (март , април май( , най - вече добра физическа форма , защото се вижда , че в момента не тичат много ... лошия късмет с контузиите обаче малко проваля тоя план ...ембаргото също !
Важно е да се спечели СК , и от там да тръгне подема в отбора : )
Сега е важно да се взимат трите точки и да няма повече контузии
Зимата трудно може да се купят свестни играчи и аз не мисля , че трябва да се прибързва !
Може би ще вземем Нолито само :roll:
Лятото тряя се хвърлим за Верати :oops: и подвижен нападател : )

А Погба? Мисля че нашите ще се хвърлят здраво за него или на теб не ти се дава. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

― Mark Twain
[/center]

Върни се в “Барселона”