Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Непринуден
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Непринуден » 12 май 2022 20:44

Има и статистика, че сме постигнали повече по футболните терени, в България и Европа. Тук обаче не е странно защо. Просто сме по-големия отбор.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 12 май 2022 20:55

На жена ти е по-голяма.Използвай на бай Тошо статистиката за пълнеж
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 май 2022 20:56

Как 1914 са картотекирали футболисти със забрана?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 май 2022 21:40

vlong написа:На жена ти е по-голяма.Използвай на бай Тошо статистиката за пълнеж

Използваме статистиката на Румен Пайташев, доколкото знам фен на Левски, ако не го познаваш ползвай Гугъл.Ако може се дръж малко по-възпитано във форума, ако имаш проблем с жените търси други форуми за да ти разрешат проблема.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 12 май 2022 21:45

Оплачи се ,няма проблем.
Аз партийните и комсомолските при социализма ги изтърпях,че сега ли.
САМО ЛЕВСКИ!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 май 2022 21:50

Blue_Blood84 написа:Припоци, кога ще мине един важен мач, в който вие да не сте се оплаквали от нещо, само мрънкате и ревете, че цели свят е срещу вас. Бъдете мъже и излезте на терена да играете футбол, а не като жени да мрънкате с декларации, Стойчо вече го няма. Жените не се оплакват така, както вие го правите преди и след всеки важен мач.

Естествено, че ЦСКА ще се съмняват в съдиите, ако като Левски имаха Боби зад гърба си или като Лудогорец Домусчиев нямаше да има проблеми.Забелязвам, че не можете да напишите два реда без да обидите опонента, това показва слабост, липса на възпитание и ред други комплекси, живи и здрави да сте Прокобата си знае работата.

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 май 2022 21:58

vlong написа:Оплачи се ,няма проблем.
Аз партийните и комсомолските при социализма ги изтърпях,че сега ли.

Къде видя да съм искал да се оплаквам, не знам как си търпял партия и комсомол, аз съм им бил опозиция.Само ти напомних, че в този форум спорим тет а тет , роднините ни нямат нищо общо.

KeepWalking

Мнениеот KeepWalking » 12 май 2022 22:11

peliforewer написа:
Blue_Blood84 написа:Припоци, кога ще мине един важен мач, в който вие да не сте се оплаквали от нещо, само мрънкате и ревете, че цели свят е срещу вас. Бъдете мъже и излезте на терена да играете футбол, а не като жени да мрънкате с декларации, Стойчо вече го няма. Жените не се оплакват така, както вие го правите преди и след всеки важен мач.

Естествено, че ЦСКА ще се съмняват в съдиите, ако като Левски имаха Боби зад гърба си или като Лудогорец Домусчиев нямаше да има проблеми.Забелязвам, че не можете да напишите два реда без да обидите опонента, това показва слабост, липса на възпитание и ред други комплекси, живи и здрави да сте Прокобата си знае работата.

Сините братя да си видят темите за мачовете от началото на сезона, и да кажат с ръка на сърцето има ли такава, в която преди, по-време и след мач да не са се оплакали или оплюли съдиите...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 12 май 2022 22:23

Ха,Ха жената не е роднина.
САМО ЛЕВСКИ!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 май 2022 22:42

pomiqrat написа:Как 1914 са картотекирали футболисти със забрана?

Помиярче, когато тролиш и пускаш цици, си забавен, когато си откровено негамотен - не. провери си кога влезе забраната и после пак ми кажи колко футболисти сме картотекирали след това. Хайде, ти си завърпил поне интернет образУвание, за разлика от останалите неграмотници, ще се справиш :)

П.С. Абе Делянски верно ли е 90-ти набор - мислех го за по-дърт, макар и леко да инфалтилничеше по едно време :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”