Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Re: Селския:Ще ми вземат дъртия х*й !

Мнениеот STENLI » 20 мар 2009 19:59

много скоро христола ше си завре дъртиа х.и в дъртиа зад.к

FCB-ТОЙ НЕ УМИРА.!

Re: Замразиха акциите на Христолов в Ботев

Мнениеот FCB-ТОЙ НЕ УМИРА.! » 20 мар 2009 20:03

спомням си от новините как особи като селкия бяха
привиквани и докарвани в данс публично с блезници под кордом от полиция.братя галеви,оня баретата,иван леков.давам всичко и със селския да постъпят така.да го дават по центаралните новини.да го видя тогава селяка дали ще се прави на отворен.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 20 мар 2009 21:54

В панделата дъртите рецидивисти ще го оправат хубаво,ша му е...........................

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 20 мар 2009 22:03

PLOVDIV PEE 1912 написа:В панделата дъртите рецидивисти ще го оправат хубаво,ша му е...........................

Сигурен съм, че и в панделата има фенове на БПФК - и според мен го чакат като топъл хляб!!!

Даже може да юму устроят парти изненада :-D
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 20 мар 2009 22:12

botev_1912 написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:В панделата дъртите рецидивисти ще го оправат хубаво,ша му е...........................

Сигурен съм, че и в панделата има фенове на БПФК - и според мен го чакат като топъл хляб!!!

Даже може да юму устроят парти изненада :-D

Ше го оженат още на първата вечер.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 20 мар 2009 22:13

Момчета, наистина повечето отбори в България, са ги обсебили изроди и плюнки, остатъци от комунизма, които и да искат хубаво на футбола (и на нищо), не могат да направят. Както е видно, дори титлите на Левки и ЦСКА, почти никой не ги забелязва. Такива като вашия президент са за... не искам да казвам, защото го знам и нашия... :cry:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 20 мар 2009 22:18

slavia_forever написа:Момчета, наистина повечето отбори в България, са ги обсебили изроди и плюнки, остатъци от комунизма, които и да искат хубаво на футбола (и на нищо), не могат да направят. Както е видно, дори титлите на Левки и ЦСКА, почти никой не ги забелязва. Такива като вашия президент са за... не искам да казвам, защото го знам и нашия... :cry:

Те всички са хвани единия удари другия, като гледам само Гришата иска да направи нещо хубаво за спорта, и как няма да не иска като видя какво стана като им купи 2 титли и после в европа се видя какво става като купуваш всички мачове!
Чак ми е жал за него - как налива пари в нещо което ще престане да съществува в момента в който се откаже от отбора!
Забележете че средната им посещаемост на стадиона им е 744 души на мач /най-вероятно с гостуващите агитки/ - как после този отбор да има традиции!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 20 мар 2009 22:21

slavia_forever написа:Момчета, наистина повечето отбори в България, са ги обсебили изроди и плюнки, остатъци от комунизма, които и да искат хубаво на футбола (и на нищо), не могат да направят. Както е видно, дори титлите на Левки и ЦСКА, почти никой не ги забелязва. Такива като вашия президент са за... не искам да казвам, защото го знам и нашия... :cry:

Форевър,вашия пак горе долу се грижи за школата,за стадиона,за педставителния отбор,добри класирания всяка година,а селяка ни срами вече десет години.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 20 мар 2009 22:28

PLOVDIV PEE 1912 написа:

Форевър,вашия пак горе долу се грижи за школата,за стадиона,за педставителния отбор,добри класирания всяка година,а селяка ни срами вече десет години.

Знам брат. И нашия не е цвете, но поне издържа някак си отбора. Вашия ви прави за смях, а реално на никой не му е смешно, дори на опонентите ви от Локото. Този не знам какво заслужава. Искрено ви желая да се промени реалността при вас. Вие сте отбор с традиции, който всеки трябва да уважава, а сте поставени в окаяно и унизително положение. Вярвам всички други фенове сме с вас, в този момент и съм сигурен, че ако знаем как, ще се отзовем за някаква адекватна подкрепа и мнозина ще съдействат. Успех момчета и знайте, че не сте сами! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 20 мар 2009 22:34

slavia_forever написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

Знам брат. И нашия не е цвете, но поне издържа някак си отбора. Вашия ви прави за смях, а реално на никой не му е смешно, дори на опонентите ви от Локото. Този не знам какво заслужава. Искрено ви желая да се промени реалността при вас. Вие сте отбор с традиции, който всеки трябва да уважава, а сте поставени в окаяно и унизително положение. Вярвам всички други фенове сме с вас, в този момент и съм сигурен, че ако знаем как, ще се отзовем за някаква адекватна подкрепа и мнозина ще съдействат. Успех момчета и знайте, че не сте сами! :idea: :!:

Сигурен съм ,че истинските фенове на всички отбори са с нас.Благодаря на всеки един от вас и специално на теб.

Върни се в “Архив”