Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот pomiqrat » 09 май 2022 22:14

Откраднаха името на Апостола, откраднаха БП, откраднаха МВР, та за един стадион ли да им е криво? Пълни шумкари.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 09 май 2022 22:15

1914.1902 написа:
peliforewer написа:Хубава седмица Ви желая и в неделя да победи по-добрият, дано коментарите през тази седмица са в рамките на добрият тон.

През тази седмица коментарите ще са в добрият тон, но след финала - всичко ще е извън контрол във форума, независимо кой победи.

Аз нямам проблем с добрия/лошия тон във форума. Повече ме дразни умния/глупавия тон, но съм наясно, че навсякъде има и глупаци. И все пак средсостатистически би трябвало да са да речем двама-трима, а не половината и понякога идват множко.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 09 май 2022 22:20

bilyaletdinov написа:Какво е казал мангалът Русев си е негово лично мнение. Вие сте едни оранжеви курви и ще си останете такива.

Това последното не е лично мнение. Един дрогиран юнак решил, че е така и трябва да е така за всички. Дори няма да тръгвам да давам отговор, защото........

Old_death написа:Губиш си времето.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 09 май 2022 22:26

alexdb написа:
Непринуден написа:
alexdb написа:
Непринуден написа:
alexdb написа:
Непринуден написа:
Боже господи един включи. Браво.

По-точно е обаче за данъчни цели използваме името на Литекс, а не че сме Литекс.

Пари се вземат по различни начини. Вие през годините по един, ние по-късно по друг (вземаме, смяна на име, не връщаме). Едно и също е. Като не сме имали вашия официализиран вариант правим друг.

Ми вие и за футболни цели използвате пак лиценза на Литекс, а за участие в ЕКТ пък трика Литекс. Иначе вие не сте Литекс

За футболните цели не правим нищо. Излизаме на терена (Българска Армия) и играем мача си (на ЦСКА). Това което ти посочваш, лиценза, не е футболна "цел", а административна. Да, ползваме за лиценза Литекс чисто юридически. Вече знам, че няма нужда да ти обяснявам защо.
Иначе-не иначе не сме друг (Литекс), но ако някак си се чувстваш некомфортно от това ни брои за Литекс, а мен ако искаш за Петя (припознал съм се в някаква леко пълничка лелка от квартала).

Мач на ЦСКА няма как да играете щото вие сте официално ЦСКА тире София (София). А на международните ви мачове ви изписват като CSS или като Sofia. Кофти

Да ти кажа честно тези неща много не ме интересуват. Вие сте тези които по цял ден гледате в детайли ЦСКА, юридическите му приключения, как го изписвали, какво било що било и т.н. За мен си играе ЦСКА и не ни тежат като бреме огромин дългове. От там нататък с тези страничните неща не се занимавам. Дори са ми и скучни (какво измислили от клуба, за да се отърват от поредна финансова секира).
Пак ми е все тая кой как тълкува нещата. Левскарите определено го правят от омраза към ЦСКА и ми е разбираемо, но общо взето как ни изписвали на екрана и други неща са си ваше забавление. За да няма спор решавайте каквото ви харесва. Кой отбор сме, кой ни е създал и прочие неща.

За теб може. В квартала имаме едно бездомно кучи. Всички му викат Пуфа, само кварталният идиот твърди, че това е Мурджо. И няма никакви шансове да бъде убеден, че кучето в края на крайщата е женско. Та и при тебе май така стоят нещата.

Карай я по-спокойно и по-весело. Аз не се опитвам да те убеждавам в нищо. За мен си е ЦСКА и гледам ЦСКА и сме втори и играем финал за купата и ни разби Лудогорец напоследък и на есен сме в турнирите. Всичко това съвсем нормално си е ЦСКА. За теб това същото не е ЦСКА. Не знам там коя версия си си избрал, да речем че сме Литекс. ОК.

Остави на времето и другите да разберат кой от нас е кварталния идиот на който му се привижда Мурджо. Карай си на НЕ ЦСКА, а аз на ЦСКА.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 май 2022 00:10

https://sportal.bg/news-2022050906343063657

Левскигарци е хубаво село . :) Имам едно малко парцелче там . Чист въздух , идилия ...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 10 май 2022 07:45

Анусите заздравяха след Разград и оранжевите мишлета се разшаваха.
Концентрирайте се в мислене на оправдания за неделя вечер.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 10 май 2022 08:10

gihuelo написа:Притеснен съм !
Понеделник ...10ч.... а никой от трите каракуди не ми е казал че сме Литекс.

Изображение

Днес имаме същия проблем :(
Ще помоля модераторите на форума да вземат някакви мерки, защото се губи автентичността ни. Ако трябва да налагат едноседмични наказания (банове) при липса на уточнения за деня, че сме Литекс.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 10 май 2022 08:27

Вчера гледах Пред Стадиона. Голям смях. Тъпотията се е разпространяла и сред журналистите им.

Мигача задължително трябва да споменава, че сме ЦСКА София. Някак си се опитва да ни втълпи, че това не е ЦСКА, но понеже червените са заблудени и го наричат така няма къде да ходи, но котка по гръб не пада и това трябва задължително да се нарича ЦСКА София, защото не е ЦСКА. Заради едната безумна идея всеки път си чупи езика. То по неговата логика ако съм там на мястото на червените му събеседници винаги ще наричам Левски че е ПФК Левски 1914, за да се прави разлика между учениците от могилката и нарко дилърите сега. Не е едно и също. Да не говорим, че там има много разлики във времето и има много Левскита. Минали през Динамо, милицонерщина, царизъм, комунизъм, мутри от по ново време и ако трябва всяко едно да отличавам от другото има десетки версии, които мога да си съчиня включващи името на града, година, пфк-та, добавки Спартак и т.н.

Томислав и той някак си се опитва да прокарва същата идея и някак си не сме ЦСКА. Нещо като "оня треньор на Берое", защото си търси парите от Левски и вече не е Хубчев. Та предстоящия сблъсък на любимия му отбор бил срещу червените (не ЦСКА). Нещо което не се било случвало вече 17 години. А сега де! Преди 17 години нали са играли срещу друг отбор, който вече не съществува? Ако бъркам нещо моля историографите на форума да ме поправят, но мисля, че не бъркам и да обяснят в академичния си стил какво точно е станало на 09.09.2016 за невежия Русев.
Та и той бърка и хем нямало ЦСКА хем се обърква и посочва ЦСКА. То и тук във форума го има това. Уж не сме били ЦСКА, а често пъти ни говорят за комунисти. Явно новия отбор от след 2016 година има някакви мистични способности да контактува назад във времето с минал обществен строй. И други всякакви такива грешки насочени към ЦСКА ама то било не цесекато.

Ако се погледнете отстрани щяхте и вие да се посмеете.

Следва неадекватен отговор не по темата. Нещо за попове, църкви, кой пуснал непринудения, мишки, припоци и каквото и да е първосигнално.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 май 2022 09:26

peliforewer написа:
TristaNNN написа:Ми, не, не е никак вероятно ГГ да е погасявал задължения за базите на покойния ЦСКА поради една проста причина - баща ви от Банкя скъса договора с умрялото дружество и прати "сметкоразписката" в коша, ощетявайки хазната с няколко милиона.
Съответно същия тулуп чрез министърчето си тулупче направи така, че пребоядисания Литекс да започне на чисто и така драснаха нов договор за базите, вече с ганчевото дружество.
То според вас, нали, дружеството е ала-бала, важни били шалчетата, легендите и билетчетата в шкафа, ама дори за подобни далавери си е нужно дружество, няма как иначе.
А в знак на "благодарност", ловешките преселници решиха, че няма смисъл изобщо да плащат наем. По-лесно е да плащат на пропагандата да тръби, че само те плащат въпросния наем.

Дай факти, че стари задължения на ЦСКА за наем са махнати, ако имаше задължения за базите ще са описани в списъка на синдика. Ганчев си е платил всичко.Друг отбор в България да плаща над милион лева годишно за да си ползва базите има ли.Представям си ако на Вас ви искаха такъв наем какво реване щеше да е.

Ми, тия задължения за наем на умрелия ЦСКА ги няма в списъка на кака Дора, примерно. Какви други факти трябват? Баща ви от Банкя, чрез свинята Крадлев, просто скъсаха договора на покойника с ММС и метнаха борчовете в коша.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 10 май 2022 09:30

За какви бюстове на Сталин говорим, при положение, че бившият ви любим отбор е създаден от комунисти, кръстен на комунистическо въстание и с емблема петолъчка. Клонинг на московския урод.
Цитирам комунистическата свиня Добри Джуров: "Ние не можем да не отбележим, че ЦСКА СЕПТЕМВРИЙСКО ЗНАМЕ е рожба на народната власт".
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Левски”