Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Ticha
- Контакти:
Re: Осъдиха Рабех на 4 месеца затвор
Едва ли това ще му попречи да бъде трансфериран в друга държава. Не вярвам да е в БГ още 3 години.
Абе нищо му няма, но пък няма да пие и да кара. Не знам само, как ще си плати разноските по делото

-
- Контакти:
Към всички които защитават Рабех.
Какво щяхте да говорите ако вместо в стълб се беше ударил в детето ВИ или във ВАс. Пак ли щеше да е герой(както е в момента за левскарите). Такива хора независимо от националноста и работата, която имат трябва да бъдат съдени и да си носят последствията. Щом е нарушил правилата да го затварят в затвора. Ако сега не му наложат солена присъда това пак ще се повтори. Дано другият път да не бъда аз пред неговата кола.
Какво щяхте да говорите ако вместо в стълб се беше ударил в детето ВИ или във ВАс. Пак ли щеше да е герой(както е в момента за левскарите). Такива хора независимо от националноста и работата, която имат трябва да бъдат съдени и да си носят последствията. Щом е нарушил правилата да го затварят в затвора. Ако сега не му наложат солена присъда това пак ще се повтори. Дано другият път да не бъда аз пред неговата кола.
Това , че му се размина на "наи-добрия защитник", както се било разминало на Стиван Джерард, не говори добре за правосъдиято ни...Ако беше някой от тук пишешти те на негово место, едва ли щеше да му се размине... И какво толкова си го обичате-нали негови са думите- "не искам да игарая в Левски"?! Тоя пак ще се напие-правят го всчики чужденци в Левски, които нямат морал-например руснака-национал!!! Правят го всички чужденци, които взимат добри пари и имат лоши навици-например правеше го и т.н. Митко Удоджи от ЦСКА.... А те го правят, защото се мислят за недосегаеми! Ако поне един бъде наказан подобаващо- ще го прави ли? Замислете се- в чужбина играят много наши футболисти-да сте чули някой от тях да се е напил? По-добре да си развиваме школите,като и там недопускаме глезене на момчетата. Те имат талант, но като видят малко пари и малко слава....дискотеките в студентския град стават техни...И после-защо нямаме таланти-къде са? Ами по кръчмите и дискотеките са! 

Защо всички смятат, че са правени отстъпки заради Рабех? Аз не съм адвокат също и нямам представа какво повелява законът в такава ситуация...но не съм видял индикации никъде в медиите, че са правени компромиси заради Рабех...а и Батков заяви, че няма намерение да го защитава след случилото се...Не че защитавам постъпката na Rabeh..
- ndrangheta
- Контакти:
veselin111 написа:Към всички които защитават Рабех.
Абсолютно си прав, но когато аз лично съм го защитавал съм имал предвид качествата му като спортист.Ако извън терена е пияница и лайно, естествено че искам да бъде наказан.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
- LocoMotion
Да ги лежи в затвора! Стига компромиси за ритнитопковци! 

Наздраве Рабехче!Батков ли те спаси? Пиенето в Мароко май е забранено,така че жули батка! 

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
левски-щурм грац
някой можели да ми намери линк за мача много искам да го изгледам,благодаря предварително 

Re: левски-щурм грац
Сега защо си търсиш да те наругаят всички?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага