Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот goteborg » 09 май 2022 09:30

sinqkrepost1914 написа:Кой свали усмирителната риза на Непринуден, да си признае ?

Хахаха, не е истина... Гледаш ли снощи какъв "рецитал" е направил? Заел се е със всеки поотделно да обяснява и пак едни фермани, пак едни философщини... Хахаха, е не е верно колко се смях тази сутрин :)
Save Ukraine!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 май 2022 09:38

peliforewer написа:Хубава седмица Ви желая и в неделя да победи по-добрият, дано коментарите през тази седмица са в рамките на добрият тон.

През тази седмица коментарите ще са в добрият тон, но след финала - всичко ще е извън контрол във форума, независимо кой победи.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 май 2022 09:39

Успешна седмица на всички : )

Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 09 май 2022 09:45

Само руси с големи цици качваш! ;)
Изображение

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 09 май 2022 10:09

Притеснен съм !
Понеделник ...10ч.... а никой от трите каракуди не ми е казал че сме Литекс.

Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 май 2022 10:09

Вълчан написа:peliforewer не се сещам твоето Цска да е започнал от най долните трупи и да е играл по селата.

ЦСКА със собственик Гриша Ганчев игра във В група, тогава Ганчев оперираше с алтернативна фирма тъй като сметките на старото дружество бяха запорирани и нямаше как футболистите да получават заплати и да се поддържа финансово клуба.Ако под селските групи разбираш А,Б окръжна не играхме защото правилника тогава гласеше, че професионален отбор на който му е отнет лиценза започва от най-горната аматьорска група.Следващата година БФС промени правилника и отбор без лиценз трябваше да започне от най-долната аматьорска група.Капанът за Гриша Ганчев беше заложен, само че той намери начин да не влезе в него.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 09 май 2022 10:10

Кройф гледа изумен манифестация в България !

Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 09 май 2022 10:15

peliforewer написа:Драги ми Смехурко от Разград, аз не крещя, а дебело подчертавам на някои лаладжии /ти си в това число/ и по-ограничени /пак си в бройката/ фактите.Да, ЦСКА фалира и си понесе всички негативи от това, игра по селата, не бе допускан до евротурнирите въпреки, че по спортен път си беше спечелил това право.ЦСКА премина и през всички законови изисквания за фалит на едно търговско дружество, но когато се появи субект който плати с последните плащания повече от половината задължения на стария клуб вече се говори за приемственост.Това не го казвам само аз, а и цитираните от мен хора по-назад в коментарите които едва ли имат симпатии към ЦСКА.Няма да забравя какво каза Томислав Русев когато се разбра, че парите за емблемата са преведени,....От днес нататък няма спор кой е правоприемник на ЦСКА, това са много пари и никой досега не го е правил... После бързо си забрави думите и се включи в хора на моралните оплаквачки.Такива ми работи, ЦСКА не е в това състояние в което ни се иска да е, но въпреки това ще играе в Европа, а в неделя е на финал за Купата, факт.Колкото до така шумно прокламираната посещаемост на мачовете на Левски, ами радвайте се, защо тръгнахте да броите феновете на ЦСКА на Армията.Явно много Ви е къса паметта и забравихте по колко ходехте на Герена преди година-две.Трябва да сте доволни, че сега сте в подем отбор, фенове, а не злорадствайте по адрес на ЦСКА, палачинката бързо се обръща.Хубава седмица Ви желая и в неделя да победи по-добрият, дано коментарите през тази седмица са в рамките на добрият тон.

Губиш си времето.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 09 май 2022 10:56

gihuelo написа:Притеснен съм !
Понеделник ...10ч.... а никой от трите каракуди не ми е казал че сме Литекс.

Изображение

Защо една седмица оставихте непринуден сам да защитава честта на Литекс след загубата с 0:5 и чак сега се появихте останалите:)

Върни се в “Левски”