peliforewer написа:Драги ми Смехурко от Разград, аз не крещя, а дебело подчертавам на някои лаладжии /ти си в това число/ и по-ограничени /пак си в бройката/ фактите.Да, ЦСКА фалира и си понесе всички негативи от това, игра по селата, не бе допускан до евротурнирите въпреки, че по спортен път си беше спечелил това право.ЦСКА премина и през всички законови изисквания за фалит на едно търговско дружество, но когато се появи субект който плати с последните плащания повече от половината задължения на стария клуб вече се говори за приемственост.Това не го казвам само аз, а и цитираните от мен хора по-назад в коментарите които едва ли имат симпатии към ЦСКА.Няма да забравя какво каза Томислав Русев когато се разбра, че парите за емблемата са преведени,....От днес нататък няма спор кой е правоприемник на ЦСКА, това са много пари и никой досега не го е правил... После бързо си забрави думите и се включи в хора на моралните оплаквачки.Такива ми работи, ЦСКА не е в това състояние в което ни се иска да е, но въпреки това ще играе в Европа, а в неделя е на финал за Купата, факт.Колкото до така шумно прокламираната посещаемост на мачовете на Левски, ами радвайте се, защо тръгнахте да броите феновете на ЦСКА на Армията.Явно много Ви е къса паметта и забравихте по колко ходехте на Герена преди година-две.Трябва да сте доволни, че сега сте в подем отбор, фенове, а не злорадствайте по адрес на ЦСКА, палачинката бързо се обръща.Хубава седмица Ви желая и в неделя да победи по-добрият, дано коментарите през тази седмица са в рамките на добрият тон.
Губиш си времето.