Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 08 май 2022 15:29

realno написа:
peliforewer написа:
realno написа:
peliforewer написа:
realno написа:Към некомпетентните:
"Що се отнася до ЦСКА, то неговите задължения към НАП възлизаха на близо 14 млн. лв. Постигнато беше все пак споразумение да се погаси една част от тази сума - 4 486 200 лв. Тези пари са осигурени, след като дружеството "Ред Енимълс" плати 8 млн. лв. за активите на ЦСКА (включително и емблемата). Въпросната сума към НАП все още не е напълно платена, но от агенцията коментираха, че има напредък по този случай. "

https://www.standartnews.com/sport/nap- ... 26567.html

Припостин Василев да каже колко точно дължи ментето като наследник на умрелия клуб включително и лихвите и какъв "напредък" има през последните годините?

От: Пламен Вълков -
08 юни, 2020
Копирано от standartnews.com
Толкова простотия на едно място рядко се среща.С разпределението на парите платени за емблемата се занимава Дора Милева, всички въпроси към нея.

За титлите и купите на умрели клуб пак ли към нея да се обръщаме?

"За титлите и купите отиваш в музея на Армията и ако можеш да броиш дотолкова ги преброй.

Защо ме пращаш в музея на екотой арена след като Дора Милева ме праща в държавния архив. Тя ли е компетентна или вие?

Дора Милева: "Има ли как някой от новите клубове с име ЦСКА да наследи успехите и историята? - Как да наследи успехите и историята на ЦСКА? Всичко отива в Държавния архив. Документацията на ЦСКА отива там. Тук не говорим за фалит на някакъв обикновен едноличен търговец. Някои от нещата ще отидат в НОИ. Тези два клуба, за които говорите - ЦСКА-София и ЦСКА 1948, са нови дружества, които имат своя собствена история, макар тя да е нова. Другото остава в миналото. То не принадлежи на тези клубове. "

ЦСКА е минало. История му е минало. Настоящето е преименуван Литекс подкрепен от убийците на умрялото ЦСКА т.н. припоци, които си фантазират, че подкрепят изчезналия клуб.

То и БСП навремето си присвои историята на БКП, като се нарече - Партията Столетница, макар че и БКП си присвои историята на БРП, БРСДП, разни тесни и широки социалисти, и т. н. които създадоха ЦСКА след директива от Москва, за да унищожат фашисткия Левски, като му назначиха Цола за председател и го прекръстиха на Динамо, която ги накара да качат бюста на Сталин на Мусала, за да изкупят греха си от нацисткия поздрав.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 май 2022 17:41

Истината право в очите на припознавачите. Това означава, че в ръководството на вековния са коментирали темата и знаят, че на 15 - ти мача е с преименувания Литекс. :)))

Тити: "Накрая той коментира изказване на вратаря Димитър Евтимов, че ЦСКА е най-големият отбор: "Имам само лека забележка към момчето за "най-големия отбор". Може би най-успешният е предишният ЦСКА. Най-големи са тези, които имат най-много фенове, трябва да бъдем обективни. В миналото ЦСКА е бил много успешен, сега този, новият, ще им е първа... Не, имат една купа".
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 08 май 2022 20:45

sinqkrepost1914 написа:Припоците с вчерашните 300-а човека на кочината се огледали в нашите абонаментни карти :D Е тва е висша степен на наглост.

Би ли ми обяснил защо е "висша степен на наглост". Явно е наглост и то най-голяма.
Интересно ми е. Изучавам левскарската ценостна система.

Все едно да си си купил мерцедес (твой е) и аз да го погледна (какъв модел, каква серия е). Първо, нищо лошо не ти правя. Второ не е забранено да го погледна. Трето дори и да ти е неприятно чак пък моето да е наглост и то най-висша......
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 08 май 2022 20:48

realno написа:Към некомпетентните:
"Що се отнася до ЦСКА, то неговите задължения към НАП възлизаха на близо 14 млн. лв. Постигнато беше все пак споразумение да се погаси една част от тази сума - 4 486 200 лв. Тези пари са осигурени, след като дружеството "Ред Енимълс" плати 8 млн. лв. за активите на ЦСКА (включително и емблемата). Въпросната сума към НАП все още не е напълно платена, но от агенцията коментираха, че има напредък по този случай. "

https://www.standartnews.com/sport/nap- ... 26567.html

Припостин Василев да каже колко точно дължи ментето като наследник на умрелия клуб включително и лихвите и какъв "напредък" има през последните годините?

На мен ми е жал за твоято компетенция.
Хем сме менте, хем дължим заради друг (умрял клуб). Или сме менте и нямаме нищо общо с друг и нищо не дължим или дължим нещо което явно е наше и тогава не сме менте.
Такава крилата глупава фраза само левскарска глава може да роди.

In mathematical logic, a tautology (from Greek: ταυτολογία) is a formula or assertion that is true in every possible interpretation. An example is "x=y or x≠y". Similarly, "either the ball is green, or the ball is not green" is always true, regardless of the colour of the ball.

И ти си винаги прав. Ние и не сме ЦСКА и трябва да плащаме дълговете на ЦСКА.
Последна промяна от Непринуден на 08 май 2022 21:22, променено общо 1 път.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 08 май 2022 20:56

alexdb написа:
Непринуден написа:
alexdb написа:
Непринуден написа:
alexdb написа:Щото за данъчни цели те са Литекс Ловеч със сменено име.

Боже господи един включи. Браво.

По-точно е обаче за данъчни цели използваме името на Литекс, а не че сме Литекс.

Пари се вземат по различни начини. Вие през годините по един, ние по-късно по друг (вземаме, смяна на име, не връщаме). Едно и също е. Като не сме имали вашия официализиран вариант правим друг.

Ми вие и за футболни цели използвате пак лиценза на Литекс, а за участие в ЕКТ пък трика Литекс. Иначе вие не сте Литекс

За футболните цели не правим нищо. Излизаме на терена (Българска Армия) и играем мача си (на ЦСКА). Това което ти посочваш, лиценза, не е футболна "цел", а административна. Да, ползваме за лиценза Литекс чисто юридически. Вече знам, че няма нужда да ти обяснявам защо.
Иначе-не иначе не сме друг (Литекс), но ако някак си се чувстваш некомфортно от това ни брои за Литекс, а мен ако искаш за Петя (припознал съм се в някаква леко пълничка лелка от квартала).

Мач на ЦСКА няма как да играете щото вие сте официално ЦСКА тире София (София). А на международните ви мачове ви изписват като CSS или като Sofia. Кофти

Да ти кажа честно тези неща много не ме интересуват. Вие сте тези които по цял ден гледате в детайли ЦСКА, юридическите му приключения, как го изписвали, какво било що било и т.н. За мен си играе ЦСКА и не ни тежат като бреме огромин дългове. От там нататък с тези страничните неща не се занимавам. Дори са ми и скучни (какво измислили от клуба, за да се отърват от поредна финансова секира).
Пак ми е все тая кой как тълкува нещата. Левскарите определено го правят от омраза към ЦСКА и ми е разбираемо, но общо взето как ни изписвали на екрана и други неща са си ваше забавление. За да няма спор решавайте каквото ви харесва. Кой отбор сме, кой ни е създал и прочие неща.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 08 май 2022 20:59

krumeto написа:Истината:
Бъдете смирени, молете се на Господ бог. Само така ще прогресирате!

След левскарите и лудогорците го удариха на религия и попове. Малоумщината няма край.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 08 май 2022 21:08

realno написа:Истината право в очите на припознавачите. Това означава, че в ръководството на вековния са коментирали темата и знаят, че на 15 - ти мача е с преименувания Литекс. :)))

Тити: "Накрая той коментира изказване на вратаря Димитър Евтимов, че ЦСКА е най-големият отбор: "Имам само лека забележка към момчето за "най-големия отбор". Може би най-успешният е предишният ЦСКА. Най-големи са тези, които имат най-много фенове, трябва да бъдем обективни. В миналото ЦСКА е бил много успешен, сега този, новият, ще им е първа... Не, имат една купа".

Точно така, слушай Тити какво казва. За мен той е представителна извадка за интелекта на левскарите и това че ти го използваш като шаблон те прави типичен, тоест съвсем истински и автентичен левскар.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 08 май 2022 21:15

БФС отбора вече е готов. След всички взети мерки и безобидната промяна на програмата. Левски само при най-ужасно стечение на обстоятелствата ще играе бараж, което дори и така не му пречи да си го спечели.

1. Бие за купата, готово (евро мачове).
2. Ако не е бил за купата следващия кръг сините "гостуват" на Славия, а нашарения ЦСКА със само едно автентично домакинство приема Ботев, "случайно" съперника на Левски. Така че и при неуспех за купата още следващия кръг през първенството е готова квота Европа.
3. Дори и да се случат най-неблагоприятните събития, да паднат за купата, а в първенството се получи някой не много очакван резултат, ако са взели поне равни точки с Ботев (и двата са победили, Ботев на Армията, и двата са завършили наравно или идвата са паднали) остава опцията да се помолят на Лудогорец да го бият в последния кръг и пак са в Европа.
4. Всичко горе описано ако не се случи и приеме най-противни на левскарите развития............просто ще има бараж, а не директно класиране в Европа. Не е толкова трудно да биеш Берое, Локо или 48.

БФС си свърши работата за пореден път перфектно. Всичко отстрани беше максимално изчистено.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 май 2022 21:28

Непринуден написа:БФС отбора вече е готов. След всички взети мерки и безобидната промяна на програмата. Левски само при най-ужасно стечение на обстоятелствата ще играе бараж, което дори и така не му пречи да си го спечели.

1. Бие за купата, готово (евро мачове).
2. Ако не е бил за купата следващия кръг сините "гостуват" на Славия, а нашарения ЦСКА със само едно автентично домакинство приема Ботев, "случайно" съперника на Левски. Така че и при неуспех за купата още следващия кръг през първенството е готова квота Европа.
3. Дори и да се случат най-неблагоприятните събития, да паднат за купата, а в първенството се получи някой не много очакван резултат, ако са взели поне равни точки с Ботев (и двата са победили, Ботев на Армията, и двата са завършили наравно или идвата са паднали) остава опцията да се помолят на Лудогорец да го бият в последния кръг и пак са в Европа.
4. Всичко горе описано ако не се случи и приеме най-противни на левскарите развития............просто ще има бараж, а не директно класиране в Европа. Не е толкова трудно да биеш Берое, Локо или 48.

БФС си свърши работата за пореден път перфектно. Всичко отстрани беше максимално изчистено.

1. Кой от президента и министърчетата ще даде лесно Купата на Левски? Чакаме и съдийчето, като най-вероятно ще е големият фен на ЦСКА-София (София) Георги Кабаков.

2. Ако БФС искаше да бута Левски, можеше примерно да отмени гола на Черно море през есента. И мачът в петък щеше да е доста по-спокоен.

3. Лудогорец ще иска да си го върне на Левски със сигурност, шампионите много трудно ще паднат три пъти последователно от един и същ отбор.

4. ''Не е толкова трудно да биеш Берое, Локо или 48'' - вие се скъсахте да ги биете през този сезон, всеки от тези има достатъчна мотивация срещу Левски и ще дадат всичко от себе си да играят в Европа.
Последна промяна от 1914.1902 на 08 май 2022 21:33, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”